- 27 Haziran 2024
- 47
- 53
- 8
- 37
- Konu Sahibi YalnizKralice
-
Ben anlaşmalı istemiştim karşı taraf çekişmeliye götürdü.Ben de haklarımdan feragat etmek istemiyorum onun istediği de bu.Ama haklarımı savunurken bu adamla niye tazminat ziynet nafaka için evli kalıyorum.Sizin aleyhinize olursa siz de uzatacaksiniz. O yüzden kimse zamanınız daha değerli haklı çıkmaktan diyemiyor.
Ortak velayet istedim kabul etmedi.Altınlarımı evlendiğimiz günden beri benden kaçırıyor ne bir ev ne bir araba aldık altınlarla.Ben hırsızmışım gibi benden kaçırdı evlendiğimiz günden beri şimdi de altınları vermek istemiyor.Neden uzlaşma olmadı ?
İlk dava açılış tarihim 2023 o zaman avukatım hepsini birlikte açtı boşanma ziynet.Şimdi boşanma davası istinafta.İstinafta devam ederken ben sadece boşanma için ayrı bir boşanma davası açabilir miyim bilmiyorum.Bu davalar artık ayrı görülmüyor mu? Avukatınız var mı?
Şu an istinafta boşanma davası.Ziynet davam ayrıldı boşanma davası yerel mahkemede karara bağlanınca.Ziynet ayrı görülüyor asıl boşanma davası da istinafta. İstinaf devam ederken sadece boşanma üzerine dava açabilir miyim ?Boşanıp,nafaka zinet için ekstra dava açın sanırım öyle olabiliyor...Onun dışında çok haklısınız
Erkekler şaşırtmıyor.Ortak velayet istedim kabul etmedi.Altınlarımı evlendiğimiz günden beri benden kaçırıyor ne bir ev ne bir araba aldık altınlarla.Ben hırsızmışım gibi benden kaçırdı evlendiğimiz günden beri şimdi de altınları vermek istemiyor.
Onun anlaşmalıdan anladığı beni hiç bir hak talep etmeden boşamak.
zaten ayrılmış ziynet davasıErkekler şaşırtmıyor.
Davaları ayırsın avukatınıza söyleyin en azından boşanın da diğerleri devam eder. Altının miktarı ne kadar ?
Altınlar dışında boşanma davasının içinde tazminat hükmedildi karşı tarafa bir de çocuk nafakası varAltınlardan başka herhangi bir alacak verecek talebiniz var mı? Altınların miktarı ne kadar? Bu arada siz çalışıyor musunuz?
Ben sadece konu sahibiyle olan mesajlaşmamı okumuştum sonraki yorumda yazmış ayrıldı davalar diye.zaten ayrılmış ziynet davası
şu anda istinafta olan boşanma davasıymış
şu durumda daha ayrılacak ne var ki?
Avukat arkadaşlar bilir tabi ama boşanma davanız varken tekrar boşanma davası acamazsınız.Şu an istinafta boşanma davası.Ziynet davam ayrıldı boşanma davası yerel mahkemede karara bağlanınca.Ziynet ayrı görülüyor asıl boşanma davası da istinafta. İstinaf devam ederken sadece boşanma üzerine dava açabilir miyim ?
Haklısınız.Evlilik sonlandırılıp aradaki maddi/manevi meseleler ayrı bir davanın konusu olmalı bence deBen anlaşmalı istemiştim karşı taraf çekişmeliye götürdü.Ben de haklarımdan feragat etmek istemiyorum onun istediği de bu.Ama haklarımı savunurken bu adamla niye tazminat ziynet nafaka için evli kalıyorum.
Peki karar bozulursa istinafta yeniden yargılama çıkarsa o zaman sadece boşanma için dava açabilir miyimdosyanız istinafta iken yeni bir çekişmeli dava açarsanız eski karar da sadece bu sebeple kaldırılarak mahkemeye geri gönderilir, çünkü taraflar arasındaki tüm boşanma davaları kusurları tek elden değerlendirilmesi için birleştirilerek görülür bu durum sizin sürecinizi daha da uzatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?