- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 34
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
-
Sevdigim ve ayrilmak istemedigim icin yoksa ona ihtiyacim yok 28 yasindayim kamu personeliyim birikmis param altin vs var ama suan elim kolum bagli sıkıstım bu sehirde tayin isteyemiyorumGururunuzu neden bu kadar ayaklar altına alıyorsunuz?
Bir adam sizi istemiyorsa siz hiç istemeyin. Bulunmaz hint kumaşı mı nedir yani.
Birak istiyosa bundan sonra o ugtassin,ugrasmiyosa da anla ki olmuyoAh 2 yillida ne savaslar verdim 20 yillik evli gbiyim
Peki bosandiniz miOna sensizligin ne demek oldugunu goster ama sonucuna katlancaksn. Belkide pisman olup hic dönmicek gurur yapacak. Bunu goze al.
Bende senin durumlarini yasadim . Sirf bacisiyla cok samimi olmadim diye aylarca konusmadi, sevildimi hic biseyini hissetmedm.
Kolay degil Allah yardimcinz olsun.
Boylelerine pek care olmuyo yalvarmak. Bende cok sey soyledim olmadi olmadi. Evi terkettim oda umrunda olmadi. Ozaman daha net gordm degersiz oldugumu.
Ki zaten degerli olsam ufak sorunla soguk olmazdi bana karsi demi.
Kolay kolay eski halinize donemessinz. Ben cok cabaladim olmadi.
Icinde bulundugum durumu anlamaniz mumkun degil demesi cok kolayAz biraz gurur diyorum...
Bn adliyede calisiyorum hakim savci vs herkesi taniyorum gidip bunlari yapmam
Dedginiz seyi de yaptim hic orali olmayip yuzune de bakmadim firsat bilmis gbi oyice isine geldi eve bile ugramiyor yuzunu zaten gormuyorum bir seneden beri hastane hastane gezip bebek olmamasinin nedenini arastiriyorum ama hep tek basima en sonunda kendisinde sıkınti cikti kabul etmedi bari tedavi olalim dedim onunda kabul etmedi hazir hissetmiyormus kendini vs ayrica 10 yasinda kardes dedigim sahipsiz degil annesi uyarabilir gecenin yarisi yataktayken goruntulu ariyor annesi de sonradan katiliyor uyarabilir o yastaki cocugun eline akilli telefon ve faturali hat verilmesi yanli sdegil de bnm dusuncem mi yanlis ayrica yorum yaptiginiz icon de tesekkur ederim .
Nesine yalvardim yikmak kolay zoru kurtarmak yapmak seviyorum ayrica duzelecegine inandim vs beni anlayabileceginizi sanmiyirum bi kac kisi ne demek istegdigimin farkinda sadeceBu adamın nesine yalvardınız ya.bi taraflarını kaldırmayın şunların.
Boşayın gitsin oynasın kardeşiyle .zaten zeka yaşı 3ü geçmez belliki
Ben bir öğretmenim . Inanin 10 yasinda cocuk arama dendiğinde anlar , uyum sağlar, rahatsızlık verdigi cok rahat öğretilir10 yasinda kardes diye bahsettiginiz cocuk. Arama denmez denilse bile anlamaz. Sorun esinizin saatlerce oyun oynamasi ki bu konuda cok haklisiniz. Kusurlu taraf esiniz ustune zaman isteyen de esiniz. Yerinizde olsam istedigi zamani sonsuz bir zaman olarak verirdim oyun oynamaya devam etsin. Ne diye yalvariyorsunuz ki?
Babasi vefat ettigi icin isi gucu kardesi 7-24 hic durmaksizin konusup oyun pynuyirlar beni babasi biliyor bn de onu cocugum saydim deyip duruyor belki kendi cocugu olursa biraz olsun evliligine zman ayirir diye dusundumIyi de benim suresiz izinden kastim bosanmakti. Cocuk olan bir adami baba yapmak icin hastane hastane gezmeniz sizin gercekten asiri iyi niyetli oldugunuzu gosteriyor. Baba olsa ne olacak sonra esim cocukla da ilgilenmiyor diyeceksiniz.
Babasi vefat ettigi icin isi gucu kardesi 7-24 hic durmaksizin konusup oyun pynuyirlar beni babasi biliyor bn de onu cocugum saydim deyip duruyor belki kendi cocugu olursa biraz olsun evliligine zman ayirir diye dusundum
Bravo tebrik ediyorum sizi egitimcinin hali baska oluyor cocuk diyorsunuz ama bn okula gitmeden teyzeme kalmaya gittigimde beni gezmeye goturmek istemedigini kapidan duyup kuzrnlerim gidelim dediginde gitmek istememistim gayet net hatirliyorum bunu istenilmedigimi dusunup gitmemistim her normal zekaya sahip olan cocuk bunu anlayabilir ya da buyukleri tarafindan yönlendirilebilirBen bir öğretmenim . Inanin 10 yasinda cocuk arama dendiğinde anlar , uyum sağlar, rahatsızlık verdigi cok rahat öğretilir
Ebeveyn uyarmiyordur , paşa sendromu ile buyutuyordur veya konudaki abi gibi sen beni asssssla rahatsız etmiyorsun şeklinde mesaj veriliyordur
Kuzucum bu sefer kardeşim kıskanmasın mantığı ile çocuğundan uzaklaşırsa ? Evladına aldığı herseyi kardesine almadığını düşünüp evladından kısmaya kalkarsa ?Babasi vefat ettigi icin isi gucu kardesi 7-24 hic durmaksizin konusup oyun pynuyirlar beni babasi biliyor bn de onu cocugum saydim deyip duruyor belki kendi cocugu olursa biraz olsun evliligine zman ayirir diye dusundum
Tesekkur ederim beni anladiginiz icin ama oyle bi yerdeyim ki olanaklar cok kisitli elimden bsey gelmiyor araba kullanmayi biliyorum ama bir kez olsun vermedi sehir disina. guvenmiyormus kaza yapabilirmisim kendisi de götürmez zatenÖncelikle sakin ol , o kadar cabalamissin ki sonuc alamadığın için yorgunluk gözyaşları bunlar..
