- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 34
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
-
Bosanmak istemememe ragmen artik yoruldum bu micadeleyi birakiyorum 2 yil oldu ama cok yipradim en son dun ailemin yaninda elini tutup yalvardim kendisine artik bir umut istiyorum bu evlilik icin dedim ama nafile bna zman ver dmekten baska bir sey cikmiyir agzindan aylardir yuzme bakmiyor konusmuyor muhatap olmuyor. Sirf kardesin zirt pirt aramasin dedim diye (kardesi 10 yasinda faturali hatla saat farki gozetmeksizin dk basi ariyor ve saatlerc3 pubg oynuyorlar) biraz olsun kisitla da birlikte vakit gecirelim dedigim icin daha kotu gunler basladi oncesinde de mukemmel degildi zaten bir cok sey var da kisa tutmak istiyorum önerileriniz neler arkadaslar ne yapmaliyim nerden baslamaliyim?
Bn adliyede calisiyorum hakim savci vs herkesi taniyorum gidip bunlari yapmamBende boşanmak için bir başvuruda bulundunuz sandım başlığı görünce,konuşmayı çözüme kavuşturmayı deneyin.
Sonrasında boşanmak için icraata başlasanız
Dedginiz seyi de yaptim hic orali olmayip yuzune de bakmadim firsat bilmis gbi oyice isine geldi eve bile ugramiyor yuzunu zaten gormuyorum bir seneden beri hastane hastane gezip bebek olmamasinin nedenini arastiriyorum ama hep tek basima en sonunda kendisinde sıkınti cikti kabul etmedi bari tedavi olalim dedim onunda kabul etmedi hazir hissetmiyormus kendini vs ayrica 10 yasinda kardes dedigim sahipsiz degil annesi uyarabilir gecenin yarisi yataktayken goruntulu ariyor annesi de sonradan katiliyor uyarabilir o yastaki cocugun eline akilli telefon ve faturali hat verilmesi yanli sdegil de bnm dusuncem mi yanlis ayrica yorum yaptiginiz icon de tesekkur ederim .10 yasinda kardes diye bahsettiginiz cocuk. Arama denmez denilse bile anlamaz. Sorun esinizin saatlerce oyun oynamasi ki bu konuda cok haklisiniz. Kusurlu taraf esiniz ustune zaman isteyen de esiniz. Yerinizde olsam istedigi zamani sonsuz bir zaman olarak verirdim oyun oynamaya devam etsin. Ne diye yalvariyorsunuz ki?
Adliyede calisiyorum hakim savci katip herkesi taniyorum bunlari yapmam iki dk mi almaz bn ruhsal durumlari haklarimi az cok ogrenmek istiyorum henüz kimseye acmadim konuyuBende boşanmak için bir başvuruda bulundunuz sandım başlığı görünce,konuşmayı çözüme kavuşturmayı deneyin.
Sonrasında boşanmak için icraata başlasanız
Onu da yaptim malasef faydasi olmadiBazı insanlar yalvardığınızda kendisini hint kumaşı sanır.
Vazgeçip arkanızı döndüğünüzde hatasını anlar adam olur.
Yalvarmaktan vazgeçin....
Ondan vazgeçebildiğinizi görsün
Icinde bulundugum durum biraz karmasik duzelecegine inandikca daha beter olduYalvarmaktan vazgeçip zınk diye boşayın. 10 yaşında çocukla bir olup oyun oynayan adamı koca diye yanınızda gezdirmeyin zaten nesine yalvarıp duruyorsunuz?
Ah 2 yillida ne savaslar verdim 20 yillik evli gbiyimkardeşin aramasın fln demeniz bahane hep üzmeyin kendinizi. Şimdi soğuduğunu düşünüyodur, biraz geri durursanız biraz arayıp sormazsanız zaten tıpış tıpış gelecektir. Üzmeyin kendinizi sabredin biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?