- 28 Temmuz 2021
- 58
- 61
- 38
- 29
Madem çalışıp kendi ayaklarının üzerinde duruyorsunuz ozaman söyleyin Açsın davayı bu şekilde ömür geçer mi ? Ne yapacağınız belli aslında, kendi yolunuza bakmak.Meslek olarak yonetici evdede ben para işlerine karismam.bana çok yardımcı olur çocukla igilenir vs. Ama ben biseylerden şikayet etmeye başlayınca çok konuşuyorsun der.sacmaliyorsun der. Benim söylediğim şeye anında tepki verir.genelde ben susarsam böyle kavgalarının olmuyor. Şimdi durup dururken hatta özel şeyler yaşadı benimle.bende uyuma hep bu hafta uyudun film izleyelim deyince bu şekilde davrandı ve beni çok kırdı. Dediğim gibi ben talep edince çok konusyorsun demeye başlıyor.bana fırsat vermiyor.cogu zaman bı anda haklı o oluyor. Buzamana kadar bosanalim dediğinde hep pisman oldu ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
Valla konu pek farketmiyor aslında herkes genel olarak bıkmış durumda...toplum olarak herkes bunalımda ..ruh halimiz bozuldu iyice .eşiniz de bunalımda olabilir ama her tartışmada işi boşanmaya getirmesi çok kırıcı iyi bir dersi hakketmiş...terketsin o zaman evi kendi gitsin davayı açsın yaparmı bence hayır..sadece sinirini çıkartacak yer arıyor ..Herkese merhaba kizlar,
Bu satırları hem ağlıyor hem yazıyorum.hemen konuya geçeyim eşimle severek 8 senenin sonunda evlendik 7 yıldır evliyiz bı çocuğumuz var. Eşimle genelde anlaşırız ama anlasamadigimiz zamanlarda çok fevri davranır ağır konuşur boşanmaktan bahseder.bunu genelde her kavgamizda dile getirmiştir tabi sonra pişman olur ama o kavga ettgimiz gece hayatta geri adım atmaz. Ağlarım dönüp bakmaz. Bu gecede öyle bir olay oldu.gecen hafta çok yoğundu genelde 11 de uyuyorsun bugün geç yat film izleyelim dedim.demez olaydim çok sıkıldım senden beni yönetmenden herşeye karışıyorsun.biktim artik bosanalim çocuklu tek boşanan biz olmayacağız dedi bayagdir bu lafı duymamıştım ağzından.bayagdir dediğim 4 ay fln olmustur.bende kötü soyledigim ne var bunda dedim.bunalmis etmiş bıkmış aynı şekilde devam etti.agladiim ağla dedi.gitti uyudu.bu ilkdefa yapmıyor ama busefer hicbirsey yokken bukadar fevri davranmasina anlam veremedim.kavga bile etmedim.ben hayatın bütün yükünü onunla sirtladim bende çalışıyorum ona destek oldum hep herşeyimizi aldik evimde hamaratim bakımlı ve güzel bir kadınım.sadece biraz ilgi göstermiyor sun hep erken yattın dedim diye bunlari yaptı bana ben şimdi ne yapayım.
Davayı aç bakalım bir daha ağzına alıyor mu boşanma lafını..Herkese merhaba kizlar,
Bu satırları hem ağlıyor hem yazıyorum.hemen konuya geçeyim eşimle severek 8 senenin sonunda evlendik 7 yıldır evliyiz bı çocuğumuz var. Eşimle genelde anlaşırız ama anlasamadigimiz zamanlarda çok fevri davranır ağır konuşur boşanmaktan bahseder.bunu genelde her kavgamizda dile getirmiştir tabi sonra pişman olur ama o kavga ettgimiz gece hayatta geri adım atmaz. Ağlarım dönüp bakmaz. Bu gecede öyle bir olay oldu.gecen hafta çok yoğundu genelde 11 de uyuyorsun bugün geç yat film izleyelim dedim.demez olaydim çok sıkıldım senden beni yönetmenden herşeye karışıyorsun.biktim artik bosanalim çocuklu tek boşanan biz olmayacağız dedi bayagdir bu lafı duymamıştım ağzından.bayagdir dediğim 4 ay fln olmustur.bende kötü soyledigim ne var bunda dedim.bunalmis etmiş bıkmış aynı şekilde devam etti.agladiim ağla dedi.gitti uyudu.bu ilkdefa yapmıyor ama busefer hicbirsey yokken bukadar fevri davranmasina anlam veremedim.kavga bile etmedim.ben hayatın bütün yükünü onunla sirtladim bende çalışıyorum ona destek oldum hep herşeyimizi aldik evimde hamaratim bakımlı ve güzel bir kadınım.sadece biraz ilgi göstermiyor sun hep erken yattın dedim diye bunlari yaptı bana ben şimdi ne yapayım.
