• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanali 6 ay oldu ve..

Bence dikkatli olun , sevgili olayında sahiplenme duygusu var , sahiplenme tamamen olmayınca erkek şidete başvura biliyor mice buna benzer öyküler okuyoruz 3, sayfalardan
Ben hesap verme işlerini bitireli 2.5 yıl oldu . Ayrıca evlilik falan da düşünmüyorum uzunca bir süre. Evlilik bana uzak bir şey şimdi.

Temenniniz o tabi ama memleket erkeğinden sevgiyi, saygıyı bulmak zor , kadınlar erkeği doğururken bu şekilde yetiştirse ne iyi olurdu
O tip bi insan bulursa başına bela tabi ama ben bu tecrübeden sonra olgun bir ilişki bekliyorum ve temkinli ..

Ben sizi anlıyorum yenı boşanmış olsanız da siz yıllarca bu duyguları yaşayamadınız. Zaten
O adamla birlikteyken de
Sevmek sevilmek istemeniz çok doğal
Evladınız için olumsuzlukoluşturur mu bumu bilemediğim için o konuda bir lafım yok
Bi anne olarak illaki onu düşünüyorsunuzdur
Zaten her birliktelik evlilikle sonuçlanmalı diye de bir şey yok siz bi ruhunuzu doyurun önce gerisine bakılır
Mutluluklar ..
Teşekkür ederim beni anladığınız için :)

Temenniniz o tabi ama memleket erkeğinden sevgiyi, saygıyı bulmak zor , kadınlar erkeği doğururken bu şekilde yetiştirse ne iyi olurdu
Meslegimden, okuduklarımdan, yasadiklarimdan insan Sarrafi oldum diyebilirim. Ne olur, başıma ne gelir bilinmez ama adımlarımi olduğundan iki kat daha fazla sağlam atıyorum. Hem oğlum hem de kendim için. Tedbirimj elden bırakmiyorum. Artık gerisi Allah a kalmış.

BenveUtkum BenveUtkum 4 yıllık evliliğim resmi olarak tam 1 yıl önce bitti. 4 yılın hemen hemen hepsi yalnız ve duygusallıktan uzak bir evlilikti, neye bekledim sabır ettim inanın hala tam olarak bunu bilmiyorum, ilk yıldan keşke boşansaydım, ama biz kadınların elindekini iyi etme düşüncesi var ya sanırım kestirip atamadım bu yüzden. 32 yaşındayım çocuğum yok, anne olmayı çok istiyorum, inşallah hayırlısıyla nasip olur.

Ruhumun sevmeye sevilmeye aşka ihtiyacı var, yıllardır uzak kaldım bu duygulardan ama henüz bir ilişkim yok bir tarafım isterken diğer tarafım cesaret edemiyor. çok üzüldüğüm zamanlar oldu, evliliğime değil kendime üzüldüm hak etmediklerimi yaşadığıma kaybettiğim yıllarıma üzüldüm, hala zaman zaman üzüldüğüm anlar oluyor ama hayata küsmedim, elimden geldiği kadar kendimi mutlu edecek oyalayacak şeylerle uğraşıyorum.

İnşallah 2. baharımızda yüzümüz güler,

@Mihail Zoscenko mihikom biz yılımızı doldurduk aşka gelelim artık :)

arayış içine girmene gerek yok mutlaka ilgilenen birisi olacaktır ama boşluğa düşüp de en olmaz herifin ilgisine de kapılmamalısın.sonra senin için de oğlun için de hayat ilkinden daha berbat olabilir.üzülürsün. zamana bırakmalısın. bir de 2.evliliği düşünmek için erken gibi geldi bana ne bileyim evlilik çok zor ve ilk eşinden olan oğlunla birlikte bir evlilik yapacaksın. riskli bir iş aceleye gelmez. benim tavsiyem oğlunu da yanına al, gez, eğlen. evliliğinde yaşayamadığın güzellikleri yaşa, bu süreçte zaten aşk seni bulur.

İnsan neye ne zaman hazırsa o zaman oluveriyor birşeyler:)

"Yeni boşanmışsın, daha erken" çok önyargılı, hissiz bir cümle. Yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz, hissettiklerinizi de öyle...

Senelerdir zaten sevilmek, değer görmek, önemsenmek, ruhunun okşanması vs durumlarının hasretini çekiyorsunuz. Neden erteleyisinizki?

Allah evladınız ve sizin için en hayırlı insanı çıkarsın karşınıza inşaAllah.. Çoook sevilin:)

BenveUtkum BenveUtkum 4 yıllık evliliğim resmi olarak tam 1 yıl önce bitti. 4 yılın hemen hemen hepsi yalnız ve duygusallıktan uzak bir evlilikti, neye bekledim sabır ettim inanın hala tam olarak bunu bilmiyorum, ilk yıldan keşke boşansaydım, ama biz kadınların elindekini iyi etme düşüncesi var ya sanırım kestirip atamadım bu yüzden. 32 yaşındayım çocuğum yok, anne olmayı çok istiyorum, inşallah hayırlısıyla nasip olur.

