• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan arkadaşlarım beni bilgilendirir misiniz?

Anlamadım neden ikna etmeye çalışayım ki herkesi? Yok öyle bir adam değil tabi ki gerekeni yapacaktır rminim. Şartı kahvaltı ve sahur hazırlamam :KK70:

Yok ikna etmeye çalış diye değil, herkes o kadar inanamıyor ki, soruların cevapları yerine emin misin? Kararın kesin mi diye soruyor :)
E şartı buysa annesi ile görülmemek işin 2 tabak peynir zeytin koyuver adamın önüne? Bunda ne var anlamadım?

Aaaaa ama ben çok şaşırdım ve üzüldüm. Biraz sakin olup iyice düşündün mü peki sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum ama seni görünce geldim ve konuyu okuyunca çok üzüldüm Allah hakkında hayırlısını versin
Sakin olmam için öncelikle beni insan yerine koyup jameya haklısın çok üstüne gelindi denmesi gerekiyor.
Bana gelip sen olayı abartıyorsun dendi ve hasta olduğumu,ne olmuş sana mı vurdu dendi.
Yani kalkıp bunun karşısında bişey olmamış gibi sakin davranamam,ki hoş sakin kalabilecek kafa bırakmadılar bende.
Yani bu olayda ben geri adım atmayı düşünmüyorum. Kendisinden inanılmaz derecede soğudum. Annem de annem demesinden bıtım kimse annesini atmasını söylemiyor sadece bana anneme saygı duymak zorundasın dediği gibi annesine de karıma saygı duymak zorundasın demesi gerekirdi. Bunu söyleyebilseydi olaylar buralara gelmezdi zaten.

Yok ikna etmeye çalış diye değil, herkes o kadar inanamıyor ki, soruların cevapları yerine emin misin? Kararın kesin mi diye soruyor :)
E şartı buysa annesi ile görülmemek işin 2 tabak peynir zeytin koyuver adamın önüne? Bunda ne var anlamadım?
Banane koymam. İçimden geldiği zaman koyarım da bana hastasın sen olayı abartıyosun diyen bir adama üstüne teşekkür gibi peynir zeytin de koyamam. zaten benim fazls iyi niyetli olup her olayı kısa sürede kapatmamdan dolayı böyle yaklaşılıyor. Onun kafasında jameya yumuşar diye düşünüyor. Bana da kıyamaz zaten ilerde de görüşür diye düşünüyordur.
Hiç kendimden daha fazla ödün vermeyi düşünmüyorum bu saatten sonra. Ya benim üstüme yüründü adam annesine sessiz kalıp trip yaptı üstüne bide kararıma karşılık şart koyuyo.

Kızlar hepinize günaydın. Ben araştırdım internetten ama bikaç bişey kafamı karıştırıyor. Benim boşanırken haklarm tedbir nafakası,çocuğa nafaka ve düğünde takılan takılar hakkım diye biliyorum.onun dışında neler talep edebilirim? Şahsen eşimi sömürmek istiyorum iyi niyetimi sömürdükleri için.
Ben dava sonuçlanana kadar kendi evimde kalmak istiyorum zira çocuğumun bütün düzenini bozup eşyalarını alıp anneme gitmek pek olmaz çünkü annemin evinde yer bile yok ve kalabalık yaşıyorlar. Beşik herşeyi yaşadığım yerden istanbula taşımak kolay değil o yüzden evimi dava sonuçlanana kadar terk etmemekten yanayım her ne kadar eşim istanbula git dese de.
Şimdi merak ettiğim bu süreçte eşim eve para bırkmak zorunda değil mı?
Yani kendim için bile olsa para bırakma zorunluluğu var diye biliyorum kiraydı faturaydı ödemek zorunda değil mı? Bunları göremedim internetten. Avukat deseniz öyle bir şansım yok çünkü maddi durumum yok şuan.
Boşanan arkadaşlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Evlendikten sonra mal mülk aldiysaniz yarisi sizin herseyin

Anlamadım neden ikna etmeye çalışayım ki herkesi? Yok öyle bir adam değil tabi ki gerekeni yapacaktır rminim. Şartı kahvaltı ve sahur hazırlamam :KK70:

Hhahahahah yahu adam gayet normal bişey istemiş :))) ay çok güldümm. bence eşinizin ailesini hayatınızın dışında bırakıp bi süre de öyle deneyin..

