Boşanan arkadaslarim acill yardim lutfen

Amin canım benim yalnız hissetme kendini tabiki üzül ağla üzülüp ağlamazsan sıkıntı var demektir bu duygularıda yaşıyacağız mahkeme günümden bahsediyim sana biraz sakinleştirici içip gittim sanki mükemmel birinden boşanıyormuşum gibi okadar üzdüm kendimi :) salona almalarını bekliyoruz kapıda eski eşim 2 nci el araba ilanlarına bakıyor beklerken ben ise sakinleştiriciyle gülmeye çalışıyorum mutlu görünmeye çalışıyorum 5 kuruş para etmez bir adam için kendimi nekadar üzmüşüm okadar çabaladımki aynı senin gibi ama inan deymiyor benim eşimden boşanmam kurtuluşumdu biliyormusun teşekkür bile ettim beni o hayattan kurtardığın için teşekkür ederim dedim sakın kendini yalnız hissetme düşünmemeye çalış Allah bir kapıyı kapatıyor açtığı kapıları bir görsen görcen bekle ben ne yaşamışım diyeceksin bırak o pubg oynasın kafasını duvarlara vura vura oynucak pubgu bir ay sonra bu sözümü unutma :)

Yeterince uzulup agladim bundan sonra kendi mutlulugum onmli daha fazla yipranmak istemiyorum sirf sevmiyor istemiyor die saclarimi kazitmamistim cesret de edememistim dun artik ona kendimi begendirme amacim kalmadina gore istedigimi yapabilirim dedim ve yaptim gorunce sok oldu dunden beri konusmaya calisiyor hangi odadaysa oraya girmedim istemiyorum artik bn saclarima kiymisim onu mu gozum gorecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…