Bosanalim diyen koca

Madem çalışıp kendi ayaklarının üzerinde duruyorsunuz ozaman söyleyin Açsın davayı bu şekilde ömür geçer mi ? Ne yapacağınız belli aslında, kendi yolunuza bakmak.

Valla konu pek farketmiyor aslında herkes genel olarak bıkmış durumda...toplum olarak herkes bunalımda ..ruh halimiz bozuldu iyice .eşiniz de bunalımda olabilir ama her tartışmada işi boşanmaya getirmesi çok kırıcı iyi bir dersi hakketmiş...terketsin o zaman evi kendi gitsin davayı açsın yaparmı bence hayır..sadece sinirini çıkartacak yer arıyor ..
Bence tmm boşanalım deyin altta kalmayın ezdirmeyin kendinizi yazık gençliğinize..sizi kıran haketmeyen bir adamla ömür geçmez

Tek tepkiniz ağlamak,kızmak.
halbuki bu sözleri haketmediğinizi düşünüyorsanız,
Gereğini yapmalısınız.
eşyalarını toplayıp eline verirdim.
sen söyleyerek topu bana attın bende sana yardımcı olmak istedim. Buyur eşyaların ..

Sizin ciddi çizgileriniz yok.
malesef suçlu sizsiniz. Üzgünüm.

Davayı aç bakalım bir daha ağzına alıyor mu boşanma lafını..

Genelde kavgaların nedeni o andaki durum olmuyor .O anla bağlantılı eskiden yaşanmış içe atılmış durumların patlaması oluyor.Tekrar yaşadıklarınızı kontrolden geçirin empati kurun .

Iğrenç bir adam, kusura bakma. Burda iletişim sorunu felan yok. Adam sadece kendi ihtiyaçlarin peşinde. Keşke ilk defa dediğinde boşansaydin.

Ders çikirilmayan pişmanlik, pişmanlik değildir. Adam sadece düzeni bozulmasin diye gelip "özür diliyordu". Neticede tekrar yapiyordu. Neticede hiçbir isteğine kulak asmiyordu. Ve eminim zaman ile sende taleplerini azaltmişsindir, adam bu tavira girmesin diye.

Sabah yapman gereken çok belli. Artik resti çekeceksin. Annenlere bilet alip çekip gideceksin. Ordada boşanma davasi açacaksin. Adam senin özgüvenini elinden almiş. Kendisi için seks, ama senin bir film takebin için seni rencide ediyor, evliliği bitirmek istiyor. Böyle bir hayat yada yol arkadaşi olamaz. Gençliğinde cahillik yapip bu adama kapilmişsin. Çoğu erkekler böyle değil. Hemde hiç değil.

Ah yaa içim acidi, kendine bu kadar saygi duymayan kadin. 10 yaşindamisin harçlikla yaşiyorsun? Adam evliliğin başindan beri psikolojik şiddet uyguluyor.

Lütfen parani kendi hesabina at artik. Ve çocuk tabiki etkileniyor. Senin tepki vermemen, onun bağirmasini yok etmiyor. Oğlunda kadinlarin değersiz olduğunu öğreniyor ve onlari nasil ezeceğini ögreniyor babasindan.

Bu hayatta sadece sen varsin. Hiçbişey senden daha önemli değil, çocuğun bile. Sinir oldum yeminle, boşa bu adami.

