- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi Mavi siyah
-
Banada tazminat çıkmadı temyizde aldım fazlasıyla avukatınız iyi olsun yoksa zor olur.kızlar Ada'm bana küfür etti darp raporum var hakaret etti yalan beyanlarda bunlunup bende dayak yedim falan demiş tazminat talep ettim ama hakime hanım kabul etmemiş boşanmayı gerçekleştirmiş dünyam başıma yıkıldı hiç biri Hakkı'mı alamadım altınlarımı düğün günü aldılar ailesi .araba da o şahısta vermiyo benim adıma ama evlilik Zaman'ı almıştık ama ben ödedim parasını bunaldım iyice paramı da yedi ne yapayım ?bu konularda temyize giden var mı
Siz boşanma için değil haklarınız için başvuracaksınız neden boşanmış sayılmıyorsunuz onu anlamadım. Ne kadar sürdü şu an anımsamıyorum.Temyiz uzun sürdü mü acaba o sürede boşanmış sayılmazsın temyize başvurursan dedi benim avukatım ama ben başvurucam temyize
Avukatım öyle söylemişti zaten yarın başlıycam araştırmaya yeni bi avukat araştıracam ama bugün hep ağlamakla geçti bana değil de kardeşime söylemiş uzun sürer temyiz falan o sürede tazminat için itiraz edince boşanmamış sayılıyormuşum kimliğimi değiştiremiyor Muş'um vs sakin kalmaya ve haklarımı almaya çalışıcam.darp davanın içeriği ile ilgili bilgi vermiyo bu avukat kağıt gelsin diyip duruyo neden tazminatı reddettiğini bilmez mi bir avukat ?sanki uzaydaydı hakim karar verirken yanılıyor muyum sizceSiz boşanma için değil haklarınız için başvuracaksınız neden boşanmış sayılmıyorsunuz onu anlamadım. Ne kadar sürdü şu an anımsamıyorum.
Anlatayım şu an boşanma davası oldu tazminat ve nafaka vermedi mahkeme darp raporu aldım küfür hakaret var eşimde kendi dayak yemiş gibi annesi yalan beyanda bulundu hakim nafaka ve tazminat vermedi arabam şu an şahısta hala iki yılı geçti vermiyo mal paylaşımı davası açılmadı ruhsat benim üzerime olduğu halde alamadım ben otobüsle işime gidiyorum altınlarımda düğün günü aldı ailesine verdi
Sordum hakimin kararı diyo sonuç gelecek gerekçeli karar ona göre istersen temyize başvurursun bu da üç dört yıl sürer vs diyo ben bilmediğim için zaten avukat tutuyorum inanın çok zor durumdayım ben
Boşanmamış sayılın haklarınızı alında . Avukat çok önemli bu süreç içerisinde.Avukatım öyle söylemişti zaten yarın başlıycam araştırmaya yeni bi avukat araştıracam ama bugün hep ağlamakla geçti bana değil de kardeşime söylemiş uzun sürer temyiz falan o sürede tazminat için itiraz edince boşanmamış sayılıyormuşum kimliğimi değiştiremiyor Muş'um vs sakin kalmaya ve haklarımı almaya çalışıcam.darp davanın içeriği ile ilgili bilgi vermiyo bu avukat kağıt gelsin diyip duruyo neden tazminatı reddettiğini bilmez mi bir avukat ?sanki uzaydaydı hakim karar verirken yanılıyor muyum sizce
Söyledikleriniz yapıcam gereken ne varsa hemşerim bilmediklerimi bilene soracağım avukat çok önemli bu durumda .şu anki Avukata Araba ne olacak dediğimde bu boşanma davası mal davası değil dedi tazminat ve nafaka verilmedi boşanmanıza karar verdi hakim dedi . Şahıs ve ailesi bana küfür etti ve şahıs beni darp etti annesi oğlunun dövüldüğüne dair ve benim ev işini yapmadığım yada aksattığıma dair beyanda bulunmuş hepsi yalan ama ispat edemiyorum zaten bi kadın bi Ada'mı dövemez ki ne saçma darp raporu alırdı hiç birşeyi yok yalan söylüyorOncelikle yarın adliyeye gidip dosyanın fotokopisini alın
