- 20 Kasım 2025
- 173
- -129
- 11
- 34
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Sen ne biçim konuşuyorsun benim kocamla ilgili kendi kocana bak önceSizin kocanıza acıdım ben yaw cinsellik düşmanı bir karısı var ..Inşallah kocanız Sizi bu yüzden boşar hanfendi
Kadın mutlu değil, eş olarak görmüyor.Zorla mi bir arada dursun?Yani sizin elinize ne geçecek, ebeveyni misiniz? İstemiyorsa istemiyordur sevdirmek için bin tane şey aramaya gerek yok,bazen bir tek sebep te ayrilmasi için yeterli oluyor.İyi de aşk ve tutku hep ilk günkü gibi kalmaz ki ben öyle düşünüyorum Yani ilk günkü gibi sevişemez ki insanlar bir süre sonra ten tene alışır spontan monoton hale gelir Bana sorarsanız önceki konunuzda da yazdıkları gibi çocuklarınızı düşünün eğer tekrar evlenmeyi düşünmüyorsanız boşandıktan sonra bence bir gözden geçirin bakın arkadaşınız bile böyle söylemiş yani sizi tanıyan biri bile bu şekilde yorumlamış ama eğer gerçekten hiç istemiyorsanız boşanmanın size çok daha iyi geleceğini düşünüyorsanız boşanın Ben yine de kurtarılabilir mi tarafındayım hastalık diyorsunuz belki bu sebeple de bir şeyler olmuyor olabilir ya belki canı istemiyordur ya olabilir yani insanız sonuçta bir yaştan sonra ereksiyon olamıyor olabilir bilmiyorum ya önceki konumuzla ne yazıyorlarsa ben hepsine katılıyorum ama burada hep boşan demişler ben hiç katılmıyorum ama tabi sizin kararınız kimse bir şey diyemez
Yapsana kız bi görelim, çok merak ettimSen bana yazıp duruyorsun cinselliği çok seviyorum cinsel hayatım çok iyi diye bana ne kardeşim senin cinsel hayatından ya Allah Allah herkese cinsel hayatını anlatıyorsun burada konuların görünüyor orada onları gizle bari milleti gazlıyosun zevk alıyorsun değil mi elinde Çekirdek kola sana öyle bir şey yaparım ki aklın hayalin durur
Kadın mutlu değil, eş olarak görmüyor.Zorla mi bir arada dursun?Yani sizin elinize ne geçecek, ebeveyni misiniz? İstemiyorsa istemiyordur sevdirmek için bin tane şey aramaya gerek yok,bazen bir tek sebep te ayrilmasi için yeterli oluyor.
Hadi ya gerçekten mi sen de küfür etsene o zaman senide şikayet edeyim
O zaman kendine küfür etmeyen kankalarce çünkü kankan anneme küfür etti :)Küfür etmek senin tarzın, ben küfür etmem.
Anneme küfür eden bir insan karşımda olsa her şeyi yapardım da maalesef şu anda hiçbir şey yapamıyorum:)))Yapsana kız bi görelim, çok merak ettim
Hayy maşllah.demek 2 güne 1 cinsellik falan olsa 10, 12 çocuklu ninelerimiz gibi olacakmişsin. Ulen ne üreme sistemi var be millette.Çocuklarıma hamile kaldığım günü biliyorum . Çünkü o ay bi kere yaptık . İlkini isteyerek 3 sene sonra yaptık ikincisinde de istemeden hamıle kaldım. Spiral kaymış . 10 aylık idi ilk kızım. Ayda 1 kere ile hamile kaldım .
Az olunca da biliyorsun günleri :)
Maşallah hafızanıza :)Sizi hatırladım, görümce konunuzdan. Konunuzun içeriği gereği ne kadar ince düşünceli demiştim görüyorum ki bu ince düşünceniz herkese karşı varmış bitmesi gereken evliliği bile bitiremiyorsunuz.
Sevişmediğim adamı sevmiyorumdur bunun ötesi berisi yok, bitmesi gerekir benim için.
Sizin için ne gerekir bilmiyorum ama hakkınız da hayırlısı olsun demek için geldim aslında.
Mutlu olduğunuz bi hayatı hakediyorsunuz herkes gibi.
Belki de şöyle bişeydir .Hayy maşllah.demek 2 güne 1 cinsellik falan olsa 10, 12 çocuklu ninelerimiz gibi olacakmişsin. Ulen ne üreme sistemi var be millette.
Bir şöyle bir kadın olamadım ya gözüm açık gidecek.çok kıskanıyorum nedense.Belki de şöyle bişeydir .
Zaten ayda yılda bir yapıyorlar diye hop tutup bırakmıyordur
Hani çocuk yapılmasına karşıydın şimdi çocuk mu istiyorsunHayy maşllah.demek 2 güne 1 cinsellik falan olsa 10, 12 çocuklu ninelerimiz gibi olacakmişsin. Ulen ne üreme sistemi var be millette.
Merhaba,Mune valla kusura bakmayın ikili polemik yasak diyorsunuz da şu tiplere zamanında müdahale etseniz keşke. Insan gibi yazıyoruz hakaret ediyor bizim elimiz armut mu toplasın yani lafı yiyip susup oturacak miyiz?
Var var da diğer üyeliğini iptal edip bu üyeliği aldığından kurallara aykırı değildi bir üyeliği kapatıp diğerini açması ama ortalık karışmış.Yönetimin bundan haberi var mı?
Yok olduğunu düşündüren bişey dedi sonra ben de rapor ettim.Var var da diğer üyeliğini iptal edip bu üyeliği aldığından kurallara aykırı değildi bir üyeliği kapatıp diğerini açması ama ortalık karışmış.
Nasıl nasıl bana da söyle :)Bir şöyle bir kadın olamadım ya gözüm açık gidecek.çok kıskanıyorum nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?