- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 34
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
-
Yasadigim yerde psikojik drstek alabilecegim yer yokki bn bunu da onerdim cift terapistine gidelim dedim sen hastasin ilk once sen kendini duzelt sen doktora git diyor yoksa niye istemeyeyim gidecegimiz yer en az bir bucuk saat uzaklikta tek basima gitmek istesem bile arabayi vermiyor kendisi de goturmuyor ilcede yasiyoruz bu aradaya
Herhangi bir devlet hastanesinde de psikolojik destek alabilirsin ,azicik arastir inan vardır.
Hastaneye gitmek istemiyorsun , bak kuzum insan bazen acidan da beslenir , kendimizi hüzün deryasına bırakmak isimize gelir ,iyileşmek zordur çünkü
Seninle ayni bakanlik calisaniyiz ben yıllarca öğretmenlik yaptıktan sonra atanamayinca bu bakanlıkta çalışmaya başladım..cezaevlerinde bu konuda sana yardımcı olabilecek uzman psikologlar var .bak psikolog olması da gerekmiyor, uzman vasıflı çalışandan yardim alabilirsin, ayni yerin memurusunuz geri çevirmez
Ha gayret bi ayağa kalk bak gerisi nasil çorap söküğü gibi gelir
Tatile gidelim kafamizi dagitiriz dedim bn memleketime gidicem die tutturdu ev alacaktik annesi en ust kati almayin orta kat alin dedi die annesini dinledi paramiz digerine yeterken yine tamam dedim krediyi bn cekecektim kendisi de bi miktar verdi iki ev arasinda 40 bin lira fark vardi yetmez bulamayiz dedim dinlemedi o da olmadi bari cocuk icin ugrasalim dedim bn hazir degilim dedi kimyasal gebelik yasadigimda havalara ucan adam kimyasal oldugunu ogrenince yikildi buna ragmen bn hazir degilm dedi o kadar caresiz kaldim ki
Aman cocuk yapma yaparsan 1 degil 10 kisinin soz ve mudahele hakki olur o cocugun ustunde bu kocayla.. iyi ki de olmamis ser sansiginda hayir vardir bazen.. lutfen ayril gercekten deger veren insanla cocuk dusun ilerde.. bundan yaparsan cok pisman olursuna.. adamin sulalesinin coxugu olur o seni sadece bakici niyetine tutarlar evdeTatile gidelim kafamizi dagitiriz dedim bn memleketime gidicem die tutturdu ev alacaktik annesi en ust kati almayin orta kat alin dedi die annesini dinledi paramiz digerine yeterken yine tamam dedim krediyi bn cekecektim kendisi de bi miktar verdi iki ev arasinda 40 bin lira fark vardi yetmez bulamayiz dedim dinlemedi o da olmadi bari cocuk icin ugrasalim dedim bn hazir degilim dedi kimyasal gebelik yasadigimda havalara ucan adam kimyasal oldugunu ogrenince yikildi buna ragmen bn hazir degilm dedi o kadar caresiz kaldim ki
Dedgim sey 3 ay onceydi ve annesinin lafina uyup o evde diretince acik kalonca sen bul dedi bunu uzerine vazgectim zaten bna ev icin gonderdigi parayi da vermedim hala bndeAy lutfen bu adam icin kredi falan cekmeyin.
