• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanali 6 ay oldu ve..

Var var. Çok hemde. Kamu kurumundayim. Ama dedigim gibi boşandığım eşimde malesef aynı yerde. Gitmedi öküz. O nedenle millet cesaret de edemiyormus. Gerçi ben istemiyorum zaten daha aynı yerden.
Ayni yerdense biraz daha iyi.En azindan artniyetli kimse yaklaşmaz.
Önceki çalıştığım yerde 30lu yaşların başındaydim.Bosanma yaşadığımı o ilceden tek bir kisiye dahi soylememistim.Bu yönden öyle rahattimki.Birkac görücü bile çıkardılar karşıma hakkimda birsey bilmeden.Simdi daha büyük yerdeyim.Dedikodu bol.Ben de busefer saklamadım herkese söyledim.E yaşım da ilerledi.Cok iyi olmadi.

Son düzenleme:
Suanda izin kullanmam mümkün değil. Temmuzun ikinci yarısında izin alıp tatile gideceğiz. Oğlum herseyden ondedir benim için. Ama o konu ayrı bu konu ayrı. Ben işini eve yansitanlardan değilim ; )
Aslinda ben seni anliyorum konu sahibi iyi birisi cikar mi diye dusunuyorsunuz..
Kadiniz illaki bi yerde hayal kuruyoruz umud ediyoruz ama..
Inan bana bu hayatta evlilik cok zor is yani okuyoruz burda..
Adam 7 sene flort donemi yasamis..
Konismus etmis..
Evlenince bi bakiyosun aldatiyor..
Yani bu devirde insanlari tanimak cok zor..
Bazen bende diyorum acbaa beni gercekten seven bagrina basan bana acilarimi unutturan birisi cikar mi diye?
Ama umudum yok maalesef..
Korkuyorum neticede..
Bu da birinci gibi yaralarima tuz basar mi diye??
Allah iyi insanlarla karsilastirsin ..
Ama cok zor..
Allah gonlune gore versin konu sahibi..

Olun da zaten...bedeli ni peşinen ödediğim iz hayatların zevki de bize ait olmalı. ..kısaca ;uni.den sonra evlendim ve kızım 3.5 yaşındayken babasini kaybettik. .ne acılar ne sıkıntılar ve hatta maddi zorluklar yaşadım. ..7 yıl yalnız yaşadım ...ama ege de yim yazın yazlık kışın kışlık ve is hayatı vakit geçti. ..sonra birden bir aşik oldum...Aileler de bildi. ..Eşim de bosanali yıllar olmuş. ..1.5 yıl kadar saygı sevgi çerçevesinde arkadaş olduk...İnanın ikimiz de Dul olmamıza rağmen ki açık biriyim hiç haddini aşıp ileri gitmedik ki hersey tadında vaktinde güzel diye. ..sonra da tamam dedik ve evlendık. ..üç yıla yakın oluyor ..hayatımda bu kadar mutlu olacağımi tahmin etmezdım. ..şimdi artık bebek bile düşünüyoruz :))neden olmasın yani. .kızımın babası öldü eşim inanır misiniz bu gece eşimin işi yüzünden çok geç isi bitecek ve oyle gelecekti. .ben uykuya dayanamayip yattım kızım Geceyarısı na dek beklemis...Harika bir ailem var ;neden sizin de olmasın. ...çok mutlu olun dilerim. ..Ancak mutlu annelerin çocukları mutlu ve başarılı oluyor hayatta. ..
Ne güzel. Böyle şeyler okumak iyi geliyor gerçekten. :KK200:

bu bana düşmez de, neden başkasıyla olmak yerine oğlunuzla vakit geçirmiyorsunuz? boşanmışsınız oğlunuzu alın tatile gidin kafa dağıtın, onunla eğlenin eminim daha iyi gelir. bir süre kendinizi, kafanızı dinleyin.
İkisi aynı şeyler değil.
Biz kadınlar bazan hata yapıp yanlış kişileri eş yada sevgili seçeriz. Mutsuz oluruz. Bu demek değildirki ki mutluluktan vazgeçelim. Hayat kısa. Kadın ve erkeğin beraberliği güzeldir. Neden bundan bir ay daha mahrum kalsın. Bence büyük eksiklik. Ben kendime yeterim düşüncesi ile katı bir duruş sergilemek bana gerçekci gelmiyor. Aşk güzeldir. Risk alınacak en güzel şey bence. Başka türlü hayat anlamsız olur.

