- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
tahminleriniz tam on ikiden... ben valizi toplasam dava açsam gurur yapıp asla geri adım atmaz. o sever aşıktır ama sevgi ve aşk onun gururu davranışı her şeyden öncedir. ben şimdilik sessiz kalmayı ve dava açmasını bekliyorum. karşıma tekrar geçip boşanacağız derse tamam açabilirsin davanı ama fikrimi sormak istersen ben boşanmak istemiyorum evlilik terapistine gitmek istiyorum diyeceğim. yine her zamanki gibi benim düşüncelerim ona ters gelecek hiç bir şey düzelmeyecek laflarında ısrar edecek eski konuların onu yıprattığını vs.vs. anlatacak bende baktım kaararlı peki diyeceğim. anlaşmalı boşanma istemeyeceğim çekişmeli yapacağım ki hakime de evlilik terapisti istediğimi söyleyeceğim..Canım esının huyunu sıyunu bılemem bu yuzden verecegım tavsıye elınde patlar... mısal ben bu duruma maruz kalsam bsanalım dedıgı an tplar valızı gıderım cunku bıkıyrum brakmaz yalvarır yakarır ozur dıler gerı adım atar evın kapısından cıkmama mısade etmez oradada ıyıce korkuturum brdaha bsanma lafı edeceksen tutma benı dıye yada gıder şakkadanak davıyı acarım kı kaybedecegını analayarak korksun ksarak yanıma geelsın ama tabı bunlar benım esım ıcın gecerlı onun huyu karakterıne gre blofler senınkı nasıldır sımdı sana valızı tpla desem belkı esın gurur yapan bı tıp senı tutmayacak yada senı ıyı tahlıl edemeyıp sendekı kırgınlıgı anlamayıp gercekten senın gıtmesk ıstedgını dusunecek sevsede engel olmayacak bılemıyrum