Bosanalim diyen koca

bupo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
46
-73
18
Herkese merhaba kizlar,
Bu satırları hem ağlıyor hem yazıyorum.hemen konuya geçeyim eşimle severek 8 senenin sonunda evlendik 7 yıldır evliyiz bı çocuğumuz var. Eşimle genelde anlaşırız ama anlasamadigimiz zamanlarda çok fevri davranır ağır konuşur boşanmaktan bahseder.bunu genelde her kavgamizda dile getirmiştir tabi sonra pişman olur ama o kavga ettgimiz gece hayatta geri adım atmaz. Ağlarım dönüp bakmaz. Bu gecede öyle bir olay oldu.gecen hafta çok yoğundu genelde 11 de uyuyorsun bugün geç yat film izleyelim dedim.demez olaydim çok sıkıldım senden beni yönetmenden herşeye karışıyorsun.biktim artik bosanalim çocuklu tek boşanan biz olmayacağız dedi bayagdir bu lafı duymamıştım ağzından.bayagdir dediğim 4 ay fln olmustur.bende kötü soyledigim ne var bunda dedim.bunalmis etmiş bıkmış aynı şekilde devam etti.agladiim ağla dedi.gitti uyudu.bu ilkdefa yapmıyor ama busefer hicbirsey yokken bukadar fevri davranmasina anlam veremedim.kavga bile etmedim.ben hayatın bütün yükünü onunla sirtladim bende çalışıyorum ona destek oldum hep herşeyimizi aldik evimde hamaratim bakımlı ve güzel bir kadınım.sadece biraz ilgi göstermiyor sun hep erken yattın dedim diye bunlari yaptı bana ben şimdi ne yapayım.

Evet çok ağır konuşmuş ve çok kırıcı olmuş...söylediklerinden kendini yönetilmiş hissettiği ortaya çıkıyor...sakin bir anda bu konuyu konuşmaya çalış derim..belliki şu dönem kafasına taktığı sıkıntıları var. İletişim tek çare..boşanmada ısrarlıysa yapacak birşey yok

Evet boşanalım de,hazırım de. Bak bakalım bir daha söyleyecekmi.ağlayıp ezilmiş gibi görünürsen daha çok boşanalım der.güçlü görün.kabul et zaten boşanmaz.sadece seni korkutup sindiriyor.ödün patlıyorsa boşanır diye hoşuna gidiyordur ağlamaların.nefret ediyorum öyle erkeklerden.kendini dünyanın merkezi sanar sen ise silik gereksiz birisindir gözünde.asla gidemezsin ya sahip çıkan bir ailen yoktur yada gidecek gücün .bunu çok iyi bilir ve ezer ezer ezer... kendine saygı duy ki o da sana saygı duysun.

Hiç kimsenin kimseyi böyle üzmeye hakkı yok bence. Boşanmayı gerçekten düşünüyor mu yoksa sinirle mi söyledi bilmiyorum ama kavga arasında söylemek bile insanı soğutuyor. Eğer böyle bir düşüncesi varsa bunu sakin kafayla konuşmalısınız. Ayrıca evlilik tarafların huzuru üzerine kurulmalı hem sizin eşinizden bir talebiniz olmamış ve ilgi istemek hakkınız.

Son zamanlarda erkekler arasında kadınları boşanmayla tehdit etme modası cıktı.

Hiç firsat vermemek lazım.

Ağlamak bence davranışını olumlu pekiştiriyor. Hmm bak ne kadar korktu, burdan yürüyeyim boşanma lafı ile terbiye edeyim diye düşünüyor.

Bunu adet haline getiren adamın önüne şak diye boşanma protokolü koyup yüzünün ifadesini izlemek isterdim.

Hiç sevmem olgun olmayan adamı. Çok hevesi varsa boşansın madem. Siz de bu kadar yüz vermeyin. Zaten gemi azıya almış.

Şimdi tek olaydan çıkarım yapmak zor ama sürekli bunu söylüyorsa demek ki böyle de gevşek bir arkadaş. Eğer gerçekten kafasına koymuş olsa 7 senede 7 kere boşanırdı.

Yine de aranızdaki bu gerginliğin sebebini öğrenmeye çalışın derim. Belli ki sizin onu yönetmenizle ilgili şikayetleri var.

Alttan almayın o bosanalim dedikçe duymazdan gelip tepki koymamissiniz.Agzina sakız olmuş .Sinirliyken bazı insanların gözü kararır sonrasında farkeder sizin esinizde bunlardan biri sanırım.Kesinlikle tavır koyun.Bosanalim demeye cesareti varsa devamını da getirsin.

Meslek olarak yonetici evdede ben para işlerine karismam.bana çok yardımcı olur çocukla igilenir vs. Ama ben biseylerden şikayet etmeye başlayınca çok konuşuyorsun der.sacmaliyorsun der. Benim söylediğim şeye anında tepki verir.genelde ben susarsam böyle kavgalarının olmuyor. Şimdi durup dururken hatta özel şeyler yaşadı benimle.bende uyuma hep bu hafta uyudun film izleyelim deyince bu şekilde davrandı ve beni çok kırdı. Dediğim gibi ben talep edince çok konusyorsun demeye başlıyor.bana fırsat vermiyor.cogu zaman bı anda haklı o oluyor. Buzamana kadar bosanalim dediğinde hep pisman oldu ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.

uzgunum ama esiniz gercekten bosanmak istiyor sanki.. surekli bosanalim diyorsa demekki birseyler var.. yoksa bir insan neden bosanalim desin.. sogumus gibime geldi.. aslinda soyleyeceginide soylemis net olarak, belkide bosanmak icin sizden bir adim bekliyor ?! yinede cift terapistine gitmeyi teklif edin.. belki kabul eder..

birakin o aglasin siz degil.. siz agladikca sizi ezmeye calisiyor.. bazi seylerin bitmesi gerekiyorsa biter maalesef..

Belki seçeneği onada bırakmayı denemelisin....Konuya suçlamayla başlıyorsun...bu hafta çok uyudun diyerek...bu akşam film izleyelimmi ne dersin..gibi bir yaklaşım denesen. Yani sorunun başında, nekadar da olan birşeyi dille getirsende, yargılama ve suçlama var.

Birkaç paragrafla tabi ki yaşadıklarınızı anlamamız zor fakat 15 yıllık bir ilişkiniz var ve birşeyler tıkanmış gibi görünüyor. Gerçekten boşanma niyetiniz yoksa blöf yapmayın üzülen yine siz olursunuz.
Sakin zamanınızda çift terapisini gündeme getirebilirsiniz.

Daha önce söylediğinde sakinlesince geri adım attı mutluyum seninle dedi.yeminler sözler sonra bı bunalinda bosanalim bıktım.gercekten.agzina sakız etti. Evet bende çok şans verdim herseferinde yuvamı yıkmadim. Ama daha nekadar duyacağım bu lafları ağzından bilmiyorum.normqlde mutsuz olsak bunu hissetsem evet boşanmak istiyor derdim. Ama normalde normal. Dengesiz yaaa

G.tü kalkmış kabaca söyledm ama ilgini kes bence.
Valla aynen öyle. Zaten diyor arada beni rahat bırak bı annene git kal falan. Bende hiç gidip kalmadım evlendigimizden beri. Çok kolay üste çıkıyor. Okadar seri ve umursamaz konuşuyor ki kendimi çöp gibi hissediyorum.oyle oluncada peşinden gidiyorum evin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…