Öfke kontrolü yok sanırım diline vuruyor öfkesi.Daha önce söylediğinde sakinlesince geri adım attı mutluyum seninle dedi.yeminler sözler sonra bı bunalinda bosanalim bıktım.gercekten.agzina sakız etti. Evet bende çok şans verdim herseferinde yuvamı yıkmadim. Ama daha nekadar duyacağım bu lafları ağzından bilmiyorum.normqlde mutsuz olsak bunu hissetsem evet boşanmak istiyor derdim. Ama normalde normal. Dengesiz yaaa
Şunlar bana söylense evdeki her şeyi kırıp döker yarın sabah da boşanma avukatı bulurdum. Bütün birikimin her kuruşunu hesaplar söke söke alır sağlam bir de nafaka bağlatırdım.Herkese merhaba kizlar,
Bu satırları hem ağlıyor hem yazıyorum.hemen konuya geçeyim eşimle severek 8 senenin sonunda evlendik 7 yıldır evliyiz bı çocuğumuz var. Eşimle genelde anlaşırız ama anlasamadigimiz zamanlarda çok fevri davranır ağır konuşur boşanmaktan bahseder.bunu genelde her kavgamizda dile getirmiştir tabi sonra pişman olur ama o kavga ettgimiz gece hayatta geri adım atmaz. Ağlarım dönüp bakmaz. Bu gecede öyle bir olay oldu.gecen hafta çok yoğundu genelde 11 de uyuyorsun bugün geç yat film izleyelim dedim.demez olaydim çok sıkıldım senden beni yönetmenden herşeye karışıyorsun.biktim artik bosanalim çocuklu tek boşanan biz olmayacağız dedi bayagdir bu lafı duymamıştım ağzından.bayagdir dediğim 4 ay fln olmustur.bende kötü soyledigim ne var bunda dedim.bunalmis etmiş bıkmış aynı şekilde devam etti.agladiim ağla dedi.gitti uyudu.bu ilkdefa yapmıyor ama busefer hicbirsey yokken bukadar fevri davranmasina anlam veremedim.kavga bile etmedim.ben hayatın bütün yükünü onunla sirtladim bende çalışıyorum ona destek oldum hep herşeyimizi aldik evimde hamaratim bakımlı ve güzel bir kadınım.sadece biraz ilgi göstermiyor sun hep erken yattın dedim diye bunlari yaptı bana ben şimdi ne yapayım.
Gerçekten İyiki buraya yazdım normalde böyle bı konuda çatır çatır hakkımı savunurum ama kendi evliligimde konuşmama fırsat vermiyor. Bagrinca çocuk etkilenmesin diye okadar fazla tepki veremiyorum.cocugum babasına aşırı düşkün onsuz uyumuyor bile.ama ben bukadar çocuğumu düşünürken o tek kalemde beni harcıyor.ben dedigiim gibi maddi manevi çok destek oldum mesleğim ve maaşım iyi. Maaşımı harçlıgimi alıp eline veriyorum.hesap kitap onda diye oda yatırım yapıyor.ama demekki üretsende calissanda yaranilmiyor.Şunlar bana söylense evdeki her şeyi kırıp döker yarın sabah da boşanma avukatı bulurdum. Bütün birikimin her kuruşunu hesaplar söke söke alır sağlam bir de nafaka bağlatırdım.
Bu üzüntü neden ya, boşanmak istiyorsa defolup gitsin hayvan. En azından evimde beni yok sayan şişme bebek niuetine kullanan bir adam yüzünden acı çekeceğime tek başıma acı çekerim. Ne zannettiriyorsunuz bu adamlara kendilerini de size kapı gösterebiliyorlar.
Boşanmayı diline dolayan adamı kapımda tutmam ben
Tamam dedol dıyıp kapıya koysaydınız.Kocasızlıktan korkmayın.Hiç bişey olmuyor.Daha da mutlu oluosunuz.Herkese merhaba kizlar,
Bu satırları hem ağlıyor hem yazıyorum.hemen konuya geçeyim eşimle severek 8 senenin sonunda evlendik 7 yıldır evliyiz bı çocuğumuz var. Eşimle genelde anlaşırız ama anlasamadigimiz zamanlarda çok fevri davranır ağır konuşur boşanmaktan bahseder.bunu genelde her kavgamizda dile getirmiştir tabi sonra pişman olur ama o kavga ettgimiz gece hayatta geri adım atmaz. Ağlarım dönüp bakmaz. Bu gecede öyle bir olay oldu.gecen hafta çok yoğundu genelde 11 de uyuyorsun bugün geç yat film izleyelim dedim.demez olaydim çok sıkıldım senden beni yönetmenden herşeye karışıyorsun.biktim artik bosanalim çocuklu tek boşanan biz olmayacağız dedi bayagdir bu lafı duymamıştım ağzından.bayagdir dediğim 4 ay fln olmustur.bende kötü soyledigim ne var bunda dedim.bunalmis etmiş bıkmış aynı şekilde devam etti.agladiim ağla dedi.gitti uyudu.bu ilkdefa yapmıyor ama busefer hicbirsey yokken bukadar fevri davranmasina anlam veremedim.kavga bile etmedim.ben hayatın bütün yükünü onunla sirtladim bende çalışıyorum ona destek oldum hep herşeyimizi aldik evimde hamaratim bakımlı ve güzel bir kadınım.sadece biraz ilgi göstermiyor sun hep erken yattın dedim diye bunlari yaptı bana ben şimdi ne yapayım.
