• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan arkadaşlarım beni bilgilendirir misiniz?

Rahat 1 ay olmuştur foruma girmeyeli, şaşırdım konunu görünce. Neden boşanıyorsun?
Kv üstüme yürüdü evimde eşim suçlu bu durumdan ve bana hastaymışım abartıyormuşum gibi davrandı. Ne var sana mı vurdu dendi üstüne trip yaptı annesine terbiyesiz dediğim için. Birikmişlik açıkçası psikolojik baskı,saygısızlık,kararımı kabul etmemesi vs vs.

Probleminiz asılabilir gibiydi.Tabi eşinize bağlı bu durum.Ben de kv ile ufak tefek sorunlar yaşadım.Esim gorusmek istemiyorsan gorusme dedi.( Dinen böyle bir zorunluluk yok çünkü, dindar biri esim)Ben de onun da gönlü olsun diye arada giderim.

Keşke eşiniz de azcik anlayış gösterseydi.hakkinizda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Probleminiz asılabilir gibiydi.Tabi eşinize bağlı bu durum.Ben de kv ile ufak tefek sorunlar yaşadım.Esim gorusmek istemiyorsan gorusme dedi.( Dinen böyle bir zorunluluk yok çünkü, dindar biri esim)Ben de onun da gönlü olsun diye arada giderim.

Keşke eşiniz de azcik anlayış gösterseydi.hakkinizda hayırlısı olsun
Valla 5 senedir eşim üzülmesin diyerek görüştüm herşeye rağmen bütün saygısızlıklarına rağmen,şimdi ben üzülmiyim diye kendisinin de düşünmesi gerekirsi bu kadın elinden geleni yaptı diye düşünmesi gerekirdi. Hoş kabul edeceğine eminim gerçi kabul etmişti şart koyarak olduğu için ben tepkimi daha fazla koyarak red ettim. Sonra gurur yapıp tatile gitti.
Ben 5 senenin patlamasını yaşıyorum ve çok zoruma gidiyor iyi niyetimin suistimal edildiğinden dolayı. Annesi kendi kızlarına bakmayıp beni beğenmiyor eşim de buna ağzını açacağına bana psikolojik baskı uyguluyor kesinlikle kabul etmicem yani. Eşim ne kadar geri adım atsa da ben bitirmek istiyorum.

Sizi kesinlikle anlıyorum.Esiniz en başında size anlayış gosterseydi iş bu boyuta gelmezdi demek istedim.

Bir de üzüldüm tabi burda konularınızi takip ediyorum.Allah işinizi rast getirsin.

Şok oldum ya jami,haberim yoktu benim.
Soruna gelince adliyeye dilekce vermen lazim,sonrasinda dava aciliyor ve tedbir nafakasi aliyorsun sanirim. Ama buna gerek var mi? Esin bosaniyor da olsaniz belirli bir sure zaten eve bakmaz mi?

Sanırım istediğin cevaplar için önce herkesi ikna etmen gerekecek boşandığına :)
Tedbir nafakası haricinde eve bakma zorunluluğu olmayabilir. Tedbir nafakası da ne kadar bağlanır bilemedim...
Ama eşin küçücük bebekle ihtiyaçlarını karşılamayacak seni sokağa atacak kadar vicdansız biri midir emin değilim.
Ama yine de acele ediyorsun gibi geliyor. Sanki şu halinle konuşsan iş boşanmaya gitmeden eşin geri adım atar gibi geliyor... şartlarım var dedikleri nelerdi? Annesi ile görüşmemeni kabul edip seni zorlayacak ne sürmüş olabilir ki şart diye önüne?

Peki bide tazminat davası açmak istiyorum bana psikolojik baskı yapıldığından dolayı ve istemediğim halde annesini evime getirdiği için. Beni annesiyle görüşmeye mecbur bıraktığı için. Buna da hakkım var mı?[/QUOTE
Evet cnm taZminat davasıda açabilirsin tabiki

Tedbir nafakası çok cüzi bi miktar. Ki normal nafaka bile eşiniz cömert biri değilse onun da miktarı az, yani devletin size uygun gördüğü..