Aslinda ben seni anliyorum konu sahibi iyi birisi cikar mi diye dusunuyorsunuz..
Kadiniz illaki bi yerde hayal kuruyoruz umud ediyoruz ama..
Inan bana bu hayatta evlilik cok zor is yani okuyoruz burda..
Adam 7 sene flort donemi yasamis..
Konismus etmis..
Evlenince bi bakiyosun aldatiyor..
Yani bu devirde insanlari tanimak cok zor..
Bazen bende diyorum acbaa beni gercekten seven bagrina basan bana acilarimi unutturan birisi cikar mi diye?
Ama umudum yok maalesef..
Korkuyorum neticede..
Bu da birinci gibi yaralarima tuz basar mi diye??
Allah iyi insanlarla karsilastirsin ..
Ama cok zor..
Allah gonlune gore versin konu sahibi..
Amin... teşekkür ederim. Ama bence umudumuzu kaybetmemeliyiz. Yarın ne getirir belli olmaz. Bu gibi şeylerin özlemini çekmek, istemek bile bizin için çok güzel bişey bence. Kabugumuzdan çıkmak, yaramızi sarmaya çalışmak.... Bunlar bizim için umut ışığı. İyi olacağız. İnanıyorum.

Benim evlilik düşüncem yok çocuğum herşeyeden önemli onunla mutluyum başka birine ihtiyacım yok maddi manevi kendime ywtwbilşyorum bir kadının tek amacı evlilik değil
Her kadının bir erkeğe, her erkeğin de bir kadına ihtiyacı vardır. Aksini düşünen sütten ağzı yananlar. Yoğurda üflemeye gerek yok. Kaşıklayın gitsin. Mutluluk yoğurtda.

İkisi aynı şeyler değil.
Biz kadınlar bazan hata yapıp yanlış kişileri eş yada sevgili seçeriz. Mutsuz oluruz. Bu demek değildirki ki mutluluktan vazgeçelim. Hayat kısa. Kadın ve erkeğin beraberliği güzeldir. Neden bundan bir ay daha mahrum kalsın. Bence büyük eksiklik. Ben kendime yeterim düşüncesi ile katı bir duruş sergilemek bana gerçekci gelmiyor. Aşk güzeldir. Risk alınacak en güzel şey bence. Başka türlü hayat anlamsız olur.
Gerçekten çok güzel yazdiniz. Gerçekten de beni çok iyi anladınız. Herkesi mutlu etmek kolay ama kendini de mutlu etmek ister insan. Kendime bunu hak görüyorum artık :)

K
Evet hanımlar gerçi çoğunuz bilirsiniz benim sorunlarımi. Bilmeyenler için kısaca özet gecersem; evlendikten 1 sene sonra başlayan sıkıntılar ve cocuk icin sürdürülen 8 yıllık evliliğimi kafada iki yıl ,resmiyette bitireli 6 ay oldu ve ben artık hayatıma birinin girmesini istiyorum. Yani buna kendimi hazir hissediyorum. Ama korkmuyor da değilim. Bir erkek çocuğum var 6 yasinda onu düşünüyorum. Tekrardan aşk, sevgi duygularını hissedip, bunları onunla yaşayacağım adam gibi biri çıkacak mı karşıma onu da düşünüyorum. Düşünüyorum, düşünüyorum, düşünüyorum. Unuttu kalbim bu duygulari. Tekrar sevebilirmiyim, güvenebilirmiyim bunları da bilmiyorum. Yahu çirkinde değilim, karşıma çıkan da yok :KK66:) kızlar gördüğünüz gibi kafam çok karışık. Bu yollardan geçen ve sonunda yeniden aşkla tanisanlar veya beni anlayıp yardimci olmak isteyen hanımlar, kafamda ki bu deli soruların çözümü için yardım istiyorum....
Arkadaşım acele ediyorsun bende 2013 yılında evlendim dört ay sonra ayrıldık ve 2015 yılında resmi olarak boşandım ve yıl 2017 hala tereddütlerim var..Büyük konuşmak istemem ama bir çocuğun varsa boşanmak kolay olmuyor diye düşünüyorum olsa da ikinci evlilik için kendinden çok evladını düşünmek gerekiyor sanırım...