Onu bu hale bn getirmisim bosanirim senden die her buyuk kavgada dile getirdim napayim kendisine karsi baska kozum yok ki belki beni kaybetmekten korkar die ki zaten kabul de etmiyor bosanmayiAman cocuk yapma yaparsan 1 degil 10 kisinin soz ve mudahele hakki olur o cocugun ustunde bu kocayla.. iyi ki de olmamis ser sansiginda hayir vardir bazen.. lutfen ayril gercekten deger veren insanla cocuk dusun ilerde.. bundan yaparsan cok pisman olursuna.. adamin sulalesinin coxugu olur o seni sadece bakici niyetine tutarlar evde
Oyle yaptim zaten ne yemek yapiyorum ne de evle ilgileniyorum kendisi gbi otel olarak kullaniyorum eviBirak istiyosa bundan sonra o ugtassin,ugrasmiyosa da anla ki olmuyo
Adam cok tehlikeli ya , inanilmaz manipülatif..sen de psikolojik olarak cokmussun bu durumu iyice lehine çevirmiş pislikDedgim sey 3 ay onceydi ve annesinin lafina uyup o evde diretince acik kalonca sen bul dedi bunu uzerine vazgectim zaten bna ev icin gonderdigi parayi da vermedim hala bnde
Şunu yaparken utanmadınız mı ya? İnsan kendine olan saygısını yitirir. Bir an evvel toparlanmanızı diliyorum.ailemin yaninda elini tutup yalvardim kendisine artik bir umut istiyorum bu evlilik icin dedim
Bn seni bosamam diyo seviyorum ayrilmak istemiyorum diyo o zmn bunun icin bseyler yap diyorum yok bana zaman ver memlekwtimde ailemle kafami dagitmak istiyorum bnmle vakit gecirmek istemiyor ki 3 aydir bana bir gulumsemesini bile gormedim annesine ilk defa yazdim bn basedemiyorum evliligimiz bitmek uzere diye bna sen zaten oglumu evin erkegi olarak gormuyorsun ona saygi gostermiyorsun en kotu karar bile kararsizlitan iyidir oglum ne yaparsa arkasindayim dedi şok oldum bn onlara hic bse yapmadim zaten bu lafinin uzerine tamamen iletisimimi kestim yardim beklerken boyle bir sey gormek cok zoruma gitti annem babam cikip gelecekken annen de gelsin dedigimde annem yola dayanamiyor gelemez hem zaten sorunlu kimse onun ailesi gelir dediAdam cok tehlikeli ya , inanilmaz manipülatif..sen de psikolojik olarak cokmussun bu durumu iyice lehine çevirmiş pislik
Utanmadim evliligini kurtarmak istemek utanilacak bse degil beni aldatmadi dovmedi kim bosanmak icon evleniyor elbette evliligimde mutlu da oldum bnm icin bircok sey yapti bn onlari eski zmanlari dusunerek yaptim utanmiyorum en azindan bittigi zmaan keske bunu da yapsaydim demiycemŞunu yaparken utanmadınız mı ya? İnsan kendine olan saygısını yitirir. Bir an evvel toparlanmanızı diliyorum.
Peki siz ne yapmak istiyorsunuz ona göre cevap verelim size boşanmak mi istiyorsunuz yoksa evliliği kurtarmak mi ama kurtaracak bir evlilik gibi durmuyor adam sürekli sizi suçluyor her yolu denemissiniz anladığım kadarıylaBn seni bosamam diyo seviyorum ayrilmak istemiyorum diyo o zmn bunun icin bseyler yap diyorum yok bana zaman ver memlekwtimde ailemle kafami dagitmak istiyorum bnmle vakit gecirmek istemiyor ki 3 aydir bana bir gulumsemesini bile gormedim annesine ilk defa yazdim bn basedemiyorum evliligimiz bitmek uzere diye bna sen zaten oglumu evin erkegi olarak gormuyorsun ona saygi gostermiyorsun en kotu karar bile kararsizlitan iyidir oglum ne yaparsa arkasindayim dedi şok oldum bn onlara hic bse yapmadim zaten bu lafinin uzerine tamamen iletisimimi kestim yardim beklerken boyle bir sey gormek cok zoruma gitti annem babam cikip gelecekken annen de gelsin dedigimde annem yola dayanamiyor gelemez hem zaten sorunlu kimse onun ailesi gelir dedi
Maalesef tikildim kaldim burayaYa of ben sana asiri uzuldum keşke aynı şehirde olsaydık psikolojik desteğin en alasını bulurdum sana yemin ederim
Utanmıyorsanız devam.Utanmadim evliligini kurtarmak istemek utanilacak bse degil beni aldatmadi dovmedi kim bosanmak icon evleniyor elbette evliligimde mutlu da oldum bnm icin bircok sey yapti bn onlari eski zmanlari dusunerek yaptim utanmiyorum en azindan bittigi zmaan keske bunu da yapsaydim demiycem
Ya soyle bn istiyorum ki bosanmadan once pisman olsun ama bosandiktan sonra da hic bse yokmus gbi hayatina devam etmesin bana bunu yaptirdiktan sonra laylaylom devam etmesin zehir olsun hayatiPeki siz ne yapmak istiyorsunuz ona göre cevap verelim size boşanmak mi istiyorsunuz yoksa evliliği kurtarmak mi ama kurtaracak bir evlilik gibi durmuyor adam sürekli sizi suçluyor her yolu denemissiniz anladığım kadarıyla
Ya siz evli misiniz evliyseniz boyle bir sey basiniza geldi mi geldiyse suan bnm bulundugum bi durda misiniz esimle ayni yerde calisiyoruz ne o gidebiliyor ne ben insanlara da bu firsati vermek istemiyorum imkanlari genis olan bi yer olsa isim daha kolay olurdu köy gbi bir yer herkes birbirini taniyor dedikodu ortami girla bn bosandigim an erkeklerin tavrini soylemiyorum bile halkin yaklasimi calistigim ortamdaki erkekler Turkiyede yasiyoruz ki bn dogudayim bir de evli oldugum halde sapikca bakislara maruz kalirken bosanmis oldugumda dusunemiyorum bile ya gidene kadar katlanmak zorundayim bu evlilige ya da bunlari cekmek zorundayimUtanmıyorsanız devam.
