- 19 Mayıs 2020
- 48.727
- 219.381
- 598
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Zaten nadirattan oluyormuş o zaman da.Hanımefendi son çocuk 11 sene önce yapılmış off lütfen konu sahibinin yorumlarını okuyun yahu 8 senedir cinsellik yok ayrıca sadece cinsellik değil sevmiyorum adamı diyor..
Çocuklarıma hamile kaldığım günü biliyorum . Çünkü o ay bi kere yaptık . İlkini isteyerek 3 sene sonra yaptık ikincisinde de istemeden hamıle kaldım. Spiral kaymış . 10 aylık idi ilk kızım. Ayda 1 kere ile hamile kaldım .O nasıl olıyo abla ya
Konu baştan da dedim sadece cinsellık değil . Ev arkadaşı modundayız . Yani benim bi dünyam var çocuklarımla o bana ayak uyduruyor. Kızmıyor kısmıyor üzmüyor ben ne dersem o olur genelde ama eksik bişey. .Hanımefendi son çocuk 11 sene önce yapılmış off lütfen konu sahibinin yorumlarını okuyun yahu 8 senedir cinsellik yok ayrıca sadece cinsellik değil sevmiyorum adamı diyor..
Yarın kk gri olacak komple@Mune Kimden baslicagini düsünüyordur kizimi kiskaniyorum konusundan beni yakalicak bu konudan cok kisi banlanacak abow kan gövdeyi götürecek
Ama küfürler de abarti yani
Görev üsülü çoğu sevişmeNasıl yani çocuk yapılırken cinsellik yaşanmış olmuyor mu Bir şeyler yaşanmalı ki çocuk olsun Zaten cinselliktir hem istemiyorum diyor hem de bunu yapıyor zorla mı olmuş yani
Arada bağ kopunca böyle oluyor. Sırf gitmeyin diye sessize almış, artık umrunda da değil, açığı kapatıcam derken kendini dışa atmış. Eksik olan bu işte. Cinsellik sadece cinsellik değil. Anlaşılmayan bu. Ha çözüm ne dersen bilmiyorum, çok zor bir durum şu an. Ne yapsan olmaz.Konu baştan da dedim sadece cinsellık değil . Ev arkadaşı modundayız . Yani benim bi dünyam var çocuklarımla o bana ayak uyduruyor. Kızmıyor kısmıyor üzmüyor ben ne dersem o olur genelde ama eksik bişey. .
Ne bilmiyorum .
İyi de aşk ve tutku hep ilk günkü gibi kalmaz ki ben öyle düşünüyorum Yani ilk günkü gibi sevişemez ki insanlar bir süre sonra ten tene alışır spontan monoton hale gelir Bana sorarsanız önceki konunuzda da yazdıkları gibi çocuklarınızı düşünün eğer tekrar evlenmeyi düşünmüyorsanız boşandıktan sonra bence bir gözden geçirin bakın arkadaşınız bile böyle söylemiş yani sizi tanıyan biri bile bu şekilde yorumlamış ama eğer gerçekten hiç istemiyorsanız boşanmanın size çok daha iyi geleceğini düşünüyorsanız boşanın Ben yine de kurtarılabilir mi tarafındayım hastalık diyorsunuz belki bu sebeple de bir şeyler olmuyor olabilir ya belki canı istemiyordur ya olabilir yani insanız sonuçta bir yaştan sonra ereksiyon olamıyor olabilir bilmiyorum ya önceki konumuzla ne yazıyorlarsa ben hepsine katılıyorum ama burada hep boşan demişler ben hiç katılmıyorum ama tabi sizin kararınız kimse bir şey diyemezKonu baştan da dedim sadece cinsellık değil . Ev arkadaşı modundayız . Yani benim bi dünyam var çocuklarımla o bana ayak uyduruyor. Kızmıyor kısmıyor üzmüyor ben ne dersem o olur genelde ama eksik bişey. .
Ne bilmiyorum .
Siz ilk ne zaman bu evlilikte kırılma noktasını hissettiniz ve bunu hissettiren ilk olay neydi? Sadece partnerlik duygusu değil arkadaşlık da kalmamış gibi bence o da önemli bir mesele. Bazı evlilikler arkadaşlık, yoldaşlık duygusuyla bile yeterli tatmine ulaşır bu yüzden soruyorum.Görev üsülü çoğu sevişme
Sevilmiş olmak için çoğu da yarıda kalıyordu
Çünkü ben akşam yapılacak yemeği , okuldan alınacak çocuğu düşünüyordum
Sonra da bitti gitti
Eşimi anlattım ama şu yönü de var o da kendine bakan hani düzgün biridir hobileri vardır boş beleş değildir . Nasıl olduk böyle hiç bilmiyorumArada bağ kopunca böyle oluyor. Sırf gitmeyin diye sessize almış, artık umrunda da değil, açığı kapatıcam derken kendini dışa atmış. Eksik olan bu işte. Cinsellik sadece cinsellik değil. Anlaşılmayan bu. Ha çözüm ne dersen bilmiyorum, çok zor bir durum şu an. Ne yapsan olmaz.
İlk Sanırım bi işi varken ticarete atılıp kafayı oraya vermesi oldu . Ben tek kaldım çocuklarla , her yere tek yetiştim ,Siz ilk ne zaman bu evlilikte kırılma noktasını hissettiniz ve bunu hissettiren ilk olay neydi? Sadece partnerlik duygusu değil arkadaşlık da kalmamış gibi bence o da önemli bir mesele. Bazı evlilikler arkadaşlık, yoldaşlık duygusuyla bile yeterli tatmine ulaşır bu yüzden soruyorum.
Derdini s..
Ben erkek değilim kadınım tatlım ayrıca küfür etmedim küfür yok oradaBir er*k buraya adadanmış kadınlar küfürler ediyor. Neden hala gereği yapılmıyor anlamıyorum.
Ben erkek değilim kadınım tatlım ayrıca küfür etmedim küfür yok orada
O dönem akışa bırakmasaydınız keşke uzman desteği falan alsaydınız. Bi de böyle soğukluklarda adım atan tarafın kim olduğu önemli değil ama birinin adım atması her şeyi değiştirir. Aradaki sıcaklık için adım atmak ister misiniz yoksa benim bu adamı artık içim almıyor mu dersiniz?İlk Sanırım bi işi varken ticarete atılıp kafayı oraya vermesi oldu . Ben tek kaldım çocuklarla , her yere tek yetiştim ,
O da bizim için çalıştı çok çalıştı babasız büyümüş parasız büyümüş
Çok çalışıp para kazanırsa iyi oluruz sandı sanırım .
Para kazandı ama biz uzaklaştık .
Ben değil kankan @Delibiranne kifür ediyor bak
Hadi ya gerçekten mi sen de küfür etsene o zaman senide şikayet edeyimHaddini aşmışsın.
Fatih T*rim ppli tivitır irkekleri gibi.Ay hanımlar göz ardı edin birbirini rahatlayın niye sinirlerinizi bozuyorsunuz küfürleşiyorsunuz Allah aşkına ya. Cumartesi akşamını zehir etmeyin kendinize ve birbirinize!
Yarın kk gri olacak
Hayır hayır , çok nadir bi rahatsızlık ifşa olmamak için diyelim . Gerçi epey oldum gibi ama .Adam aids mi? Ondan mı söylemiyorsunuz? Bahsettiğiniz tedavi onu gösteriyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?