Eski konularımı bilmeyenler için boşanma sürecindeyim çekişmeli bir boşanma.Dava açılalı iki yıl oldu.Boşanma kararı verildi karşı taraf istinafa götürdü. Ordan da yargıtaya götürecekler ya da karar benim aleyhime çıkarsa ben götüreceğim.Belki istinaftan yeniden yargılama kararı çıkacak.Üç dört yıl daha sürecek bu süreç.
Sevmediğim istemediğim iki yıldır ayrı evlerde yaşadığımız hiç bir şekilde görüşmediğim beni aldatan bir adamın nikahında zorla tutuluyorum. Bir insanı zorla alıkoymak zorbalıksa birini zorla nikahında tutmakta zorbalık değil midir. Hayatımı planlayamıyorum yeni bir hayat kuramıyorum kimseyle görüşemiyorum.Kimseyi hayatıma alamıyorum.Toplum nezdinde hukuk önünde hala evliyim çünkü hayatımda olmayan biriyle. Yaşım geçiyor en güzel yıllarım kaybolup gidiyor belki çocuğum da olmayacak bir daha.Tekrar mutlu olmaya hakkım yok mu boşanmayı istedim diye.Zaten mutsuz bir evlilikle yıllarım çalındı bir de boşanırken bunca zamanım çalınıyor benden.Bu durumda olanlar var mı.Artık tahammülüm kalmadı.