Umarım evliliğiniz bitmez kurtarırsınız. Bi evladınız var ve ortada ipe sapa gelicek bi sorun yok. Yanlış anlamayın kadın sorunlu evet, ama eşiniz iyi bi adam. Ben kurtarmanızdan yanayım o yüzden.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

O zaman direk tazminat davası açayım. Ne uğraşıcam tedbir nafakasıyla zaten ufak bir mebla diye biliyorum.

Eşinin annesini eve almazsın zaten almaman gerekiyor cunku senin evinde senin ustunde yurumus bebek arabanı itmisti...psikolojisi bozuk bi kadin sanırım yapilacak is degil cunku..
Bana bosanacakmissiniz gibi gelmiyor nedense umarim cozulur..
Esiniz neden 3gun tatile gitti tek basina ailece gidip dargın bile olunsa kafa dagitilabilirdi...

Sanırım istediğin cevaplar için önce herkesi ikna etmen gerekecek boşandığına :)
Tedbir nafakası haricinde eve bakma zorunluluğu olmayabilir. Tedbir nafakası da ne kadar bağlanır bilemedim...
Ama eşin küçücük bebekle ihtiyaçlarını karşılamayacak seni sokağa atacak kadar vicdansız biri midir emin değilim.
Ama yine de acele ediyorsun gibi geliyor. Sanki şu halinle konuşsan iş boşanmaya gitmeden eşin geri adım atar gibi geliyor... şartlarım var dedikleri nelerdi? Annesi ile görüşmemeni kabul edip seni zorlayacak ne sürmüş olabilir ki şart diye önüne?
Anlamadım neden ikna etmeye çalışayım ki herkesi? Yok öyle bir adam değil tabi ki gerekeni yapacaktır rminim. Şartı kahvaltı ve sahur hazırlamam :KK70:

Eşinin annesini eve almazsın zaten almaman gerekiyor cunku senin evinde senin ustunde yurumus bebek arabanı itmisti...psikolojisi bozuk bi kadin sanırım yapilacak is degil cunku..
Bana bosanacakmissiniz gibi gelmiyor nedense umarim cozulur..
Esiniz neden 3gun tatile gitti tek basina ailece gidip dargın bile olunsa kafa dagitilabilirdi...
Bana birlikte gidelim dedi ben kabul etmeyince kendi gitti.

O zaman direk tazminat davası açayım. Ne uğraşıcam tedbir nafakasıyla zaten ufak bir mebla diye biliyorum.
Cnm tek olarak özel tazminat acılırmı bilmiyorum ama benim tedbir nafakası artı taZminat davası açmıştı avukatım yanlız maddi durumunuz yoksa barodan yararlanabilirsiniz benimde avukatım barodandı bu tür maddi beklentileriniz varsa kesinlikle avukat tutman şart Jameyacım

Şok oldum ya jami,haberim yoktu benim.
Soruna gelince adliyeye dilekce vermen lazim,sonrasinda dava aciliyor ve tedbir nafakasi aliyorsun sanirim. Ama buna gerek var mi? Esin bosaniyor da olsaniz belirli bir sure zaten eve bakmaz mi?
Ya bakar bakmasına da ne oolur ne olmaz belki inat eder diye düşündüm. Hani sadece çocuğun masraflarını karşılamaya kalkışır diye.

Cnm tek olarak özel tazminat acılırmı bilmiyorum ama benim tedbir nafakası artı taZminat davası açmıştı avukatım yanlız maddi durumunuz yoksa barodan yararlanabilirsiniz benimde avukatım barodandı bu tür maddi beklentileriniz varsa kesinlikle avukat tutman şart Jameyacım
Barodan avukat da tutarım ikisini bir açmak gerek o zaman.
Tamam açarım.

Aaaaa ama ben çok şaşırdım ve üzüldüm. Biraz sakin olup iyice düşündün mü peki sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum ama seni görünce geldim ve konuyu okuyunca çok üzüldüm Allah hakkında hayırlısını versin

Back
X