• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Maşallah ne mutlu size ne kadar iyi bir kocaniz var. Allah daha iyi etsin. Ayrılma konusundaki isteksizliginizin nedenini şimdi anladim. Böylesini bulamamaktan endişe ediyorsunuz.... haklısınız. Zira her yerde karşılaşılan bi vaka değil bu...

Madem öyle boşanın bakalım. Nasılsa yalanı yok. Evlenirsiniz bi daha 🤣

Artı ve eksi yönlerinizi bilerek evliliğe devam edilemiyor mu? Tekrar evlenmek için boşanmak mı mantıklı olan? Saçmalık!
Bilemiyorum canım bana bunu söyledi öyle bir de açıklama yaptı ki e yani haklısın bile dedim

Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?

Bana böyle teklifle gelene ben o b.ku bi kere yerim derim herhalde 🤷‍♀️

Hayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
Ya bu kadar saf olmayın

Dini kendi ile Allah arasında, seni o yönü ilgilendirmez ki...

Sen mantıksız açıklamasına gel, bu adamın insan beyni değil hayvan beyni çalışıyor.... ( hakaret kelimesi olarak algılamayın, psikologların ifadesi böyle)

Maşallah ne mutlu size ne kadar iyi bir kocaniz var. Allah daha iyi etsin. Ayrılma konusundaki isteksizliginizin nedenini şimdi anladim. Böylesini bulamamaktan endişe ediyorsunuz.... haklısınız. Zira her yerde karşılaşılan bi vaka değil bu...

Madem öyle boşanın bakalım. Nasılsa yalanı yok. Evlenirsiniz bi daha 🤣
Canım yapı olarak da kötü düşünemiyorum.biri bişey deyince inanıyorum.bu halimi bildiğim için ve sizlere de güvendiğim için buraya konu açıp sizlere sormak istedim

Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Sen ya bizi kekliyorsun ya da iyi niyet anlamında ultra ultra safsın...her gördüğümüz
sakallıyı dedemiz sanmadigimiz gibi, her Allah Allah diyene de öyle gözü kapalı güvenmiyoruz...dini forumlar karımdan habersiz nikahlanabilir miyim diye soran din kardeslerimizle dolu 😃

Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Sizi böyle bir şeye ikna edebiliyorsa gerçekten adamı tebrik etmek lazım.

Lütfen kendinize gelin, bu duruma düşmeyin..Belki bir uykudaydınız veya akıl tutulması yaşadınız ama şimdi uyandınız.Söylediği tek mantıklı şey boşanalım. :olamaz: :KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X