gerekçeli karar yazılması bole son durusma tutanaginda araba ile ilgili karar car mi yok mu yazar
eğer karar yoksa polise gidin ve arabanızın şu kişi tarafından gasp edildiğini bildirin
siz temyize haklar yönünden basvuracaksiniz için
boşanmayi etkilemez bosanmis sayilirsiniz
ve en acilinden avukat değiştirin
. Çocuğum yok çalışıyorumçalışıyorsanız sizin için nafaka verilmez ama çocuğa nafaka kararı çıkar
mumkunse en acilinden dosyanın tüm fotokopisini alın ve böylece kendi avukatinizin neler yapıp yapmadığını da görürsünüz
eğer eksik bir davranışı varsa gerekirse onu da baroya şikayet etmelisiniz
Çok pasif çıktı avukatım şikayet ettiğimde ailem onunla devam edelim deyince seslenmedim ama elimden geleni yapıcam. Çocuğum yok çalışıyorum
. Çocuğum yok çalışıyorum
Bir de gerekçeli karar yani benim avukatıma bi kağıt gelecekmiş ondan sonra itiraz edebilirmişim o gelmeden avukatımı değiştirsem yeni avukatıma gelir mi ?o zaman nafaka verilmez
ama tazminat hakkınız var onun için cabalayin
Boşanmadan önce arabanın ruhsatı senin üzerine ise o araba senindir, ne demek ortak? Ben bu kadar akıl almaz hatalar olacağını sanmıyorum açıkçası... Birşeyleri eksik anlatıyorsunuz sanki belki size önemli gelmiyor ama bütünlük yok olaylardaBoşanmadan önce gittim boşanma kararı yeni verildi
Yok vallahi hep ortak araba ikiniz arasında dediler bana mantıklı gelmeyen de bu zaten polise gidiyorum arabamı alamıyorum yeni karar çıktı diyorlar arabamı almak en çok istediğim şey zatenBoşanmadan önce arabanın ruhsatı senin üzerine ise o araba senindir, ne demek ortak? Ben bu kadar akıl almaz hatalar olacağını sanmıyorum açıkçası... Birşeyleri eksik anlatıyorsunuz sanki belki size önemli gelmiyor ama bütünlük yok olaylarda
Avukat başından atmaya çalışmış hakim başından atmaya çalışmış polis başından atmaya çalışmış... Çok saçma değil mi bu kadar tesadüf? Lütfen sakinleşin öncelikle. Ve sakin bir şekilde yarın yeni avukat bulun.. Ben şurda olayı 10. Sayfada anladım, şu an üzgünsünüz anlıyorum ama kendinizi anlatabilmeniz lazım ,bunun için de önce sakin olmanız , ayrıntıları bir kenara bırakıp ana noktaları değerlendirmeniz lazım. Darp raporunuz mahkemede kullanıldı mı? Eşiniz darp raporu almış mı? Mal paylaşımı nasıl olmuş.. Altınlar ne olmuş, sana darp edildiğin halde neden tazminat verilmemiş..Yok vallahi hep ortak araba ikiniz arasında dediler bana mantıklı gelmeyen de bu zaten polise gidiyorum arabamı alamıyorum yeni karar çıktı diyorlar
Keşke girseydiniz mahkemeye siz de yaaaAvukatım öyle söylemişti zaten yarın başlıycam araştırmaya yeni bi avukat araştıracam ama bugün hep ağlamakla geçti bana değil de kardeşime söylemiş uzun sürer temyiz falan o sürede tazminat için itiraz edince boşanmamış sayılıyormuşum kimliğimi değiştiremiyor Muş'um vs sakin kalmaya ve haklarımı almaya çalışıcam.darp davanın içeriği ile ilgili bilgi vermiyo bu avukat kağıt gelsin diyip duruyo neden tazminatı reddettiğini bilmez mi bir avukat ?sanki uzaydaydı hakim karar verirken yanılıyor muyum sizce
avukat gerek yok yıpranırsın dedi rapor almakta sıkıntı olunca aynı olaylar gözümün önünde canlanmasın istedim psikolojik olarak çöküntüdeyim olaylar yıpratıyorKeşke girseydiniz mahkemeye siz de yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?