Haklısınız ama aglamamayi basaramiyorum genelde çünkü yıkıcı konuşuyor.hic acımıyor.konusurken ki yüz ifadesinden bile anlıyorum.. film izliyelim demedigimden önce birlikte oldu benimle ama ben mutlu olmadım bundan bahsettim birazcık onami bozuldu aceba.ama Burdada her kadın konuşun paylaşın diyor.Eşimle sevgiliyken bi kavgamızda ayrılalım dedi bende olur bana uyar dedim daha masadan kalkmadan orta yolu bulup el ele kalktık. 4 yıl sevgili 1 yıldırda evliyiz ağzından bi kere bile en ufak ima bile çıkmadı . Çünkü inadımdan kabul edeceğimi biliyor. Yani anladığım kadarıyla eşiniz sizi bununla bastırıyor ve siz üzüldüğünüz için ağlıyorsunuz fakat eşiniz korktuğunuz için ağladığınızı sanıyor. Sakin bi şekilde ağlamadan tamam boşanalım deyin sonrasında evinizde normal davranın eminim geri adım atıp zamanla bu huyundan vazgeçecektir.
Ortada bosanacak birsey yok ama her kavgada bunun denmesi alışkanlık olmuş gibi. Bir arkadasimin esi en ufak kavgada ayrilalim diyordu. Kiz en sonunda ok dedi anlasmali protokol hazirlayip verdi eline hadi yarin gidiyoruz ayriliyoruz dedi. Eşi şok tabi. Olur mu niye bosanacaz vs. Arkadasim ben hazirim demis.kararli durmus. Esi yok bosanmayalim deyince o zaman 1 daha bosanma kelimesi gecerse bu dilekceyi sabahina veririm adliyeye dedi. Artik bosanma lafi gecmiyor dedi..Herkese merhaba kizlar,
Sizin çocuğunuzun baba düşkünlüğünü düşündüğünüz kadar keşke babası da düşünse de sizin bunu ciddiye alabileceğinizi hesaplayıp söylemese bu lafları. Naifliğiniz onu fazla cesur yapmış. Verin dersini, eğer almazsa boşanın gitsin. Çirkefleşirse bankalardaki hesap hareketleri mal paylaşımında size kolaylık sağlar.Gerçekten İyiki buraya yazdım normalde böyle bı konuda çatır çatır hakkımı savunurum ama kendi evliligimde konuşmama fırsat vermiyor. Bagrinca çocuk etkilenmesin diye okadar fazla tepki veremiyorum.cocugum babasına aşırı düşkün onsuz uyumuyor bile.ama ben bukadar çocuğumu düşünürken o tek kalemde beni harcıyor.ben dedigiim gibi maddi manevi çok destek oldum mesleğim ve maaşım iyi. Maaşımı harçlıgimi alıp eline veriyorum.hesap kitap onda diye oda yatırım yapıyor.ama demekki üretsende calissanda yaranilmiyor.
Haklısınız ama aglamamayi basaramiyorum genelde çünkü yıkıcı konuşuyor.hic acımıyor.konusurken ki yüz ifadesinden bile anlıyorum.. film izliyelim demedigim önce birlikte oldu benimle ama ben mutlu olmadım bundan bahsettim birazcık onami bozuldu aceba.ama Burdada her kadın konuşun paylaşın diyor.Eşimle sevgiliyken bi kavgamızda ayrılalım dedi bende olur bana uyar dedim daha masadan kalkmadan orta yolu bulup el ele kalktık. 4 yıl sevgili 1 yıldırda evliyiz ağzından bi kere bile en ufak ima bile çıkmadı . Çünkü inadımdan kabul edeceğimi biliyor. Yani anladığım kadarıyla eşiniz sizi bununla bastırıyor ve siz üzüldüğünüz için ağlıyorsunuz fakat eşiniz korktuğunuz için ağladığınızı sanıyor. Sakin bi şekilde ağlamadan tamam boşanalım deyin sonrasında evinizde normal davranın eminim geri adım atıp zamanla bu huyundan vazgeçecektir.