Ruhumun sevmeye sevilmeye aşka ihtiyacı var, yıllardır uzak kaldım bu duygulardan ama henüz bir ilişkim yok bir tarafım isterken diğer tarafım cesaret edemiyor. çok üzüldüğüm zamanlar oldu, evliliğime değil kendime üzüldüm hak etmediklerimi yaşadığıma kaybettiğim yıllarıma üzüldüm, hala zaman zaman üzüldüğüm anlar oluyor ama hayata küsmedim, elimden geldiği kadar kendimi mutlu edecek oyalayacak şeylerle uğraşıyorum.

İnşallah 2. baharımızda yüzümüz güler,

@Mihail Zoscenko mihikom biz yılımızı doldurduk aşka gelelim artık :)
İnşaAllah siz de çoook seveceğiniz ve sevileceğiniz bir ilişki yaşarsınız:) baba olmayı hakeden, saygıdeğer bi adam çıkar karşınıza ve anne olursunuz:) (çok aminnn)

Her kadının bir erkeğe, her erkeğin de bir kadına ihtiyacı vardır. Aksini düşünen sütten ağzı yananlar. Yoğurda üflemeye gerek yok. Kaşıklayın gitsin. Mutluluk yoğurtda.
Ya bırak allasen, bizim türklerde var bu mantık saçma sapan çok lazımdı bir erkek yurtdışı bekar anne dolu ama yok bizde herkes evlenecek hiçbir aşk evlat aşkından üstün değil bana göre sütten ağzım yanmadı yanan kişi konu açan kişi

Amin teşekkür ederim. 6 aydır destek alıyorum. Kendimi iyi hissediyorum çok şükür. Değersiz bir adama ömrümü heba ettim malesef. Çok sıkıntı çektim. Ama Rabbim beni hep korudu kolladi. Şükür ki iyim. Kendimi iyi hissediyorum. Zaten 2 yıldır ne bir sevgi ne bir fiziksel eş gördüm yanımda. Alnimin akı ile namusuma bir şey gelmeden bitirdim çok şükür. Şimdi ise sevme se sevilmë zamanım. Bunu gerçekten istiyorum artık :) hazırım ya:KK66:
Ömrün feda veya heba olmus degil, oyle dusunme.. Herkesin bi imtihani oluyor iste hayatta, insaAllah bunla geçmiş gitmiş olsun..
Destek almis olmana sevindim, insan bu surecte kendi basina zor tanımlıyor duygu ve dusuncelerini.. Sevmek sevilmek istemen cok dogal, ama illa ki olmali diye dusunmek yipratir, akışına birakarak beklemek en guzeli, ki bence sen de oyle yapıyorsundur.. Yaz geldi, ortalik civildadi, ondan da sevme sevilme isteği artmis olabilir..
Ozellikle su mubarek gunlerde cokca dua et bakalim : ))

hayatıma biri girsin isteğini de anlayamadım anlayamıyorum, hani beğendiğin biri olur hoşuna giden biri olur hayatıma alsam mı diye düşünülür de, hiçbir hoşlantı olmadan karar vererek nasıl hayatınıza alıyorsunuz bu adamları anlayamıyorumo_O

akışına bırak hayatı biraz , ben hazırım diyerek önüne çıkan 7. adamı hayatına sevgili niyetine sokacak değilsin. biri çıkarsa çıkar , çıkmazsa çıkmaz. daha yeni evliliğini bitirmişsin hala bir erkek üzerine endeksli yaşamanın saçmalığını anlayamamışsın. neden ihtiyacın var bir erkeğe hayatında illa??? biraz yalnız ve mutlu olmaya bak sen en iyisi :KK66:

Ya bırak allasen, bizim türklerde var bu mantık saçma sapan çok lazımdı bir erkek yurtdışı bekar anne dolu ama yok bizde herkes evlenecek hiçbir aşk evlat aşkından üstün değil bana göre sütten ağzım yanmadı yanan kişi konu açan kişi
Yurt dışındaki o bekar anneler kendilerine partner bulabiliyor. Onlarda evlilik gibi bir zorunluluk yok. Yurt dışında bekarlık yanlızlık anlamına gelmiyor.

Yurt dışındaki o bekar anneler kendilerine partner bulabiliyor. Onlarda evlilik gibi bir zorunluluk yok. Yurt dışında bekarlık yanlızlık anlamına gelmiyor.
Aynen öyle.Bunu yapmayan kadınlar ciddi bir beraberlik yani evlilige giden bir iliski istiyor.

Hanımlar anlamadiniz sanirim. Evet Bosanali 6 ay oldu ama evlilik, ilişki biteli iki yıl oldu. Acelem de yok ayrıca. Sadece bu tür duyguları hissetmeyeli, yasamayali çok oldu. Kalbim bu tür duyguları artık hissetmek istiyor. Bu kadar. Ben zaten evlilik düşünmüyorum ki simdi.
Bakma sen millete.. 100 yıl yalnız yaşasan sonra evlenmeye kalksan ona da azdı kadın dicekler; yaranamazsın. keyfin nasıl istiyorsa öyle yaşa..

Benden çok annem dua ediyor. Eski kocaman lanet bana da hayirli kısmet :)) ben sadece çocuğuma dua ediyorum ya hiç aklıma bu şekilde dua etmek gelmemişti. Ama bugün ilk defa ettim. Zaten bu mevzuda birden bire bugün düştü aklıma :)) yaz geldi ya içim bir kıpırdadi sanırım :)
Yine de lanet okumayın bu arada, Rabbime havale edin, O kimsenin yaptigi haksizligi yanina birakmaz..

Back
X