- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
- Konu Sahibi KisaSamsun
İliskiye heyecan katmak gerek adam hakli 
Tabiki saka.. :)
Ve saka gibi gercekten

Tabiki saka.. :)
Ve saka gibi gercekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçte abartmıyorsun, bu ne biçim bir düşünce anlamadım. Boşanır boşanmaz tekmeyi bas. Adama bak ya , lan sen bu kadına aşık olsan evliliğini bitirmek ister miydin.
Sanki çocuk kandırıyor.
Adam ki adam demek ona çok gelir bence. Aşkı oyun sanıyor, tam olarak evcilik gibi bişey sanıyor galibaEvet aşk bu değil kesinlikle. Sanırım onunla aşka bakış açımız uymuyor. Boşansam yüzüne bakmam ki, bide tekrar evleniriz diyor. Kolaydı o kadar.
Danzeed, kusura bakma lutfen.. Ihanet desen onda, hakaret desen onda, ailecilik ve sana buz gibi tavirlar desen onda, bosanmaya can atarak seni rencide etmek desen onda! Onda da onda! Hangi aşk Allahini seversen?
Gercekten naif ve iyi biri olduğuna inaniyorum senin.. Kendine bunu yaptirma rica ederim.. Kim ki o seninle halen boyle kustahca taleplerle konusabiliyor, nedir bu ozguven?
Ay benim de bir arkadaşım üç yıl önce boşandı. Bi gün baktım çok sinirli ne oldu dedim. Eski eşi ben kimseyle birlikte olamam sana alışığım arada birlikte oluruz gerekirse ücret öderim sana demiş kıza ayı! Kıssadan hisse; beterin beteri var!Size çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?
Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?
Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)
Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım..
Edit: Çocuk yok.
Birde ben kendisine güvenmiyorum açıkçası.
Zaten böyle bir şeyi kabul etsem bile kendime çok güvendiğim için yine olmaz dedim. Çünkü ben onu aldatmam ama ona güvenemem, nasılsa artık bekarım mantığında olduğu için yapabilir. Ben bişey dedim mi sevgili misali işine gelmiyosa güle güle diyebilir.
Evli olanlarda aldatıyor ama bu teklifte rahatsız eden çok nokta var.
Ay benim de bir arkadaşım üç yıl önce boşandı. Bi gün baktım çok sinirli ne oldu dedim. Eski eşi ben kimseyle birlikte olamam sana alışığım arada birlikte oluruz gerekirse ücret öderim sana demiş kıza ayı! Kıssadan hisse; beterin beteri var!![]()
Erkekler çok kolay iğrençleşebiliyor ne yazık kiEski eş de olsa artık yabancıdır ve asla cinsel bir konu açamaz. Bu cinsel tacizdir.
Hele ki ücret ödeme meselesi hakarete girer.
Dava nasıl sonuclanırdı bilmiyorum ama kesin şikayetci olurdum. Kendisiyle muhatap olmadan her cümlesinin hesabını ona ödetmek lazım...
Erkekler çok kolay iğrençleşebiliyor ne yazık ki
Tabi canım neler var. Şükür halimizeKonu sahibinin eşi gibilerini bir kaşık suda bogmak isterken sizin verdiginiz örnek hakikaten agır geldi. İnsanın kan beynine sıcrıyor.
Arkadasınız neyse ki kurtulmuş...
boşanın aşkı falanda yok 2 kadın arasında kararsız sen ve bır baskası onla zaman gecircek baktı senı özlüyor sana dönecek kocanız yalnızlıktan korkuyorSize çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?
Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?
Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)
Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım..
Edit: Çocuk yok.