- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
Aynen ben burdan çıkayım en iyisi. Neyse birbirimizi unutmayalım kardeşim Allah'a emanet olasın gülümCanim valla eski konuları sanırım bilmiyorum bende açıkçası
Burda her türlü şey oluyorboşver en.iyisi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben burdan çıkayım en iyisi. Neyse birbirimizi unutmayalım kardeşim Allah'a emanet olasın gülümCanim valla eski konuları sanırım bilmiyorum bende açıkçası
Burda her türlü şey oluyorboşver en.iyisi.
Sağolasın gülüm ,ben daha bişey demiyorum şüphede kaldım insan tuhaf oluyor . Allah yardımcısı olsun öyle de böyledeYukarlarda bir üye şüphelendi, biri varmış, geçmişini şimdi yaşıyor gibi anlatıyormuş.
bu kadar dindar biri eşini boşayıp onla sevgili hayatı yaşayacak puha haaa.yav cidden inandınız mı eşinize?Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
3.kez boşanmadan sonra öyle oluyorDinini yasayan, namazini kilan eşinize söyleyin islam hukukunda boşanılan eşle tekrar evlenmek haramdır.
Tekrar evlenmek için kadının bir başka erkekle GERÇEK bir evlilik yapması sonra o eşten ayrılması gerekir. Ancak bu durumda ilk eşle tekrar evlenmek helal olur.
Vallahi de billlahi de inandımbu kadar dindar biri eşini boşayıp onla sevgili hayatı yaşayacak puha haaa.yav cidden inandınız mı eşinize?![]()
Mahkemede boşanma 3 boşama demek zaten.3.kez boşanmadan sonra öyle oluyor
İnşallah o anlattıkları üye değildir, çok üzülürüm.Hanımlar,
henüz ortada somut bir şey yok, o yüzden fake diye düşünüp başka bir üyeyle bağdaştırmayın.
siteye şimdi girdim akıl vereyim dedim yavv bışuna mı yazdım ne zaman boşanmış?Pısssst.Konu sahibi zaten boşanmış. Yıllar önceki olayları yeni gibi anlatıyormuş. Paralama kendini boşuna.
Bütün akılları vermiş olduk, sıkıntı yoksiteye şimdi girdim akıl vereyim dedim yavv bışuna mı yazdım ne zaman boşanmış?![]()
EvlenirİZ derken birbirinizle mi başka başka kişilerle mi?Kendisi diyor yeniden evleniriz diye
Ay yine mi oPısssst.Konu sahibi zaten boşanmış. Yıllar önceki olayları yeni gibi anlatıyormuş. Paralama kendini boşuna.
Kesin değilmiş. Bazı üyeler şüphelendi. İnşallah gerçek değildir, çok üzücü.Ay yine mi o
Ben de ciddi ciddi cevap verdim.
Çok acıyorum o adama ya. Sapık gibi dadanmış eskisi
Eskilere bakınca o gibi.Kesin değilmiş. Bazı üyeler şüphelendi. İnşallah gerçek değildir, çok üzücü.
Biraz önce konuştunuz sakin sakin, hem birde kavga etmeden kocanız size boşanalım sonra yeniden evlenelim dedi, ve açıklamaları size mantıklı geldi öylemi ?Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?