- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.967
- 298
Kızlar hepinize günaydın. Ben araştırdım internetten ama bikaç bişey kafamı karıştırıyor. Benim boşanırken haklarm tedbir nafakası,çocuğa nafaka ve düğünde takılan takılar hakkım diye biliyorum.onun dışında neler talep edebilirim? Şahsen eşimi sömürmek istiyorum iyi niyetimi sömürdükleri için.
Ben dava sonuçlanana kadar kendi evimde kalmak istiyorum zira çocuğumun bütün düzenini bozup eşyalarını alıp anneme gitmek pek olmaz çünkü annemin evinde yer bile yok ve kalabalık yaşıyorlar. Beşik herşeyi yaşadığım yerden istanbula taşımak kolay değil o yüzden evimi dava sonuçlanana kadar terk etmemekten yanayım her ne kadar eşim istanbula git dese de.
Şimdi merak ettiğim bu süreçte eşim eve para bırkmak zorunda değil mı?
Yani kendim için bile olsa para bırakma zorunluluğu var diye biliyorum kiraydı faturaydı ödemek zorunda değil mı? Bunları göremedim internetten. Avukat deseniz öyle bir şansım yok çünkü maddi durumum yok şuan.
Boşanan arkadaşlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Ben dava sonuçlanana kadar kendi evimde kalmak istiyorum zira çocuğumun bütün düzenini bozup eşyalarını alıp anneme gitmek pek olmaz çünkü annemin evinde yer bile yok ve kalabalık yaşıyorlar. Beşik herşeyi yaşadığım yerden istanbula taşımak kolay değil o yüzden evimi dava sonuçlanana kadar terk etmemekten yanayım her ne kadar eşim istanbula git dese de.
Şimdi merak ettiğim bu süreçte eşim eve para bırkmak zorunda değil mı?
Yani kendim için bile olsa para bırakma zorunluluğu var diye biliyorum kiraydı faturaydı ödemek zorunda değil mı? Bunları göremedim internetten. Avukat deseniz öyle bir şansım yok çünkü maddi durumum yok şuan.
Boşanan arkadaşlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.