K

Arkadaşım acele ediyorsun bende 2013 yılında evlendim dört ay sonra ayrıldık ve 2015 yılında resmi olarak boşandım ve yıl 2017 hala tereddütlerim var..Büyük konuşmak istemem ama bir çocuğun varsa boşanmak kolay olmuyor diye düşünüyorum olsa da ikinci evlilik için kendinden çok evladını düşünmek gerekiyor sanırım...
Kendimden çok evladımi düşündügüm için beni defalarca aldatan, sürekli içen adama her türlü imkanım olnasina rağmen düzelir diye sabrettim. Evliliğe devam ettim. En sonunda tekrar aldatilinca ve o okuzde aldattığı kız için benden ayrılmak isteyince bıraktım. Boşandım. Yani 8 yılım çocuğum anne baba ayrı evde büyümesin diye geçti. Şimdi artık kendimi toparladım. Çocuğumda iyi şükür. Onu etkileyecek hiç bir şey yapmamaya çaba gösterip öküz babası ile konusmak zorunda kalıp, oğluma bir tek kötü söz etmiyorum babası ile ilgili . Kötüluk çıkarmayıp oğlum etkilenmesin aramızda diye çirkeflik bile etmedim düşün bu kadar yasanmisligin içinde kendim için istediğim tek şey ölen duygularımı canlandırmak. Hissetmek. Uzun süredir unuttuğum sevmek sevilmek duygusunu yaşamak. Evlilik değil. Evlilik düşünmüyorum şuanda. Erken. Ama sevmek sevilmek istiyorum. Bu kadar. Bu da oğlumun bilecegi veya ondan zaman çalacagim bişey değil.

Hiç anlamıyorum 6 ay olmuş boşanalı neden hemen bir sevgili istiyorsun lnsan en azından biraz kafa dinler özgürlüğün tadını çıkarır tutup hemen erkeğe hesap vermeye başlamaz , nerdesin ,ne yapıyorsum vs,gibi ,
nedense empati kuramadım ve hemen sevgili bulup evlenmeyi uygun bulmuyorum

Hiç anlamıyorum 6 ay olmuş boşanalı neden hemen bir sevgili istiyorsun lnsan en azından biraz kafa dinler özgürlüğün tadını çıkarır tutup hemen erkeğe hesap vermeye başlamaz , nerdesin ,ne yapıyorsum vs,gibi ,
Ben hesap verme işlerini bitireli 2.5 yıl oldu . Ayrıca evlilik falan da düşünmüyorum uzunca bir süre. Evlilik bana uzak bir şey şimdi.

Ben sizi anlıyorum yenı boşanmış olsanız da siz yıllarca bu duyguları yaşayamadınız. Zaten
O adamla birlikteyken de
Sevmek sevilmek istemeniz çok doğal
Evladınız için olumsuzlukoluşturur mu bumu bilemediğim için o konuda bir lafım yok
Bi anne olarak illaki onu düşünüyorsunuzdur
Zaten her birliktelik evlilikle sonuçlanmalı diye de bir şey yok siz bi ruhunuzu doyurun önce gerisine bakılır
Mutluluklar ..

Siz olaya özgürlük kısıtlaması olarak baktığınız için belki de anlam veremiyorsunuzdur.

İlişki yaşamak karşı cinse şuradayım buradayım diye hesap vermek değildir herkes için.

Bu sevgili olayı tehlikeli adam sahiplenemeyince piskopata bağlıyor ,
Siz olaya özgürlük kısıtlaması olarak baktığınız için belki de anlam veremiyorsunuzdur.

İlişki yaşamak karşı cinse şuradayım buradayım diye hesap vermek değildir herkes için.

Back
X