Boşanan arkadaşlar yardım

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Daha önce bir konu açmıştım. Aşağıda tekrarladım.
Boşanamam sandım ama canıma tak etti darp raporu aldım. O an korkudan şikayetci olamadım ama olucam.
tayin isteyeceğim.
Nikahla birlikte 6 ay lık evliğim düğün olalı 2 ay oldu.
O kadar canım yanıyor ki. Siz nası basardınız severken taze evliyken nası ayrıldınız. Uyuyamıyorum.
Allah rızası için yaşadıklarınızı anlatın bana.

Okumamıs olanlara asagıda yazdım.

2 aylık evliyim. Bu sürece kadar çok zorluklar çektim. Eşimin 2. Benim ilk evliliğim. Zannettim ki dili yanmış bana daha cok değer verir daha cok sever. Hiçte öyle değilmiş.
Arada yaşadığımız sıkıntılar fiziksel şiddet bir yana dün iş yerinde bir şeyi yanlış yaptım (düzeltilebilir bir sorun ) ( memuriyet dışında ek iş yapıyor annesi adına )
diye tam 1.5 saat bagırdı. Etmediği hakaret kalmadı. O bagırırken ben karsılık vermeden hala işi düzeltmeye çalısıyordum.

Konusma esnasında "yat kalk allah a dua et cocugun olsun olmazsa seni boşarım" dedi. "Ya sende sorun varsa" dediğimde merak etme benim cocugum oldu deyiverdi. Üniversite de cocuk aldırmıs kız arkadasından bunu da yeni öğrendim.
Ekonomik özgürlüğüm olsaydı ne sen nede senden önceki çıkmazdı karsıma onunla evlenirdim dedi.
Eve gittim yemeği hazırladım. İçimiz dısımız patates oldu sen ye deyip makarna yaptı. Arada ettiği hakaretler e değinmiyorum. İşten eve evden işe giden bir tipim elimden geldiğince bişiler yapmaya calısıyorum. Aramız iyiken yaptığımız şakaları yemek yaparken yardım etmesini bile kavga esnasında yüzüme vuruyor. Sen bana kahvaltıyı tasıttın gibi şeyleri sunuyor.
Dünden beri kendime gelemiyorum.

Beni sevmediği aşikar büyük ihtimalle ilkinin acısıyla evlendi.
Yoksa hastalıkta sağlıkta insan eşini bırakmaz.

İkimiz de memuruz. Memleketlerimizden uzakta.
Ben bu evliliği devam ettirmek istemiyorum. Çünkü düzelmiyor. Ama ne yapacağım nereye gideceğim. 2 aylık evliyken aileme boşanıcam diye nası acıklıcam bilmiyorum. Çaresizim :KK43:

Ekleme:
Ben evdeki eşyaları değiştirmedim masraf olmasın diye eksikler alındı. En basta anlaştık herşeyi beraber yapıcaz diye daha sonra
2 aylık evlilik boyunca su kadar masraf yaptım. Ayakkabımı bile ben aldım. Perde kıztarafınındı ben aldım diye sürekli önüme çıkarıyor. Önceden annesin lafı ile diyor sandım ama her kavga da söylemeye basladı. Hatta kahvaltıya yardım etmesini bile lafını yapar oldu. Öz annemin yanında kızın şöylekızın yemek yapmıyor kızın ev temizlemiyor diyerek gururumu ayaklar altına aldı. Hepsini affettim. Affettim diye mi hak ettim bunlarıdüzelir bosandı önceden zor süreç geçirdi atlatır unutur. benimde yuvam olur dedim. Olmadı.
Çokk büyük gurursuzluk örneği gösterdim gece ecden kovdugunda geri dönerek. En azındansuan herseyi yaptım diyebiliyorum ama elimdevar sıfır.

Son düzenleme:
Boşa bunu gitsin psikopat herif!
Sürekli şunu ben aldım şunu ben yaptım diyen erkekten zaten hayır gelmez ki her açıdan sıkıntılı insan.(fiziksel şiddette varmış)
Hiç sabredipte hayatını mahvetme.
Olmıyorsa olmuyordur 2 aylık evliyim millet laf edecek diye hiç düşünme.
Senin yaşadığını sadece sen bilirsin.
Umarım en kısa sürede kurtulursun.

Boşa bunu gitsin psikopat herif!
Sürekli şunu ben aldım şunu ben yaptım diyen erkekten zaten hayır gelmez ki her açıdan sıkıntılı insan.(fiziksel şiddette varmış)
Hiç sabredipte hayatını mahvetme.
Olmıyorsa olmuyordur 2 aylık evliyim millet laf edecek diye hiç düşünme.
Senin yaşadığını sadece sen bilirsin.
Umarım en kısa sürede kurtulursun.

Düzelecek bir durum değildi. Doğru karar verdiniz.
Allah size güç versin.Yolunuz bahtınız açık olsun.
Nihayet geç olmadan bu kararı verdiniz....
Bal gibi unutur üzerine örtü çekersiniz yaşadıklarınızın, sadece zaman ve sabır....Yeni hayatınız mutluluk getirsin,nitekim mutluluğu seçtiniz tebrikler...