Boşanma lafı ağzında sakız olmuş bu iyi bişey değil daha ne kadar ağlamaya devam ediceksin kendini bu kadar ezdirme

Herkese yorumları için teşekkür ederim sabah uyanmış erkenden üstünü giyip çıktı gitti. Bende ne yapmaya calisyorsun dedim çekemem böyle evliliği bana hayatımi sana hesap veremem dedi. Tartıştık biraz söyle bana bu bahane olamaz senin asıl amacın ne dedim. Bu hafta sürekli sürat yapmışım sürekli erken yatıyorsun demişim degismezmisim bı rahat bırak beni dedi.bikere talebim olduğunda evet durum bu arkadaşlar.yikilan neden arayan benim çekip gidip umrunda olmayan ise o. Kararımı verdim herseferinde bunları yaşatıyor bana. Herseferinde kendimde suçu arıyorum. ,basaramamaktan korkuyorum ama o beni kaybetmekten korkmuyor. bugün eşyalarımı toplayıp gidicem bu evden. Tek istediğim o güçlü duruş

Bence evi terk etmeyin, onun valizini hazırlayın. Akşam geldiğinde Tamam boşanalım anlaşmalı olsun gidelim avukata protokolü hazırlatalım deyin. Sanırım evi terk etmek kusur oluyor boşanma davalarında çekişmeliye dönerse aleyhinize kullanmasın. Çekişmeli olursa ortak hesaplar ev vs tedbir mi koyuluyor ne yapılıyor onu yaptırın, size hiç merhameti yok parayı sıfırlayıp mal varlıklarını başkalarının üzerine geçirmesin

Bu kadar saygısız bir adama neden katlandınız ? İnsan sevdiğinin ağlamasına dayanabilir mi ? Bu nasıl muamele ? Koyun bunun gotune tekmeyi.

Böyle psikolojik siddet ile yasayabildigine göre, siddetsiz tabiki yasarsin. Niye basaramayacaksin da? Adam senin hayatina ne ekliyor? Hep aliyor sadece. Maasin var, ailende arkanda durur.

Ilk yapacagin sey onun hesabini girip tüm paralarini tekrar çek. Kendine ayri hesap aç ve maasin o hesaba yatsin. Ondan sonra annenler ile konus, valizini hazirla ve evden çik. Evi temizleyim felan sakin deme. Cocugun kiyafetlerinide al çikip git. Kirlileride annenlerde yikarsin.

Adam ilk baslarda birsey yapmaz. Bir kaç hafta sonra düzeni bozuldugunda ve daha önemli o paralar eldinde olmadiginda ailenin kapisina gelir o. Güya pisman, yalvarmalar,.. Hiçbirine inanma. Bu yaptigi ilk degil, sonda olmayacak. Daha gençsin kendi hayatini tekrar kuracaksan simdi kur. Tekrar birlesirsen, tekrar bosanmak daha zor olur.

Boşan diyenleri anlayamadım. Bu nedenle yuva yıkmayın. Ama ertesi gün pişman olur diyorsunuz ya bi 10 gün konuşmayın ye.ek yapmayın. İlgilenmeyin biraz burnu sürtsün

Kesinlikle katılıyorum evi terk etmeyin. Boşanmak isteyen o ayrıca neden siz gidiyorsunuz. Eşyalarını bir bavula tıkıştırın koyun kapının önüne.

Çok güzel bir söz var
Uzun süren tartışmanın ardından gönül almadan uyuyabilen insanın sevgisine inanmıyorum!

Boşan diyenleri anlayamadım. Bu nedenle yuva yıkmayın. Ama ertesi gün pişman olur diyorsunuz ya bi 10 gün konuşmayın ye.ek yapmayın. İlgilenmeyin biraz burnu sürtsün
Sonra yine her kavgada boşanalım diye tehdit etsin. Boşanma lafı sakız yapılmaz. Yapılırsa bedeli ödetilir.

Her mesaji okudum... Yerinizde olsam sabredemez ... Mesaj atardim sen evden cikinca dusundum... Haklison bu evlilik bu sekilde yurumez .... Bugun bu konuyu konusup halledelim... Anlasmali dilekcemizi verelim... Bende seni istemiyorum artik.... Ozaman anlarainiz her seferinde blof mu yapiyor.... Yoksa ciddimi soyluyor.....sonrasindada ben biraz tatil icon anneme gidiyorum geldigimde evde terketmis ol lutfen diyede ekleyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…