- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
tatsızlık olmıcak umarımSiz eşinizi en iyi ne zaman tanirsiniz biliyor musunuz? Boşanma aşamasında. Gercek yüzünü o zaman görürsünüz. Sizi yildirmak için neler yapacağını tahmin bile edemezsiniz.
eşim burada çalışıcak ve ben burda yaşamak istemiyorum.bu şehra yabancıyım zatenO zaman boşan ama başka şehire gitme çocuga çok yazık sanada yazık yine ailen var aile dayanamaz öfkeyle karar verme bende çok boşanmak istedim ama eşim istemiyo bizde şiddet para meselesi yoktı çalışmıyodu bende babamın evine geldim oda geldi babamın evinde oturuyoz ama onlar köyde şimdi iyi çok şükür çalışıyo bende senin gibi boşanmayı çok düşündüm çalışırım çocuguma bakarım diyodum ama sakın ailenin yanından uzaklaşma el acımaz ama anne baba kıyamaz sakin kafayla mantıklı düşün
Arsa ve arabayı bir arkadaşının üstüne ya da şirket üstüne yapar, siz bunları talep edemezsiniz o zaman. Arkadaşımın eşi boşanma durumunu Sezince arabasına başkasına satmış gösterdi. Mahkemede de eşimle ortak kararımızdı dedi adam. Beraber sattık arabayı parasını da borçlar için dağıttık dedi. Kız bir tek şey ispatlayamadı. Bunları da yapabilir. Öyle gözü açık ve para delisi insanlar neler yaparben arssasını arabasını almıcam.tazminat almıcam.ev eşyaları da onun, o almıştı.e neden o parayı alsın.o alırsa ben de alırım mantıken di mi.o benim param.nokta.
Sizi itip kakıp düşürdüğü için şu an kuyruksokumunuz acıyor, oturmakta güçlük çekiyorsunuz; evliliğinizin üçüncü ayında başlamış şiddet, size hamileyken bile şiddet uygulamış ve siz hâlâ şiddete yakın şeyler oluyor diyorsunuz. Daha yaşadığınızın şiddet olduğunu dahi bilmiyorsunuz. Bu yaptıklarını onun yanına kâr mı bırakacaksınız? Merak etmeyin, sizden ayrılır, çocuğunuzun rızkını, sizinle birlikte biriktirdiklerini başka bir kadınla çıtır çıtır yer. Siz de çocuğunuzla sıkıntı çeker durursunuz. Eşiniz 8000 tl alıyor ve nafaka bile istemiyorsunuz. Şaka gibi! Emin olun çocuğunuz büyüdüğünde bunun hesabını size sorar.hayır nem karşımdaki kişiyi eşimi tanıyorum.o kadar da değil...toplumda saygın biri işi gücü var.bizim sorunumuz fikirlerini dikte ettirmek istemesi.ben dinlemeyince de şiddete yakın şeyler oluyor.ama bu sizin dediğiniz boyutta olamaz
Yarın polise gidip darp raporu alır ve hemen mahkemeye sevk ederse durumu, eşi öyle bir şey yaparsa bir de mal kaçırma yüzünden ceza alır.Arsa ve arabayı bir arkadaşının üstüne ya da şirket üstüne yapar, siz bunları talep edemezsiniz o zaman. Arkadaşımın eşi boşanma durumunu Sezince arabasına başkasına satmış gösterdi. Mahkemede de eşimle ortak kararımızdı dedi adam. Beraber sattık arabayı parasını da borçlar için dağıttık dedi. Kız bir tek şey ispatlayamadı. Bunları da yapabilir. Öyle gözü açık ve para delisi insanlar neler yapar
Konu sahibi minnoş medeni ayrılırız. Paragöz ve şiddet uygular ama boşanma sırasında sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyor sanırım. Umarım başına kötü şeyler gelmez maddi olarakSize sanirim siddet uygulamis kuyruk sokumunuza kadar ağriyormuş ve inanin ben okurken burda canım sıkıldı..belliki para pul nafaka onemli değil sizin icin..ama hâla esinizden icin o oyle yapmaz diyerek bahsedebiliyosunuz...insan oğlu çiğ sut emmis arkadaslarin yazdiklqrini kulak ardi etmeyin kaba kuvvet uygulayan iki gun sonra bosanmamak icin cinnet gecirir herseyi yapar ne kadar elit olursa olsunn..bence ilk is evinizi esyalarinizi ayirip diger ev ortam srhir ayarlayana kadar ailenizin yaninda bi sure sabredin
nafaka verirse her zaman hayatımızda olack ve ben bunu istemiyorum.Konu sahibi minnoş medeni ayrılırız. Paragöz ve şiddet uygular ama boşanma sırasında sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyor sanırım. Umarım başına kötü şeyler gelmez maddi olarak
arkadaşım boşandıktan sonra ne yaparsa yapsın parasını.çocuk nafakası konusunda çok kararsızım.bilmiyorumSizi itip kakıp düşürdüğü için şu an kuyruksokumunuz acıyor, oturmakta güçlük çekiyorsunuz; evliliğinizin üçüncü ayında başlamış şiddet, size hamileyken bile şiddet uygulamış ve siz hâlâ şiddete yakın şeyler oluyor diyorsunuz. Daha yaşadığınızın şiddet olduğunu dahi bilmiyorsunuz. Bu yaptıklarını onun yanına kâr mı bırakacaksınız? Merak etmeyin, sizden ayrılır, çocuğunuzun rızkını, sizinle birlikte biriktirdiklerini başka bir kadınla çıtır çıtır yer. Siz de çocuğunuzla sıkıntı çeker durursunuz. Eşiniz 8000 tl alıyor ve nafaka bile istemiyorsunuz. Şaka gibi! Emin olun çocuğunuz büyüdüğünde bunun hesabını size sorar.