Hhahahahah yahu adam gayet normal bişey istemiş :))) ay çok güldümm. bence eşinizin ailesini hayatınızın dışında bırakıp bi süre de öyle deneyin..
Tamam da bu olayın üstüne ödül gibi bide tamam diyemem ona. Ben hep kahvaltı hazırladım zaten hamileyken bile.

Bence sizin eşinize karşı sevginiz saygınız bitti böyle olmaza terapi düşünürdünüz boşanmayı değil teşke baştan sınırlarınızı beli etseydiniz bu duruma gelmeseydiniz

Bence sizin eşinize karşı sevginiz saygınız bitti böyle olmaza terapi düşünürdünüz boşanmayı değil teşke baştan sınırlarınızı beli etseydiniz bu duruma gelmeseydiniz
Aynen bitti sevgim. Saygıyı kendisi bitirdi

konuyla çok alakasız olacak ama Jameya siz türkiyede mi doğup büyüdünüz? veya şöyle sorayım türkçeyi sonradan mı öğrendiniz?

Banane koymam. İçimden geldiği zaman koyarım da bana hastasın sen olayı abartıyosun diyen bir adama üstüne teşekkür gibi peynir zeytin de koyamam. zaten benim fazls iyi niyetli olup her olayı kısa sürede kapatmamdan dolayı böyle yaklaşılıyor. Onun kafasında jameya yumuşar diye düşünüyor. Bana da kıyamaz zaten ilerde de görüşür diye düşünüyordur.
Hiç kendimden daha fazla ödün vermeyi düşünmüyorum bu saatten sonra. Ya benim üstüme yüründü adam annesine sessiz kalıp trip yaptı üstüne bide kararıma karşılık şart koyuyo.
Bence abartıyorsunuz.. ben zaten doğumunuzdan beri abartılı tepkiler verdiğinizi düşünüyorum.
Yaşanmışlıklarınız, haksızlığa uğradıklarınız vardır elbet, ama yanlış yerlerde patlıyorsunuz..
Bunca zaman susmanız da hataydı onu da söyleyeyim.. her şeyi alttan alıp alıp kahvaltı hazırlayacağıma boşanırım kafasına gelmek sağlıklı bir düşünce değil.
Acele etmeyin. Dava hemen açmayın. Bir süre ayrı kalın. Bu surede de psikolojik yardım alın...
en azından kendinizi dinleme fırsatınız olur. Sakin ve sağlıklı kararlar alırsınız. Sonradan pişman olacağınız bir adım atmamış olursunuz...

Probleminiz asılabilir gibiydi.Tabi eşinize bağlı bu durum.Ben de kv ile ufak tefek sorunlar yaşadım.Esim gorusmek istemiyorsan gorusme dedi.( Dinen böyle bir zorunluluk yok çünkü, dindar biri esim)Ben de onun da gönlü olsun diye arada giderim.

Keşke eşiniz de azcik anlayış gösterseydi.hakkinizda hayırlısı olsun

Bence abartıyorsunuz.. ben zaten doğumunuzdan beri abartılı tepkiler verdiğinizi düşünüyorum.
Yaşanmışlıklarınız, haksızlığa uğradıklarınız vardır elbet, ama yanlış yerlerde patlıyorsunuz..
Bunca zaman susmanız da hataydı onu da söyleyeyim.. her şeyi alttan alıp alıp kahvaltı hazırlayacağıma boşanırım kafasına gelmek sağlıklı bir düşünce değil.
Acele etmeyin. Dava hemen açmayın. Bir süre ayrı kalın. Bu surede de psikolojik yardım alın...
en azından kendinizi dinleme fırsatınız olur. Sakin ve sağlıklı kararlar alırsınız. Sonradan pişman olacağınız bir adım atmamış olursunuz...
Hayır kahvaltı hazırlayacağıma boşanırım demiyorum. Bana hak vermedi bu konusada. Bunun üstüne de bu istenilecek biley değil daha doğrusu bişey isteyecek durumda değil.annesine karşı sustum ama eşime defalarca anlatmaya çalıştım.

Sonradan öğrendim neden?

çevremde çok var Türkçeyi sonradan öğrenen insan, o yüzden dikkatimi çekti. diğer konularda da bu konuda da bazen iyi niyetli yorumları anlamayıp yükseldiğiniz oluyor da şimdi tam oturdu her şey. :)

sizin için de bebeğiniz için de her şey çok güzel olur umarım.

Back
X