- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 33
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
-
Aynen oyle cok haklisiniz madem kendilerini ailelerine adayacaklardi da elin kizindan ne istiyorsunuz hayatini neden yakiyorsunuzEvet. Baska care bulamadim. Cok cabaladim olmadi.
Yaptiklari hep bahane istemedikleri icin sevmedikleri icin yapiyolar. Kaybetme korkulari olsa oyle kucuk seylerden sıkıntı cikarmazlar evde
Öncelikle boşanmak istemiyorsanız bosanicam lafini kullanıp durmayın bence. Cok fazla kullandığınız için adam için artık bir sey ifade etmiyor. Çünkü onu bosayacaginiza inanmiyor. Tahminimce eşiniz sizi seviyor boşanmak da istemiyor ama ailesinin çok etkisinde kalıyor. Anlattiklariniza göre kayinvalide dolduruyor demek ki. Eşinizin de kinci bi yapısı var taktıkca takıyor ve asamiyor. Kardeşini istemediğiniz düşüncesi cok etkilemiş onu. Su saatten sonra bence yapabileceğiniz şey, eşiniz demiş ya bana zaman ver diye. Zaman verin. Bırakın ailesine gitmek istiyorsa gitsin. Kafasını dinlesin. Belki birbirinizi özlersiniz bi sure ayri kalmak iyi gelebilir. Ama artık asla yalvarmayin . Ona sizin de artik vazgeçtiğinizi yorulduğunuzu hissettirin. Git kafanı dinle ama geldiğinde bu sekilde soğuk olmaya devam edersen ben gerçekten artık yapamayacagim diyin. O da biraz düşünsün ve oradayken onu arayıp sormayin. Baktiniz döndüğünüzde ayni, o zaman artik düzelmez.
Bende cok sordm bu soruyo . Neden neden. Madem beceremicektn neden beni yaptin. Ama yapacak biseyok kaderAynen oyle cok haklisiniz madem kendilerini ailelerine adayacaklardi da elin kizindan ne istiyorsunuz hayatini neden yakiyorsunuz
Evlilige razi olmamin sebebi onun bna yalvarmasiydi ama bn bunu bna deger veriyor diye algiladim kucultmedi nisani attigimda yine yalvardi bana ama beni o kadar cok seviyor ki bunu yapiyor die dusundum bn onun kadar bile yapmadim yalvarma meselesindeEvliyim, çocuğum da var. Şartlar ne olursa olsun ailemin yanında yalvarmam kimseye. Yuvam yıkılmasın istesem de yapamam. Ağzımdan çıkamaz o cümleler, kendimi biliyorum. Çok çirkin bir durum bu. Kol kırılsa bile yen içinde kalmalı. Sizde de öyle olmalıydı. Hata etmişsiniz. Yalvardığınızda bir şeylerin değişmeyeceğini tahmin etmeniz gerekiyordu. Çünkü iyice sıfırlamışsınız kendinizi adamın gözünde.
Off offBende cok sordm bu soruyo . Neden neden. Madem beceremicektn neden beni yaptin. Ama yapacak biseyok kader
Yalvarmak da yanlış ama benim burada asıl takıldığım şey “ailenizin yanında’’ yalvarmanız. Buna gerek var mıydı gerçekten?Evlilige razi olmamin sebebi onun bna yalvarmasiydi ama bn bunu bna deger veriyor diye algiladim kucultmedi nisani attigimda yine yalvardi bana ama beni o kadar cok seviyor ki bunu yapiyor die dusundum bn onun kadar bile yapmadim yalvarma meselesinde
Aynsi bnm de olacak galiba simdi bu kadar kayitsizsa ayrildiktan sonra da pisman olacagini dusunmuyorumMaalesef ediyolar. Buna hazirlikli ol.
illaki caninizi yaktiysa karsiligini gorur ama kim bilir kac sene sonra bilemessin bunu.
Benimkinin hic umrunda degil. Sasiriyorm inan insan bukdr sey yapipda nasil vicdani rahatolur . Ama oluyolar
Ailemin yaninda dedgim kardesim ve enistemin yaninda onlar da artik sahit olsun dedim onlara gore bn dik basli oldugum icin yurumuyor alttan almadigim icin bu karari verdigimde diyecek sozleri kalmasin diye yaptim bakin buna ragmen hic bir sey yapmiyor dmek icin artik bnde bitmiyor bu isler onu gostermek icinYalvarmak da yanlış ama benim burada asıl takıldığım şey “ailenizin yanında’’ yalvarmanız. Buna gerek var mıydı gerçekten?