3500 para verim huzurum olsun dedim.yine huzur yokSiz öyle parayı seven bir adama 50 lira otel parası verdirdiniz. Şimdi öyle kinlenmistir ki aklindan neler geciyordur. Eminim plan yapiyordur. Erkekler çok zekidir iş çıkarlarina geldiğinde.
Arkadasim peki ne istiyosunuz burdaki insanlardan duymak istediğiniz nedir? Eşinizi seviyomusunuz yeriyomusunuz belli değil..herkese oyle yapmaz boyle yapmaz maaş bu kadar vs... bu kadar sakin ayrilacaksaniz derdiniz ne tam olarak yazarmisiniz herkesin nasil bosandiginimi merak ediyosunuznafaka verirse her zaman hayatımızda olack ve ben bunu istemiyorum.
belki cesaret belki içimi döküyorum.kimseden bişi istemiyorum başınızı ağrıttım.ayrıca sinirli değilim.gerginim.aşk bitmişti.bişi hissetmiyorum eşime karşı.internetten bulunan ve alelacele evlenilen koca işte.Arkadasim peki ne istiyosunuz burdaki insanlardan duymak istediğiniz nedir? Eşinizi seviyomusunuz yeriyomusunuz belli değil..herkese oyle yapmaz boyle yapmaz maaş bu kadar vs... bu kadar sakin ayrilacaksaniz derdiniz ne tam olarak yazarmisiniz herkesin nasil bosandiginimi merak ediyosunuz
ayrıca başınızı ağrıttım ama kızlar moralmen çöktüm.ne yapacağımı bilmiyorum.Arkadasim peki ne istiyosunuz burdaki insanlardan duymak istediğiniz nedir? Eşinizi seviyomusunuz yeriyomusunuz belli değil..herkese oyle yapmaz boyle yapmaz maaş bu kadar vs... bu kadar sakin ayrilacaksaniz derdiniz ne tam olarak yazarmisiniz herkesin nasil bosandiginimi merak ediyosunuz
daha 3 hata önce kavga ettik sonra istanbula gttim geçen hafta geldim ve yine sıkıntı.bıktımAllah yardımcın olsun .. Bu kararı vermek bir kadın için çok zor inşallah en hayırlısı neyse onu yaşarsın. Öyle bi adamla yaşamakta zor boşanmak ve hayatını tek başına devam ettirmekte zor. Çok iyi düşün taşın bir anlık düşüncelerle karar alma. Hakkında hayırlısı
Burda bizim başimiz ağrimaz yardimci olmaya calisiriz psikolojik olarakda olsa... itiş kakiş caninizin acimasi o kadar para verdim bu kadar para verdim 8000 tl maas aliyor benden bise istemez vs dediklerinizle çelişiyosunuz ...madem parasi var maaşi var karsilikli anlaşarak bosanacaksiniz bugune kadar niye bu kadar para yedirdiniz...yorum yapan insanlara öfff offf pöffff falann..siz ayrilmaya daha karar vermemişsiniz ayrilmazsinizda:)hakkinizda hayirlisi olsun s naçizane tavsiyem birdaha siddet uygularsa darp raporu alinbelki cesaret belki içimi döküyorum.kimseden bişi istemiyorum başınızı ağrıttım.ayrıca sinirli değilim.gerginim.aşk bitmişti.bişi hissetmiyorum eşime karşı.internetten bulunan ve alelacele evlenilen koca işte.
şu an bir afalladım.ev tutmak eşya taşımak ben emin miyim diyorum.kadın başıma nasıl ev tutacam diyorum.nasıl, nasıl ve nasıl, beynimde sorular.Zor bir dönemden geçiyorsunuz ve istediğiniz tek şey huzur. Diğer üyelerin önerileri şuan size çok uzak geliyor ama inanın o kadar mantıklı ve olmazsa olmaz konulardan bahsetmişler ki sadece şuanki ruh haliniz bunu görmenizi engelliyor.
Ileride ihtiyaç duymasanız bile ki çocuğunuz da var haķkınız olanlardan vazgeçmek ilk başta çocuğunuza haksızlık ve eb önemlisi huzurunuzu bozan o adama bir ödül.
Her şeyden önce oturun bir düşünün. Sadece yakın geleceği değil. Çocuğunuzun özel okulda okumak istediği günleri mesela?
Umuyorum kendiniz ve çocuğunuz için en doğru yolu çizersiniz.
bu güne kadr benim maaşıma dokunulmadı. ev alınacak diye. benim hesaba konuldu.ben evin harcamasını yapmadım.o yaptı.o istedi bunu.çünkü daha önce de para tartışmaları oldu.Burda bizim başimiz ağrimaz yardimci olmaya calisiriz psikolojik olarakda olsa... itiş kakiş caninizin acimasi o kadar para verdim bu kadar para verdim 8000 tl maas aliyor benden bise istemez vs dediklerinizle çelişiyosunuz ...madem parasi var maaşi var karsilikli anlaşarak bosanacaksiniz bugune kadar niye bu kadar para yedirdiniz...yorum yapan insanlara öfff offf pöffff falann..siz ayrilmaya daha karar vermemişsiniz ayrilmazsinizda:)hakkinizda hayirlisi olsun s naçizane tavsiyem birdaha siddet uygularsa darp raporu alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?