İlk dediğinde oğlum bir yaşındaydi. Şuan 6 yaşında üşünün.en sonda çocuk için tartışmamız da çocuk etkilenip ağlamıştı yine onun sucuydu.bi anda aldı yüzüğü suratıma firlatti. Bu cocugu seninle büyütmeyeeğim dedi bana. Oysaki çocuk için tartıştık sonra o evden çocuğa kızıp gitti. Çocuk ağlayınca dönüp bana patladı benim yüzümdenmis gibi.ogun tamam bitti dedim .ertesi gün işyerine çiçek gönderdi mesaj yazdı.bir daha aynı şeyi söylersen biter dedim.ve şimdi bugün aynı kelimeui etti. Ben artık neysapsam karşılığı buluyorEşinizin size sevgisi ve saygısı kalmamış. Sanki o sizden vazgeçmiş de siz de evliliği öyle ya da böyle götürmeye çalışıyorsunuz gibi. Sizin açınızdan çok yorucu olsa gerek. İlk boşanalım dediğinde keşke aaa evet bence de boşanalım deseydiniz keşke. Siz o kararlılığı gösteremediğiniz için eliniz zayıflamış.
Evlilikteki rol paylaşımınız o sinirleniyor siz alttan alıyorsunuz. O boşanalım diyor siz orta yolu buluyorsunuz. Uzun zamandır da böyle gidiyor dediğinize göre. Ya bu oyunu böyle belki de hayatınızın sonuna kadar sürdüreceksiniz ya da ben artık oynamıyorum diyeceksiniz. Karar sizin.
İlk önce ağlamayı bırakın karşısında. erkekler ağlayan kadınlardan hoşlanmaz, daha itici oluyorsunuzdur gözünde .. güçlü durun hiçbir şekilde siz iletişimde geçmeyin. Konuşmak isterse oturup sakince konuşun .bende senin bu boşanma lafını sürekli dile getirmeden bıktım madem istiyorsun bosanalim deyin.Şimdi ben sabah uyandığımda ne yapayım? O sıkıldım bosanalim deyince bende yüzüğümu çıkardım. Tamam dedim yazıklar olsun sana dedim. gitti yattı peşinden gidip soylendim oda sictik sabaha kadar ağlar dedi.geecekten bana kendimi.cok.kotu.hissetttirdi öncesinde benimle birlikte oldu sonrasında bunları yaşadık olaya bak
7 yıllık evlilikte var olan çocuk bakıma mubtaç kategorisinde olduğundan aldatma dışındaki her koşulda anneye verilir. Tartışılmıyor bile bu konu, anne velayeti istiyorsa babaya bakmazlar bile.Sal ipini bacım amaaan ne ağlıyon sen ağladıkça seni aciz güçsüz bulacak normalde böyle konulara boşan demem yapıcı olurum ama valla sal gitsin bazen umursamayınca hayat daha güzel oluyo dediği gibi çocuğunu sana verecekse çekiştirmeyecekse boşan al çocuğunu da sana değer veren gelsin ailen arkanda değil anladığım kadarıyla bi boşluk bulmuş ordan yürüyo gibi geldi sen güçlü ol çocuğunun önünde aciz olmayın şunların önünde yaaa
Bende herşeye ağlayan duygusal biriyim ama bazen güçlü durmayı öğrenmemiz gerekiyor en azından onun yanında ağlamayın ona hissettirmeyin . Erkeklerin neye ne zaman bozulacağını kestiremiyoruz ve bence şuan neye bozuldu diye düşünmeyin bile. Ağlamayın odalara kapanmayın takmıyomuş gibi davranak huzursuz edin . Okuduğum kadarıyla eşiniz böyle durumlarda hep ağladığınızı artık alay konusu yapmış ters köşe yapın işe yarayacaktırHaklısınız ama aglamamayi basaramiyorum genelde çünkü yıkıcı konuşuyor.hic acımıyor.konusurken ki yüz ifadesinden bile anlıyorum.. film izliyelim demedigimden önce birlikte oldu benimle ama ben mutlu olmadım bundan bahsettim birazcık onami bozuldu aceba.ama Burdada her kadın konuşun paylaşın diyor.
Valla şunu okuduktan sonra diyorumki ağla ağla açılırsın maaşı ver çocuk yap evi temizle kendine bak karşılık sıkışınca boşanalımsa oluuuurrr deyiver gidersene gitsin (zaten gidemez) en azından beklentin olmaz o rahata alışmış gidemez bi yereGerçekten İyiki buraya yazdım normalde böyle bı konuda çatır çatır hakkımı savunurum ama kendi evliligimde konuşmama fırsat vermiyor. Bagrinca çocuk etkilenmesin diye okadar fazla tepki veremiyorum.cocugum babasına aşırı düşkün onsuz uyumuyor bile.ama ben bukadar çocuğumu düşünürken o tek kalemde beni harcıyor.ben dedigiim gibi maddi manevi çok destek oldum mesleğim ve maaşım iyi. Maaşımı harçlıgimi alıp eline veriyorum.hesap kitap onda diye oda yatırım yapıyor.ama demekki üretsende calissanda yaranilmiyor.
Tamm diyip pazartesi bir dilekçe verin muhtemelen pişman olup durur bir daha bunu yapmayacağına yaparsa sonuca katlanacagini söyleyinHerkese merhaba kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?