Boşanan anneler mutlumusunuz ? ☺️

melissa bertu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2020
66
29
3
34
Bugün çekişmeli boşanma davamı açtım. Boşanma ne kadar kararlı da olsak travmatik bir tecrübe. Bu süreci daha önce yaşamış kardeşlerimin tecrübeleri benim için önemli. Özelliklede çalışan anneler, çocuka tek yaşamak nasıl bir süreç bir yandan iş vs ? Dertleşelim istiyorum

Benim teyzem yeni boşandı alt katımıza taşındı sülalemizde onca laf söylediler neden boşandın gibi ama o asla takmadı ve güçlü durdu şuandada çok mutlu çocuklarıyla çalışıyor 12 yaşında çocuğu evde kendi işini kendi yapmayı öğrendi ama mutlular yani asla içine şüphe düşmesin eşinle mutlu değilsen emin ol kendi yolunu çizdiğinde daha mutlu olacaksın

2 senedir sürüyor halen tam boşanma denilmez ama çok şükür boşanmak la güzel karar verdiğimi düşünüyorum yaşanılanlardan ötürü. Kafam rahat vicdanım rahat, yapan yaptığıyla kalır gerisini karşı taraf düşünsün. Aileniz yok mu ki tek başına yaşam dan söz etmişsiniz. Henüz çalışmıyorum kpss ye hazırlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…