- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi Mavi siyah
-
Bi avukatta istinaf tan bahsetti temyiz direk olmuyor diyeArtık temyize gidebilecek dosyalar kanunda sınırlı sayıdadır. Vekilinizi azledip 2 hafta içerisinde yeni bir vekil bulmalısınız. Gerekçeli kararın size tebliği önemlidir sürenin başlamasında.
Yorum yapma13.cü sayfaya kadar okudum.
O kadar yardım odaklı yorumlar yapılmış ki,
Siz resmen bana yardım etmeyin diyorsunuz.
Sırasıyla anlatılmış işte.
Vakit kaybedeceğinize bir an yeni avukat bulun.
Avukata da güvenim yok diyorsanız bir bardak soğuk su için hakkınızın üzerine.
13.cü sayfaya kadar okudum.
O kadar yardım odaklı yorumlar yapılmış ki,
Siz resmen bana yardım etmeyin diyorsunuz.
Sırasıyla anlatılmış işte.
Vakit kaybedeceğinize bir an yeni avukat bulun.
Avukata da güvenim yok diyorsanız bir bardak soğuk su için hakkınızın üzerine.[/QUOTE. Okuma istemiyorsan lütfen yardımcı olmayan yorum yapmasın ona göre birşeyler yapıyoruz bilgi ediniyoruz lütfen yorum yapmayın gerekli bir bilginiz yoksa
Yorum yapma
ben bana yardımcı olan insanlara Zaten Tşk ettim o ayrı yönetici dahi genel olarak uyardı birde ama bana yorum yapıyorsun ve olumsuz yorum yapıp insanın moralini düşürmemelisin dövecek gibi yorum yapmasan ne ben incinirim ne sen her neyse uzatmayalım benim derdim başımdan aşkın konuya yorum yap bana değil sen söylesin sen böylesinden vazgeçin lütfenTamam da zaten insanlar yardımcı olmak için size yorum yapıyor.
Siz farklı yerlerdeki detaylara takılıyorsunuz.
Yorum yapıp yapmayacağıma da kendim karar veririm
ben bana yardımcı olan insanlara Suriye'den Tşk ettim yönetici dahi genel olarak uyardı birde ama bana yorum yapıyorsun ve olumsuz yorum yapıp insanın moralini düşürmemelisin dövecek gibi yorum yapmasan ne ben incinirim ne sen her neyse uzatmayalım benim derdim başımdan aşkın konuya yorum yap bana değil sen söylesin sen böylesinden vazgeçin lütfen
Tamam boşanırken yarı yarıya olur da boşanmadan önce araba kimin üstüne ise sahibi odur, konu sahibi yeni boşanmış ama araba 2 senedir eşinde imiş yani hala evli oldukları dönem. Boşanma tamamlanmadan önce gitmiş karakola ortak o araba deyip yollamışlar??? Mümkün mü bu?Arabayı evlendikten sonra almışlar ama ruhsatı konu sahibinin üzerine boşanırken yarı yarıya olur,fakat konu sahibi arabasını alabilir suan kayıp ihbarı vs.
Evet öyle oldu .yoksa neden arabayı almak istemeyeyimTamam boşanırken yarı yarıya olur da boşanmadan önce araba kimin üstüne ise sahibi odur, konu sahibi yeni boşanmış ama araba 2 senedir eşinde imiş yani hala evli oldukları dönem. Boşanma tamamlanmadan önce gitmiş karakola ortak o araba deyip yollamışlar??? Mümkün mü bu?
Kısa sürede iyi bir avukata ihtiyacınız var lütfen iyi araştırın ben sadece yardımcı olmaya çalıştım....Bi avukatta istinaf tan bahsetti temyiz direk olmuyor diye
Siz yardım etmeyin kalsın soru sorma Hakkı'mı engellemeye çalışmayın ne yapacağıma siz karar vermeyin lütfen bin kere yazdım buraya sizlerde bunu anlamak istemiyorsunuz olumsuz yorum yazmak için sırada beklemeyin kimseye olumsuz birşey ya da yıpratıcı birşey yazmadım bu zamana kadar lütfen rahatsızsınız sorumdan görmezden gelin basitLütfen "ama darp raporum var ama arabam var" demekten vazgeçin. 20 sayfa boyunca inanın herkes farkına vardı ve ellerinden gelen yardımı yaptılar size, tane tane açıkladılar. Hala ne yapcam diye soruyorsunuz, anlamamakta ısrarcısınız sanki.
Siz en iyisi bir kalem kağıt alın elinize ve yapmanız gereken adımları yazın, belki kafanız karışmaz. Bir an öncede harekete geçin.
Kimsenin sizin hiçbirşeyinizi engellediği yok hanımefendi. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor, siz hala aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz. Benimde önerim "ozaman biryere yazın, belki kafanız karışmaz" demek oldu.Siz yardım etmeyin kalsın soru sorma Hakkı'mı engellemeye çalışmayın ne yapacağıma siz karar vermeyin lütfen bin kere yazdım buraya sizlerde bunu anlamak istemiyorsunuz olumsuz yorum yazmak için sırada beklemeyin kimseye olumsuz birşey ya da yıpratıcı birşey yazmadım bu zamana kadar lütfen rahatsızsınız sorumdan görmezden gelin basit
rKimsenin sizin hiçbirşeyinizi engellediği yok hanımefendi. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor, siz hala aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz. Benimde önerim "ozaman biryere yazın, belki kafanız karışmaz" demek oldu.
En ufak bir olumsuzlukta siz bana yorum yapmayın deme hakkınız yok, konuyla alakalı istediğimi yazabilirim. Bence sizde burada bana kendinizi ifade etmeye çalışana kadar bir an evvel gidin avukata anlatın olanları.
neden sürekli olumsuz yorumlar yapmaya çalışıyorsunuz ego tatmini mi bu benim sorduğum sorularla alakası var mı bana bi yardımı var mı si bana napam gerektiğini söylemeyin lütfen konu da benim için hassas lütfen kimseyi kırmak istemiyorumKimsenin sizin hiçbirşeyinizi engellediği yok hanımefendi. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor, siz hala aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz. Benimde önerim "ozaman biryere yazın, belki kafanız karışmaz" demek oldu.
En ufak bir olumsuzlukta siz bana yorum yapmayın deme hakkınız yok, konuyla alakalı istediğimi yazabilirim. Bence sizde burada bana kendinizi ifade etmeye çalışana kadar bir an evvel gidin avukata anlatın olanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?