Evet. Baska care bulamadim. Cok cabaladim olmadi.Peki bosandiniz mi
Maalesef ediyolar. Buna hazirlikli ol.Ya soyle bn istiyorum ki bosanmadan once pisman olsun ama bosandiktan sonra da hic bse yokmus gbi hayatina devam etmesin bana bunu yaptirdiktan sonra laylaylom devam etmesin zehir olsun hayati
Evliyim, çocuğum da var. Şartlar ne olursa olsun ailemin yanında yalvarmam kimseye. Yuvam yıkılmasın istesem de yapamam. Ağzımdan çıkamaz o cümleler, kendimi biliyorum. Çok çirkin bir durum bu. Kol kırılsa bile yen içinde kalmalı. Sizde de öyle olmalıydı. Hata etmişsiniz. Yalvardığınızda bir şeylerin değişmeyeceğini tahmin etmeniz gerekiyordu. Çünkü iyice sıfırlamışsınız kendinizi adamın gözünde.Ya siz evli misiniz evliyseniz boyle bir sey basiniza geldi mi geldiyse suan bnm bulundugum bi durda misiniz esimle ayni yerde calisiyoruz ne o gidebiliyor ne ben insanlara da bu firsati vermek istemiyorum imkanlari genis olan bi yer olsa isim daha kolay olurdu köy gbi bir yer herkes birbirini taniyor dedikodu ortami girla bn bosandigim an erkeklerin tavrini soylemiyorum bile halkin yaklasimi calistigim ortamdaki erkekler Turkiyede yasiyoruz ki bn dogudayim bir de evli oldugum halde sapikca bakislara maruz kalirken bosanmis oldugumda dusunemiyorum bile ya gidene kadar katlanmak zorundayim bu evlilige ya da bunlari cekmek zorundayim
Öncelikle boşanmak istemiyorsanız bosanicam lafini kullanıp durmayın bence. Cok fazla kullandığınız için adam için artık bir sey ifade etmiyor. Çünkü onu bosayacaginiza inanmiyor. Tahminimce eşiniz sizi seviyor boşanmak da istemiyor ama ailesinin çok etkisinde kalıyor. Anlattiklariniza göre kayinvalide dolduruyor demek ki. Eşinizin de kinci bi yapısı var taktıkca takıyor ve asamiyor. Kardeşini istemediğiniz düşüncesi cok etkilemiş onu. Su saatten sonra bence yapabileceğiniz şey, eşiniz demiş ya bana zaman ver diye. Zaman verin. Bırakın ailesine gitmek istiyorsa gitsin. Kafasını dinlesin. Belki birbirinizi özlersiniz bi sure ayri kalmak iyi gelebilir. Ama artık asla yalvarmayin . Ona sizin de artik vazgeçtiğiniz vazgectiginizi yorulduğunuzu hissettirin. Git kafanı dinle ama geldiğinde bu sekilde soğuk olmaya devam edersen ben gerçekten artık yapamayacagim diyin. O da biraz düşünsün ve oradayken onu arayıp sormayin. Baktiniz döndüğünüzde ayni, o zaman artik düzelmez.Bn seni bosamam diyo seviyorum ayrilmak istemiyorum diyo o zmn bunun icin bseyler yap diyorum yok bana zaman ver memlekwtimde ailemle kafami dagitmak istiyorum bnmle vakit gecirmek istemiyor ki 3 aydir bana bir gulumsemesini bile gormedim annesine ilk defa yazdim bn basedemiyorum evliligimiz bitmek uzere diye bna sen zaten oglumu evin erkegi olarak gormuyorsun ona saygi gostermiyorsun en kotu karar bile kararsizlitan iyidir oglum ne yaparsa arkasindayim dedi şok oldum bn onlara hic bse yapmadim zaten bu lafinin uzerine tamamen iletisimimi kestim yardim beklerken boyle bir sey gormek cok zoruma gitti annem babam cikip gelecekken annen de gelsin dedigimde annem yola dayanamiyor gelemez hem zaten sorunlu kimse onun ailesi gelir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?