Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
Dinini cok yasayan biriyse .. hadi bosanalim tekrar evlenirizde dine cok uygun bise degil kusura bakmayn ama .
Hani bosanirsinz baktinz yapamiyosnz evlenirsunz bu cok normal. Ama bunu bile isteye yapmak sacma geldi. Bence bosanmak ve tekrar evlenmemek amaci.

e
Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
evlilik çocuk oyuncağı değil yanlız boşanalım demesi bile dinen sakat başka bi mevzuda boşandınız sizi dinen boşayacak ,tekrar evlenmeniz için sizin başkabir adamla evlenip karıkoca olup ee tabi midesi kaldırırsa tekrar evlenirsiniz . bu işler ciddi işler dalgaya evciliğe gelmez( tabi bilmiyorum dini nikaha inanıyorsanız ve varsa tabi) asla yargılamıyorum bip not olarak düşmek istedim

yav bana söyleyin allah kitap inandığınız ya da inanmadığınız ne varsa, sizce boşanan adam tekrar evlenir mi evlense aynı kadınla evlenir mi bana söyleyin ya. altınmış gelinlikmiş adam takar mı onları?
Evlenir. Yıllaaar sonra kahrını çekecek birini daha bulamazsa tabi.

Medeni kanun bizim evde geçmiyor , geçse çoktaaan boşamıştım , çok meraklıyım sanki , mecburiyet diye terim var bilir misin .
Niye kızıyorsun ki, beni bıraksa asla dönmem dediğin için kendi ayaklarında durabilecek gücün var sandım.

Erkeklerin %90 sı bedava hizmetçisi olan karılarını bırakmıyor zaten. Sanmıyorum ki boşan kadınlar kocalarından izin alıyor.

Ya o değil de mantıklı bi sebep öne sürsün. Nedir yani çocuk oyuncağı mı bu evlilik?

Sebebi aldatmak gezmek tozmak olsa evliyken de yer o haltları senin ruhun da duymaz. Bilemedim değişik bi istek geldi bana.
Ruh durumu normal mi acaba?

Niye kızıyorsun ki, beni bıraksa asla dönmem dediğin için kendi ayaklarında durabilecek gücün var sandım.

Erkeklerin %90 sı bedava hizmetçisi olan karılarını bırakmıyor zaten. Sanmıyorum ki boşan kadınlar kocalarından izin alıyor.
Kızmadım valla , ben sadece durumumu izah ettim canım yanlış anlamışsın .
Bi ekmek parası da kazanamazsam tüh bana , tabiki ayakta durabilirim tabiki çok güçlüyüm , ama mecburiyetten dolayı bu evliliği sürdürmek zorundayım .

Annesi köyde oturuyor bana ev al kızkardeşkrrinin yanına şehire geleyim diyor tamam diyor.acaba ev mi alacak? Çünkü şimdi boşanmamız lazım diyor.sonra yine evleniriz diyor
Tamam şimdi anlaşıldı. Sizi bosucak annesine ev alicak ve annesiyle yasicak. Sonra sen hani tekrar evlencektik diyince dicek ki buyur gel. Ben anlamla yaşıyorum. İstersen burası benim evim .

Kızmadım valla , ben sadece durumumu izah ettim canım yanlış anlamışsın .
Bi ekmek parası da kazanamazsam tüh bana , tabiki ayakta durabilirim tabiki çok güçlüyüm , ama mecburiyetten dolayı bu evliliği sürdürmek zorundayım .
Yarınlar ne getirir hiç belli olmaz, ufak ufakta olsa hem kendine hem geleceğine yatırım yapmaktan hiç vazgeçme. Rabbim hayırlı kapılar açsın, huzur versin inşallah.

Benim arkadaşım hem de öğretmenin başına geldi. Kocası borcum var senin maaşına da haciz gelmesin çocuklarım ne yer ne içer diye boşanalım diyor. Haftasına da sekreteri ile evleniyor. Bir de kadına kredi çektirmiş borcum çok beni vururlar diye. Muhtemel düğün yaptı o paralarla. Dürüst olsun böyle sebepten boşanılmaz. Ya mal kaçırıyor ya da başkası vardır.

Konu sahibi son bisey daha
Mantikli dusunemiyosan eger soyle dusunmene yardimci olayim. Burda onca insan ayni fikirde olamaz demi.
Herkes "aslinda esinin niyetinin bosanmak oldugunu. Sirf sorunsuz bosanmak icin boyle yaptigini.tekrar evlenmicegini" soyluyo.
Size kalmis bi olay artik gerisi.
Bariz ortada hersey
Yaaa insan kendine deger verilip verilmedigini hisseder ya. Bu sozler bile degersizligin belirtisi...
Ne diyim dilerim esinize guveniniz bosa cikmasin. Gercekden cani gonulden isterim bunu. Ama hersey acik ortada aslinda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X