• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

belkibirgunkimbilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
148
154
18
43
Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?

Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?

Tekrar sizinle evlenmeyeceğinden %100 eminim ama ispatlayamam.
Her ne olursa olsun “boşanalım” diyen biriyle aynı çatı altında kalmak istemezdim. Sebebi ne olursa olsun.

Saçmalığında böylesi

Tekrar sizinle evlenmeyeceğinden %100 eminim ama ispatlayamam.
Her ne olursa olsun “boşanalım” diyen biriyle aynı çatı altında kalmak istemezdim. Sebebi ne olursa olsun.
Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.

Evliyken bekar hayatı yasayamaz zinadan tazminatı yer o yüzden hevesini alamadığı bekarlıği bi müddet daha tatmak istiyo. Sevişip edip yoruldugunda bidaha nikah kiyicak iste
Hayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi

Artı ve eksi yönlerinizi bilerek evliliğe devam edilemiyor mu? Tekrar evlenmek için boşanmak mı mantıklı olan? Saçmalık!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X