- 10 Nisan 2014
- 43.424
- 115.731
- 798
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
eskisi kim ?Ay yine mi o
Ben de ciddi ciddi cevap verdim.
Çok acıyorum o adama ya. Sapık gibi dadanmış eskisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskisi kim ?Ay yine mi o
Ben de ciddi ciddi cevap verdim.
Çok acıyorum o adama ya. Sapık gibi dadanmış eskisi
Aynen, ben de ilk attığı mesajı okuyunca o mu acaba diye düşündüm.Öyle bir üye vardı, boşanmıştı ama evliyken eşiyle yaşadığı sorunları, onun söylediği sözleri sanki yeni yaşıyormuş gibi anlatıyordu. Onun esininde böyle manasız lafları vardı. Defalarca üyelik aldı. Ve normal değildi kesinlikle.
Bu üye o mudur emin değilim ama bana onu hatırlattı.
Eski kocasıeskisi kim ?![]()
Bana da mantikli geldi,bosan bence.Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Ahhahhah Mune affetsin f.k.esin diyorumCanım yapı olarak da kötü düşünemiyorum.biri bişey deyince inanıyorum.bu halimi bildiğim için ve sizlere de güvendiğim için buraya konu açıp sizlere sormak istedim
Mune önceki konusu ve yazdığı mesajlar o üyenin mesajlarına çok benziyor. O olma ihtimali yüksek.Hanımlar,
henüz ortada somut bir şey yok, o yüzden fake diye düşünüp başka bir üyeyle bağdaştırmayın.
Bu benim bir tanidigimin başına geldi. Adam bosanalim biraz kafamızı dinleyelim, evlenecek olursam yine seninle evlenirim dedi. Sonra da sevgilisiyle evlenip çocuk yaptı hemenBu seni ikna edip baskasiyla basiyomus nikahi....![]()
Çok yakın bir akrabam da böyle kandırılmıştı, sonra kocasının düğün haberi gelmişti bize davullu zurnalı. Yemeyin bu numaraları. He boşayıp sonsuza dek tekmeyi neticesine vuracaksanız bence hiç beklemeyin. Hadi güle güle deyin. Çocuk kandırıyolar sanki..Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Yok artık. Bu aşamaya nasıl geliniyor yahu. Adam kafa dinleyelim boşanalım da diyor, kadın inanıyor, ilginç.Bu benim bir tanidigimin başına geldi. Adam bosanalim biraz kafamızı dinleyelim, evlenecek olursam yine seninle evlenirim dedi. Sonra da sevgilisiyle evlenip çocuk yaptı hemensakın güvenme konu sahibi. İlla altından bir itlik çıkar bunun.
boşandıysa ben adama hemen yeni bir aday önereceğim abdestli namazlı hemi deYok artık. Bu aşamaya nasıl geliniyor yahu. Adam kafa dinleyelim boşanalım da diyor, kadın inanıyor, ilginç.
Adam tazminat vs ödemeden çekişmeli dava ile uğraşmadan boşanma kafasında. Sizi resmen salak yerine koyuyor şu açıklama ile..çocuğa söylesen bu adam manyak mı derBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Maalesef doğru bu. Bu konu belki fake tir onu bilemem. Hatta çevremden biri aynı durumu yasamasaydi ben de yok artık daha neler derdim. Bazen insanlar inanmak istediğine inaniyor sanirim, dışarıdan bakinca yutulacak gibi bir yalan değil çünkü.Yok artık. Bu aşamaya nasıl geliniyor yahu. Adam kafa dinleyelim boşanalım da diyor, kadın inanıyor, ilginç.