Kadın memur iş hayatı olan birisi, 1 oğlu var lisede, oğlunu cok guzel okutuyor,
Adam bosanmak icin ev de vermisti zaten is adamiydi 1 ev ona bisey kaybettirmedi, anlasmali bosanmaya calissaydi baskasiyla evlencem diyerek ya kesenin tam agzini acmasi gerekcekti ya da kadin zaten surundurcekti bosanmayacakti bile o yuzden 1 ev onun icin hicbisey degil ama kadin icin kira odememek en azindan.
Kadin toparlandi geziyor, turlara katiliyor arkadaslariyla ve ogluyla. Acisi gecince daha saglikli degerlendiriyor, zaten bisey paylasabildigim iki guzel sozunu hos sohbetini duydugum bi adam degildi, yaptigim cesit cesit yemegi begenmeyen, bizimle gezmeyen bi adam yok simdi cok daha mutluyum huzurluyum diyor.
Adam da diger kadinla evli hala 3 4 sene oldu, ama karisinda bulduklarini bulamiyor, karisi kendi de ise gittigi halde kahvaltilar hazirliyordu her sabah adama yaranamiyordu, bu kadin calismiyormus ve yine de hazirlamiyormus, ki bence cok da iyi yapiyor tabi ama en son bundan cikan kavgada kiza siddet uygulamis kiz baba evine gitmis sonra tekrar birlesmisler, simdi halaa evliler ama iste oyle boyle bir evlilik. Hatta ben de izlemistim adam kebapcida video paylasmis evde kadin var yemek yok kebapciya geldim ama son pismanlik fayda etmeyecek falan diyor videoda
Kadin nasilsa is adami bir elim yagda digeri balda yasarim diye dusundu ama adam tam bir ilkel.. Yakti basini yani , halbuki evlendiklerinden sonra eski karisi sinir krizleri gecirip ikisini de aradiginda kadin olsaydin gonlunu yapsaydin da kocani elinde tutsaydin demis