Şimdi ben sabah uyandığımda ne yapayım? O sıkıldım bosanalim deyince bende yüzüğümu çıkardım. Tamam dedim yazıklar olsun sana dedim. gitti yattı peşinden gidip soylendim oda sictik sabaha kadar ağlar dedi.geecekten bana kendimi.cok.kotu.hissetttirdi öncesinde benimle birlikte oldu sonrasında bunları yaşadık olaya bak
Gerçekten İyiki buraya yazdım normalde böyle bı konuda çatır çatır hakkımı savunurum ama kendi evliligimde konuşmama fırsat vermiyor. Bagrinca çocuk etkilenmesin diye okadar fazla tepki veremiyorum.cocugum babasına aşırı düşkün onsuz uyumuyor bile.ama ben bukadar çocuğumu düşünürken o tek kalemde beni harcıyor.ben dedigiim gibi maddi manevi çok destek oldum mesleğim ve maaşım iyi. Maaşımı harçlıgimi alıp eline veriyorum.hesap kitap onda diye oda yatırım yapıyor.ama demekki üretsende calissanda yaranilmiyor.
Bence evi terk etmeyin, onun valizini hazırlayın. Akşam geldiğinde Tamam boşanalım anlaşmalı olsun gidelim avukata protokolü hazırlatalım deyin. Sanırım evi terk etmek kusur oluyor boşanma davalarında çekişmeliye dönerse aleyhinize kullanmasın. Çekişmeli olursa ortak hesaplar ev vs tedbir mi koyuluyor ne yapılıyor onu yaptırın, size hiç merhameti yok parayı sıfırlayıp mal varlıklarını başkalarının üzerine geçirmesinHerkese yorumları için teşekkür ederim sabah uyanmış erkenden üstünü giyip çıktı gitti. Bende ne yapmaya calisyorsun dedim çekemem böyle evliliği bana hayatımi sana hesap veremem dedi. Tartıştık biraz söyle bana bu bahane olamaz senin asıl amacın ne dedim. Bu hafta sürekli sürat yapmışım sürekli erken yatıyorsun demişim degismezmisim bı rahat bırak beni dedi.bikere talebim olduğunda evet durum bu arkadaşlar.yikilan neden arayan benim çekip gidip umrunda olmayan ise o. Kararımı verdim herseferinde bunları yaşatıyor bana. Herseferinde kendimde suçu arıyorum. ,basaramamaktan korkuyorum ama o beni kaybetmekten korkmuyor. bugün eşyalarımı toplayıp gidicem bu evden. Tek istediğim o güçlü duruş
Bu kadar saygısız bir adama neden katlandınız ? İnsan sevdiğinin ağlamasına dayanabilir mi ? Bu nasıl muamele ? Koyun bunun gotune tekmeyi.Şimdi ben sabah uyandığımda ne yapayım? O sıkıldım bosanalim deyince bende yüzüğümu çıkardım. Tamam dedim yazıklar olsun sana dedim. gitti yattı peşinden gidip soylendim oda sictik sabaha kadar ağlar dedi.geecekten bana kendimi.cok.kotu.hissetttirdi öncesinde benimle birlikte oldu sonrasında bunları yaşadık olaya bak
Herkese yorumları için teşekkür ederim sabah uyanmış erkenden üstünü giyip çıktı gitti. Bende ne yapmaya calisyorsun dedim çekemem böyle evliliği bana hayatımi sana hesap veremem dedi. Tartıştık biraz söyle bana bu bahane olamaz senin asıl amacın ne dedim. Bu hafta sürekli sürat yapmışım sürekli erken yatıyorsun demişim degismezmisim bı rahat bırak beni dedi.bikere talebim olduğunda evet durum bu arkadaşlar.yikilan neden arayan benim çekip gidip umrunda olmayan ise o. Kararımı verdim herseferinde bunları yaşatıyor bana. Herseferinde kendimde suçu arıyorum. ,basaramamaktan korkuyorum ama o beni kaybetmekten korkmuyor. bugün eşyalarımı toplayıp gidicem bu evden. Tek istediğim o güçlü duruş
Kesinlikle katılıyorum evi terk etmeyin. Boşanmak isteyen o ayrıca neden siz gidiyorsunuz. Eşyalarını bir bavula tıkıştırın koyun kapının önüne.Bence evi terk etmeyin, onun valizini hazırlayın. Akşam geldiğinde Tamam boşanalım anlaşmalı olsun gidelim avukata protokolü hazırlatalım deyin. Sanırım evi terk etmek kusur oluyor boşanma davalarında çekişmeliye dönerse aleyhinize kullanmasın. Çekişmeli olursa ortak hesaplar ev vs tedbir mi koyuluyor ne yapılıyor onu yaptırın, size hiç merhameti yok parayı sıfırlayıp mal varlıklarını başkalarının üzerine geçirmesin
Uzun süren tartışmanın ardından gönül almadan uyuyabilen insanın sevgisine inanmıyorum!Herkese merhaba kizlar,
Sonra yine her kavgada boşanalım diye tehdit etsin. Boşanma lafı sakız yapılmaz. Yapılırsa bedeli ödetilir.Boşan diyenleri anlayamadım. Bu nedenle yuva yıkmayın. Ama ertesi gün pişman olur diyorsunuz ya bi 10 gün konuşmayın ye.ek yapmayın. İlgilenmeyin biraz burnu sürtsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?