Teşekkür ederim hepinize. Ama benim fikire ve taktiğe ihtiyacım var daha dava acılmadan tüm resimlerimizi silmiş. Ben en azından dava sonuna kadar gizleriz sandım.
Benim ne eksiğim var ben nerde yanlıs yaptım annesine anneme teyzesine akrabasına yemek yapmıyoo diye bagırırken. Dükkanda iş var ev dursun şimdilik derdi.
Şimdiden kızları eklemeye baslamıs. Bende unutmak istiyorum sevmemek istiyorum.

Teşekkür ederim hepinize. Ama benim fikire ve taktiğe ihtiyacım var daha dava acılmadan tüm resimlerimizi silmiş. Ben en azından dava sonuna kadar gizleriz sandım.
Benim ne eksiğim var ben nerde yanlıs yaptım annesine anneme teyzesine akrabasına yemek yapmıyoo diye bagırırken. Dükkanda iş var ev dursun şimdilik derdi.
Şimdiden kızları eklemeye baslamıs. Bende unutmak istiyorum sevmemek istiyorum.
Kendinizde eksiklik hissettirmeyi başarmış,önce şu duygulardan vazgeçin...Eksik olan biri varsa o da eski eş adayınız....

Kendinize olan saygınızı kaybetmemek için en doğrusu bu adamdan boşanmanız. Boşan demek çok kolay ve ilk adımda asla söylenmemesi gerektiğini düşünüyorum, ama bu adam düzelmez gibi duruyor. Söylediği şeyler geri dönüşü olmayan sözler. Verdiğiniz karar doğru, üzmeyin kendinizi, çocuğunuz filan olsa çok daha zor olurdu.

Ah canım senin adına çok sevindim bı işin sonunun olmayacağını biliyordun adam seni 2 aylık evlisiniz darp ediyor be güzelim seni sevse değer verse bunu yapmaz resimlerinizi silip başkalarını eklemesi en basit hali bunu düşünme bile ilerideki güzel günlerini hayal et bol bol sana değer veren elbet biri çıkacak

Ah canım senin adına çok sevindim bı işin sonunun olmayacağını biliyordun adam seni 2 aylık evlisiniz darp ediyor be güzelim seni sevse değer verse bunu yapmaz resimlerinizi silip başkalarını eklemesi en basit hali bunu düşünme bile ilerideki güzel günlerini hayal et bol bol sana değer veren elbet biri çıkacak

Evet resimlerimizi silip onu bunu eklemeye başlamış. Ya benle Neden evlendi o zaman. Ben hesaplarımı kapattım tayinden sonra açarım açarsam. Onda foto yok bende var olmuyo daha boşanma da yok.
Eşim karıcım düzeliriz de yok boşanalım allah boşanalım.
Allah düşmanıma vermesin napcam ne dicem ne düşüncem hiç bilmiyorum.

Bu konu geçen gün açılmıştı ama :110: koyu siyah renkte olan kısmı yani.

Düzenleme mi yapmış konu sahibi anlamadım. Diyeceğimizi orda dedk şimdi ne dylm

Aslanlar gibi bosaniyorum diyeceksin.hic utanmadan çünkü utanılacak hicbisey yok.cok soran olursa da sana yaptıklarını anlat rezil et herkese.dik dur ilk boşanan sen değilsin sonda olmayacaksın.insanlar nasıl evlenirse,öylede boşanabilir.siz eger kendinizden emin olursaniz,haklı olduğunuz davaya sahip cikarsaniz,insanlarda size saygı duyar.bosanmak değil ama,dayak yemek,kufur hakaret işitmek,insan yerine konmamak utanç verici.

Hayir ben anlamiyorum 20 yasinda bir insan niye evlenmek ister bu devirde bir adamin kontrolune girmek yanlış git gez hayatina yasi bu nedir yaa evlilige duskunluk nedir kurtulusun bosanmak.insanlari degistiremezsin ama kendini bu durumdan cikaririrsin cevabi belli bosan

Evet resimlerimizi silip onu bunu eklemeye başlamış. Ya benle Neden evlendi o zaman. Ben hesaplarımı kapattım tayinden sonra açarım açarsam. Onda foto yok bende var olmuyo daha boşanma da yok.
Eşim karıcım düzeliriz de yok boşanalım allah boşanalım.
Allah düşmanıma vermesin napcam ne dicem ne düşüncem hiç bilmiyorum.
Canım benim düşünmen gereken çok basit kimse değişmez bugün sana düzelcem desede üç gün sonra aynı şeyler devam eder sen boşanıcam Allah boşanıcam demelisin şu arkana bakmadan kaç ve kurtul

Güçlü olacaksın,ayrılacaksın,çözümün bu.

Bu konu geçen gün açılmıştı ama :110: koyu siyah renkte olan kısmı yani.

Düzenleme mi yapmış konu sahibi anlamadım. Diyeceğimizi orda dedk şimdi ne dylm
Koyu renk kısmını açtım şimdi de davayı açtım ama acısına dayanma yolu sordum. Boşananlar nası basardınız diye

Back
X