• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan-boşanabilen kadınlar sizi çok kıskanıyorum .

Neyse yemek yapacağım ben şimdi siz azgın ablalarımdan biraz müsade isteyeceğim Siz yazınca ben de otomatik olarak okumak istiyorum psikolojim bozuluyor Bana 1 saat müsade ederseniz 1 saat sonra devam edelim ateşli sohbetimize
Skr gıt
Tamam canım aç Ama lafının arkasında dur çünkü Benim avukatım da boş adam değildir Eğer sen açmazsan bile ben açacağım çünkü 😃😃😃 Bütün sülalen cinsel hayatını burada anlattığını bilsin
Beni çok seven kocam arkamda başka ne isterim ki canim kocam şimdi gelsin ışden seveyim bir onu yawww hadı gulum sktr git

Skr gıt

Beni çok seven kocam arkamda başka ne isterim ki canim kocam şimdi gelsin ışden seveyim bir onu yawww hadı gulum sktr git
Tatlım şimdi özel mesajlarına bak oradan sana vekâletli avukatımı attım görüşsün öyle dava açarım demek kolay değil bir avukatın var mı mesela süresiz vekaleti ona benim var çünkü ve sen bana küfür ettiğin için ben sana dava açacağım haberin olsun

:)

Eklentiler

• IMG_2068.webp
    IMG_2068.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 23
Tatlım şimdi özel mesajlarına bak oradan sana vekâletli avukatımı attım görüşsün öyle dava açarım demek kolay değil bir avukatın var mı mesela süresiz vekaleti ona benim var çünkü ve sen bana küfür ettiğin için ben sana dava açacağım haberin olsun
😆😆😆😆😆

Kardeşim kafan güzel mi senin

Burdan geri dönmez ama ne yapacağım onu da bilmiyorum .

Öyle bişey ki Herşey iyi sanıyor Herşey normal güzel düzenli . Benim içimde yaşadıklarımı bilmiyor. Her gün boşanıyorum ben .
Ben de aynı durumdayım maalesef. Ona göre her şey olması gerektiği gibi. Ama ben her gün boşanmayla ilgili detayları düşünüyorum.

Skr gıt

Terbiyesiz ahlaksız seni küfür etmek nedir ya kimse ilgilenmiyor mu görmüyor mu kimse bunları tartışma ayrı bir şey ama küfür etmek ne demek saygısız

Terbiyesiz ahlaksız seni küfür etmek nedir ya kimse ilgilenmiyor mu görmüyor mu kimse bunları tartışma ayrı bir şey ama küfür etmek ne demek saygısız
Sen bana yazdın kaç kere dedim bana yazma diye izin almadan benim özelime yazan da sensin benim de bı gururum var sen benim eşime kanser diyemezsin Herkese dedin sadece bana degil

Her şeyi söyleyebilirsin her türlü tartışmayı yapabilirsin ama anneme küfür edemezsin ne kadar terbiyesiz ahlaksız bir varlıksın sen ya ne cesaret arkadaşım
Ben seninle tartışmak icin yazmadım konu sahibine fikrim yazdim..Sen bana saldırdın ben sessiz kalamam neden kalayım hemfikir olmaya biliriz ama kaç defa dedim bana yazma dıye

Gül gül devam et Eğer bu küfürlerine devam edersen ne yapıp Edip seni bulup dava açacağım sana Bence sen kadın bile değilsin cinsellik yaşıyorum kocamla cinsellik yaşamayı çok seviyorum bilmem ne acayip acayip şeyler yazıyorsun
Burada herkes herseyinı anlatiyor ama ben konu sahibi çocuk olunca bozuldu dediği İcin yazdım benimde çocuğum var cinsel hayatımda iyi dedim ne var bunda?? Sen istersen okuma cevap verme geç git

Burada herkes herseyinı anlatiyor ama ben konu sahibi çocuk olunca bozuldu dediği İcin yazdım benimde çocuğum var cinsel hayatımda iyi dedim ne var bunda?? Sen istersen okuma cevap verme geç git
Ben zaten şu ana kadar ki olan tartışmalarda gülüyordum geyik yapıyordum ama anneme küfür ediyorsun orada bir dur Şahsıma ne söylediysen hiçbir şey söylemiyorum ama hiç kimse senin gibi yazmadı benimle aynı düşünceye sahip olmayan bir çok insan oldu Saldırganlığın bir tarafa ama anneme küfür edemezsin

Back
X