Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kay
3. Kezden kastınız ne anlamadım.

Yav niye anlamiyosunuz hülle diyenler okuyun iyice öğrenin.
Hülleyi peygamber efendimiz lanetlemis yahu
Neyin kafasını yaşıyorsunuz.Bosandiktan sonra bir daha kesinlikle nikah kiyilamaz isterse gitsin 10 kişiyle nikah kiysin🤦
Hala ısrarla böyle bir örnek veriyosunuz.

Konu sahibi cahillikte nirvanaya ulaştınız tebrik ediyorum..
Rabbim kafamizin içine beyin vermiş kullanalım diye 😒😒😒
Kaynağınız nedir nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz dediğiniz çok farklı Bi konu Bi daha nikah kıyılamaması için şartlar var bu konu da o şartlardan biri yok sadece başka biriyle evlenip cinsel ilişki yaşayıp evlendiği kişinin boşaması gerek tekrar evlenebilirler bu şartlarda Bi sakınca yok

Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Bana saçma geldi evlilik bir oyun değil ki o kadar kolay olsa yani seni kandırıyo bence

Hanımefendi dinini yaşayan biri eğer sizden boşanırsa tekrar evlenmesi için sizin başka biriyle evlenip cinsel Bi birliktelik yaşayıp sonra o adamda isterse sizi boşarsa sonra sizle evlebileceğini bilmesi gerekmez mi
Bravo.hangi hacıdan hocadan duydunuz bunu.kitabın neresinde yazıyor bu?bu düşünceler yüzünden millet ateist oluyor

3 talak demek istediniz herhalde
Ya kardeşim ben bu konularda çok iyi bilgi sahibiyim.çok değişik hocalardan çok detaylı araştırmalar yaptım.üç kez değil milyon kez üst üste boşol dese 1 boşama sayılıyor.Ayrıca hamileyken boşayamaz.cinsel ilişkiye girdiği dönem boşayamaz vas.mahkemede boşama 1 talak sayılıyor.YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN MİLLETİ YAA AÇIN KİTABI OKUYUN BİRAZ.ÇILDIRTMAYIN ADAMI.

Hanımefendi dinini yaşayan biri eğer sizden boşanırsa tekrar evlenmesi için sizin başka biriyle evlenip cinsel Bi birliktelik yaşayıp sonra o adamda isterse sizi boşarsa sonra sizle evlebileceğini bilmesi gerekmez mi
Adam istersw boşarsa demek hmmmm bu da güzemiş.yani benim boşanmayı isteme hakkım yokmuymuş

Din konusunda sizinle tartışmaya girecek değilim ki yasak da zaten yarım yamalak bilginizle burada ahkam kesmeyin bu konuda cahil olduğunuz her halinizden belli cesaretinize de hayran kaldım doğrusu🙄🙄
Yahu cahil asıl sensin.3 kez boşama ne demek aç oku.araştır birazöadıl sizler yarım yamalak bilginizle milleti yanlış yönlendiriyor insanları dinden soğutuyorsunuz

Ya kardeşim ben bu konularda çok iyi bilgi sahibiyim.çok değişik hocalardan çok detaylı araştırmalar yaptım.üç kez değil milyon kez üst üste boşol dese 1 boşama sayılıyor.Ayrıca hamileyken boşayamaz.cinsel ilişkiye girdiği dönem boşayamaz vas.mahkemede boşama 1 talak sayılıyor.YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN MİLLETİ YAA AÇIN KİTABI OKUYUN BİRAZ.ÇILDIRTMAYIN ADAMI.
Ne güzel araştırmayı öğrenmeyi seven kültürlü birisiniz neden eşinizin yalanlarına inanıyorsunuz hayret ediyorum :(

Ne güzel araştırmayı öğrenmeyi seven kültürlü birisiniz neden eşinizin yalanlarına inanıyorsunuz hayret ediyorum :KK43:
Bilmiyorum sevince aklım kayboluyor aanırım.bunarada burda dini tartıimaya girmek istemiyorum.millet abuk sunuk yazıyor zorla çileden çıkarıyorlar insanı

Bilmiyorum sevince aklım kayboluyor aanırım.bunarada burda dini tartıimaya girmek istemiyorum.millet abuk sunuk yazıyor zorla çileden çıkarıyorlar insanı
Sizi kandırmasına daha fazla izin vermeyin yoksa daha çok üzülürsünüz. Dini tartışmalar çok gereksiz yere uzamış evet

Hanımlar, konu bu değil. Sakin.

B belkibirgunkimbilir senin nikahtan talaktan daha büyük sorunların var. Kocan senden mal kaçırıyor. Kocan seni nafaka tazminat vs vermeden kapı önüne koyacak. Bırak milletle kavga etmeyi. İlla kavga istiyorsan, hedef biz değiliz. Kocan.

Yahu cahil asıl sensin.3 kez boşama ne demek aç oku.araştır birazöadıl sizler yarım yamalak bilginizle milleti yanlış yönlendiriyor insanları dinden soğutuyorsunuz
Dinden soğumaya da hazır ve nazır bir şekilde bekliyosunuz peeehhh..

Herkes abuk sabuk konuşuyor da bi siz mi doğru arastirdinz bir de desenz ki herkes ayni fikirde tersini bi ben soyluorum acaba yalnis olabilir mi???

daha neler duyacagiz allah bilir..
bana onu diyecek kocayi bi dk evde tutmazdim..

bu konu gercekse tabi.. saka gibi geldigi icin inanamiyorum..
madem tekrar evlenecekmis blörf yap bakalim.. bütün mal varligini bosanirken sana versin :cool::cool:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X