Ben zaten saldim ne yapmak istiyorsan onu yap bn mudahale etmiyorum dedim ama artik bnden bse bekleme hocbirsey yapmicam dedimÖncelikle boşanmak istemiyorsanız bosanicam lafini kullanıp durmayın bence. Cok fazla kullandığınız için adam için artık bir sey ifade etmiyor. Çünkü onu bosayacaginiza inanmiyor. Tahminimce eşiniz sizi seviyor boşanmak da istemiyor ama ailesinin çok etkisinde kalıyor. Anlattiklariniza göre kayinvalide dolduruyor demek ki. Eşinizin de kinci bi yapısı var taktıkca takıyor ve asamiyor. Kardeşini istemediğiniz düşüncesi cok etkilemiş onu. Su saatten sonra bence yapabileceğiniz şey, eşiniz demiş ya bana zaman ver diye. Zaman verin. Bırakın ailesine gitmek istiyorsa gitsin. Kafasını dinlesin. Belki birbirinizi özlersiniz bi sure ayri kalmak iyi gelebilir. Ama artık asla yalvarmayin . Ona sizin de artik vazgeçtiğiniz vazgectiginizi yorulduğunuzu hissettirin. Git kafanı dinle ama geldiğinde bu sekilde soğuk olmaya devam edersen ben gerçekten artık yapamayacagim diyin. O da biraz düşünsün ve oradayken onu arayıp sormayin. Baktiniz döndüğünüzde ayni, o zaman artik düzelmez.
Ayni oyunu 5 ay kardesiyle kendisiyle oynadim sirf bn de dahil olayim diye bizde tam tersi oldu nie gerde kaliyirsun niye ayri takildin bn bayildim da sen hala lut pesindesin gelip beni kurtarmadin şaka olsun die arkalarindan sıktim arabaya beni almadilar die telefonu firlatip bagirmaya basladi senle oyun oynanmaz beni cildirtmaya mi calisiyorsun die kac kez bi kici kirik oyun icin kalbimi kirdi beni silip kardesiyle oynamaya devam ettiYahu yalvarmayın şu adamalara. Oyun konusunda da söylendikçe daha çok oynar.
Vazgeçirmek için ben de oynadım o oyunu. Hemde 3 aylık bebeğim vardı o zamanlar baktım olacak gibi değil adam ergen gibi pubg oynuyor.
İndirdim telefona öğrendim oynamayı. Sonra onunla takım oldum başladım trip atmaya vay efendim silah bulamadım silahını ver bana, öldüm ben kurtar beni, adam var kaçırdın adamı, senşn yüzünden 1. Olamadık, mermi bul bana, ben öldüm hadi sende öl gibi gibi şeyler yaparak soğuttum. Bunları yaparken kolik bebek salladım ayağımda hemde.
Uzmek istemem sizi ama oylr oluyo. Zaten gozu yuvasinda olsa suanda duzeltmeye calisirdiAynsi bnm de olacak galiba simdi bu kadar kayitsizsa ayrildiktan sonra da pisman olacagini dusunmuyorum
Beni ailesi olarak gorup sahiplense bu duruma sokmazdi beni ilk bir yil boyle degildi ne degisti anlamiyorumSiz evliliğiniz için tek başınıza savaş veriyorsunuz. Eşiniz kendi ailesini kurmak yerine kardeşine baba olmayı tercih etmiş. Ayrılsanız bile pişman olacağını sanmam. Çaba göstermeyen biri için değmez bence.
İşte o hamle yapmadan sen yapacaksın. Aynı tripleri sen atacaksın. Öyle bir kıvama gelecek ki aman sende oynayacaksın diye oyuna girmeyecek. Baktın oyunda sende dalacaksın hemen.Ayni oyunu 5 ay kardesiyle kendisiyle oynadim sirf bn de dahil olayim diye bizde tam tersi oldu nie gerde kaliyirsun niye ayri takildin bn bayildim da sen hala lut pesindesin gelip beni kurtarmadin şaka olsun die arkalarindan sıktim arabaya beni almadilar die telefonu firlatip bagirmaya basladi senle oyun oynanmaz beni cildirtmaya mi calisiyorsun die kac kez bi kici kirik oyun icin kalbimi kirdi beni silip kardesiyle oynamaya devam etti
10 yasinda kardes diye bahsettiginiz cocuk. Arama denmez denilse bile anlamaz. Sorun esinizin saatlerce oyun oynamasi ki bu konuda cok haklisiniz. Kusurlu taraf esiniz ustune zaman isteyen de esiniz. Yerinizde olsam istedigi zamani sonsuz bir zaman olarak verirdim oyun oynamaya devam etsin. Ne diye yalvariyorsunuz ki?
Başkalarının yanında eşinize yalvarıp kendinizi küçük düşürmeniz iyice ezilmekten başka hiçbir işe yaramaz. Kim ne sanıyorsa sansın. Dik başlı bilsinler ne olacak? Şahit olsalar ne olmasalar ne? Boşanmamak için elimden geleni yaptım demeniz yeterli.Ailemin yaninda dedgim kardesim ve enistemin yaninda onlar da artik sahit olsun dedim onlara gore bn dik basli oldugum icin yurumuyor alttan almadigim icin bu karari verdigimde diyecek sozleri kalmasin diye yaptim bakin buna ragmen hic bir sey yapmiyor dmek icin artik bnde bitmiyor bu isler onu gostermek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?