Kalbinin paramparça olduğunu ta burdan hissettim , es olmak karşı tarafın hassasiyetlerine de kulak vermektir. Senin derdin kardesi degil , taleplerinin goz ardi edilmesini hazmedemiyorsun. Su an o çocuktan da nefret ediyorsun cunku somut örneğin o ama önce bi sakinleş
Bağlı bulunduğun kurumun anlaşmali oldugu özel hastaneler var. Ilk işin orada psikolojik destek almak olsun . Muhtemelen bi sure sakinleştirici kullanman gerekecek. İlaçlardan ocu gibi kaçma bil ki geçici bi surec bu .. destek almadan sakinlesemezsin sakinlesmeden de çözüm yolu bulamazsın
Caresiz kaldim babam bitir diyor annem alttan al diyor bu kadar millet gurursuzsun gurursuzsun diyo da bna da hep dik derler dik basli oldugun icin yurumuyor diyorlarKuzucum bu sefer kardeşim kıskanmasın mantığı ile çocuğundan uzaklaşırsa ? Evladına aldığı herseyi kardesine almadığını düşünüp evladından kısmaya kalkarsa ?
Bak inan seni anlıyorum, düştün yere kalkamiyorsun, aslında bu iyi biliyor musun? En dibe coktun , daha kaybedecek neyin var ki ?yara bandı gibi düşün, bi anda çekmen gerekiyor yoksa cok canin yanar..
Evliliğinize yalvararak devam edemezsiniz.Nesine yalvardim yikmak kolay zoru kurtarmak yapmak seviyorum ayrica duzelecegine inandim vs beni anlayabileceginizi sanmiyirum bi kac kisi ne demek istegdigimin farkinda sadece
Cozum uretiyon ki tek basina adam kiloni kipirdatmazken. Evlilikte karsilikli fedakarlik yapilmasi lazim... tek tarafli olmaz yaniBosanmak istemememe ragmen artik yoruldum bu micadeleyi birakiyorum 2 yil oldu ama cok yipradim en son dun ailemin yaninda elini tutup yalvardim kendisine artik bir umut istiyorum bu evlilik icin dedim ama nafile bna zman ver dmekten baska bir sey cikmiyir agzindan aylardir yuzme bakmiyor konusmuyor muhatap olmuyor. Sirf kardesin zirt pirt aramasin dedim diye (kardesi 10 yasinda faturali hatla saat farki gozetmeksizin dk basi ariyor ve saatlerc3 pubg oynuyorlar) biraz olsun kisitla da birlikte vakit gecirelim dedigim icin daha kotu gunler basladi oncesinde de mukemmel degildi zaten bir cok sey var da kisa tutmak istiyorum önerileriniz neler arkadaslar ne yapmaliyim nerden baslamaliyim?
Zaten kaybedecek bsyim yok ki ekonomik ozgurlugum var birikmisim var bnm ona da ihtiyacim yok bosanip baba evine de donme durumum yok 2 yil burada sıkıstim zorunlu sureyi bitirmek icin keske alip basimi cekip gidebilsemKuzucum bu sefer kardeşim kıskanmasın mantığı ile çocuğundan uzaklaşırsa ? Evladına aldığı herseyi kardesine almadığını düşünüp evladından kısmaya kalkarsa ?
Bak inan seni anlıyorum, düştün yere kalkamiyorsun, aslında bu iyi biliyor musun? En dibe coktun , daha kaybedecek neyin var ki ?yara bandı gibi düşün, bi anda çekmen gerekiyor yoksa cok canin yanar..
Herhangi bir devlet hastanesinde de psikolojik destek alabilirsin ,azicik arastir inan vardır.Tesekkur ederim beni anladiginiz icin ama oyle bi yerdeyim ki olanaklar cok kisitli elimden bsey gelmiyor araba kullanmayi biliyorum ama bir kez olsun vermedi sehir disina. guvenmiyormus kaza yapabilirmisim kendisi de götürmez zaten
Ayri eve çıktığında ayni şehirde yaşamıyor gibi olursun ,once ortak anılarından arın ,ben birçoğunun aksine hemen boşan demicem ,psikolojin buna hazır değil, destek almadan o süreci atlatamayacak gibi gordum seni ama evini ayır, yavaş yavaş ayrılık fikrine alışırsınZaten kaybedecek bsyim yok ki ekonomik ozgurlugum var birikmisim var bnm ona da ihtiyacim yok bosanip baba evine de donme durumum yok 2 yil burada sıkıstim zorunlu sureyi bitirmek icin keske alip basimi cekip gidebilsem
Tatile gidelim kafamizi dagitiriz dedim bn memleketime gidicem die tutturdu ev alacaktik annesi en ust kati almayin orta kat alin dedi die annesini dinledi paramiz digerine yeterken yine tamam dedim krediyi bn cekecektim kendisi de bi miktar verdi iki ev arasinda 40 bin lira fark vardi yetmez bulamayiz dedim dinlemedi o da olmadi bari cocuk icin ugrasalim dedim bn hazir degilim dedi kimyasal gebelik yasadigimda havalara ucan adam kimyasal oldugunu ogrenince yikildi buna ragmen bn hazir degilm dedi o kadar caresiz kaldim kiSen neden
Cozum uretiyon ki tek basina adam kiloni kipirdatmazken. Evlilikte karsilikli fedakarlik yapilmasi lazim... tek tarafli olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?