Boşanan arkadaslarim acill yardim lutfen

AslIhannnnnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
568
298
103
34
Bosanmak istemememe ragmen artik yoruldum bu micadeleyi birakiyorum 2 yil oldu ama cok yipradim en son dun ailemin yaninda elini tutup yalvardim kendisine artik bir umut istiyorum bu evlilik icin dedim ama nafile bna zman ver dmekten baska bir sey cikmiyir agzindan aylardir yuzme bakmiyor konusmuyor muhatap olmuyor. Sirf kardesin zirt pirt aramasin dedim diye (kardesi 10 yasinda faturali hatla saat farki gozetmeksizin dk basi ariyor ve saatlerc3 pubg oynuyorlar) biraz olsun kisitla da birlikte vakit gecirelim dedigim icin daha kotu gunler basladi oncesinde de mukemmel degildi zaten bir cok sey var da kisa tutmak istiyorum önerileriniz neler arkadaslar ne yapmaliyim nerden baslamaliyim?

10 yasinda kardes diye bahsettiginiz cocuk. Arama denmez denilse bile anlamaz. Sorun esinizin saatlerce oyun oynamasi ki bu konuda cok haklisiniz. Kusurlu taraf esiniz ustune zaman isteyen de esiniz. Yerinizde olsam istedigi zamani sonsuz bir zaman olarak verirdim oyun oynamaya devam etsin. Ne diye yalvariyorsunuz ki?

kardeşin aramasın fln demeniz bahane hep üzmeyin kendinizi. Şimdi soğuduğunu düşünüyodur, biraz geri durursanız biraz arayıp sormazsanız zaten tıpış tıpış gelecektir. Üzmeyin kendinizi sabredin biraz.

Ona sensizligin ne demek oldugunu goster ama sonucuna katlancaksn. Belkide pisman olup hic dönmicek gurur yapacak. Bunu goze al.
Bende senin durumlarini yasadim . Sirf bacisiyla cok samimi olmadim diye aylarca konusmadi, sevildimi hic biseyini hissetmedm.
Kolay degil Allah yardimcinz olsun.
Boylelerine pek care olmuyo yalvarmak. Bende cok sey soyledim olmadi olmadi. Evi terkettim oda umrunda olmadi. Ozaman daha net gordm degersiz oldugumu.
Ki zaten degerli olsam ufak sorunla soguk olmazdi bana karsi demi.
Kolay kolay eski halinize donemessinz. Ben cok cabaladim olmadi.

Gerçekten seven bir erkek böyle davranmaz biliyorsunuz değil mi?
Öncelikle bir avukat bulun. Sonra hukuki işlemleri başlatın. Sonra arkanıza bakmayın.

Üslubunuz yanlış bence kardeşim yok ama eşim bana kardeşin zırt pırt aramasın dese bozulurum. Her lafı söylemenin bir adabı vardır. Bu spesifik örneği bir kenara bırakırsak aranızdaki iletişim kalmamış bu bariz bir boşanma sebebi. Kendi başınıza iki kişilik bir evliliği düzeltemezsiniz

Çok üstüne düşüyorsun. Tamamen kendi haline bırak. O yokmuş gibi günlük hayatına devam et. Gene değişmezse yapacak bisey yok. Yalvarmakla konuşmakla olmuyor o işler. Daha da soğutuyor ilişkiyi. Yapma bunları. Kendini degersizlestiriyorsun.

Bende boşanmak için bir başvuruda bulundunuz sandım başlığı görünce,konuşmayı çözüme kavuşturmayı deneyin.
Sonrasında boşanmak için icraata başlasanız
Bn adliyede calisiyorum hakim savci vs herkesi taniyorum gidip bunlari yapmam
Dedginiz seyi de yaptim hic orali olmayip yuzune de bakmadim firsat bilmis gbi oyice isine geldi eve bile ugramiyor yuzunu zaten gormuyorum bir seneden beri hastane hastane gezip bebek olmamasinin nedenini arastiriyorum ama hep tek basima en sonunda kendisinde sıkınti cikti kabul etmedi bari tedavi olalim dedim onunda kabul etmedi hazir hissetmiyormus kendini vs ayrica 10 yasinda kardes dedigim sahipsiz degil annesi uyarabilir gecenin yarisi yataktayken goruntulu ariyor annesi de sonradan katiliyor uyarabilir o yastaki cocugun eline akilli telefon ve faturali hat verilmesi yanli sdegil de bnm dusuncem mi yanlis ayrica yorum yaptiginiz icon de tesekkur ederim .

Bende boşanmak için bir başvuruda bulundunuz sandım başlığı görünce,konuşmayı çözüme kavuşturmayı deneyin.
Sonrasında boşanmak için icraata başlasanız
Adliyede calisiyorum hakim savci katip herkesi taniyorum bunlari yapmam iki dk mi almaz bn ruhsal durumlari haklarimi az cok ogrenmek istiyorum henüz kimseye acmadim konuyu

Yalvarmaktan vazgeçip zınk diye boşayın. 10 yaşında çocukla bir olup oyun oynayan adamı koca diye yanınızda gezdirmeyin zaten nesine yalvarıp duruyorsunuz?
Icinde bulundugum durum biraz karmasik duzelecegine inandikca daha beter oldu

Ah 2 yillida ne savaslar verdim 20 yillik evli gbiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…