- 20 Kasım 2025
- 173
- -127
- 11
- 34
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Ayrıca hiçbir şey yapmamış hiçbir şey yazmamış diyorsunuz bana ettiği küfürleri görmediniz galiba Bana küfür ediyor tabii ki hakaret ederim pardon bana küfür eden kişiyi savunuyorsunuz kendinize gelin o banlanacak zatenMune valla kusura bakmayın ikili polemik yasak diyorsunuz da şu tiplere zamanında müdahale etseniz keşke. Insan gibi yazıyoruz hakaret ediyor bizim elimiz armut mu toplasın yani lafı yiyip susup oturacak miyiz?
Bir günde sizin ananıza söverlerse siz sakin kalmaya çalışırsınız ben sakin kalmamayı tercih ediyorumAaa o üyenin bin tane hesabı çıkmıştı o muymuş?
İnsanlara işini öğretmeyin isterseniz insan gibi yazılmıyor bana küfür ediliyor şikayet ettim zaten konuyu sonradan atlayıp Bize şöyle yapıyor bize böyle yapıyor diye saçma sapan gruplaşmaya çalışmayın insanlarla hiç arkadaşınız yoksa gidin hobi edinin kendınızeMune valla kusura bakmayın ikili polemik yasak diyorsunuz da şu tiplere zamanında müdahale etseniz keşke. Insan gibi yazıyoruz hakaret ediyor bizim elimiz armut mu toplasın yani lafı yiyip susup oturacak miyiz?
Ay yorulmadınız mı bee niye hala banlanmadınız sizkdljk
4 yıldır hasta 3 yıldır teşhisi kondu .Adam kaç yıldır hasta? Senin bu adamla başka ne sorunun var açıkca yazar mısın? Cinsellik asıl konu değil diyorsun bana ağır laflar etti diyorsun ne dedi mesela
Cinselliğe karşıyım demedim ya sen gerçekten hasta bir insansın ya milleti de asker gibi peşine taktın Küfür Edip kaçtın sonra sen gerçekten ciddi anlamda hasta bir insansın cinselliğe karşıyım demedim ben sen cinsellik yoksa kocamı Boşarım giderim başkasıyla yatıp kalkarım yazdın hadi bunun doğru olmadığını söyledim sonra sen de bana küfür ettin askerlerini de al madem gidiyorsunBen korkak bırı değilim.. Nick imde hep böyle kalacak kimin derdı varsa gelsin bana yazsin cinsellige karşı olan birine bu yazdığım az bile ..hayırlı akşamlar size..
Senin şehvet Sevdan yüzünden birbirimize girdik konuşma bence sen Başlayacağım kalbine de sana da şimdi ya4 yıldır hasta 3 yıldır teşhisi kondu .
Sorunum aşk yok şevhet yok mesela ben ve kızlarımla ayrı bi dünyadayım ama buna dahil oluyor ama ben onu tanıdığımda 16 yaşımda idim hep vardı yani hep alışkanlık . Dedigi lafları İşte yukarda yazdım , genişledi ondan mı olmuyor acaba filan . Kalbimi kırdı .
Sizi öyle kıskanıyorum ki . Maalesef peşimde koşan birisi olmadı hiç :)Delimisin kardeşim sen???Adamın umrunda bile degil ki karısı ikisi-de asker arkadaş gibi yaşıyorlar evin içinde.. 3 tane çocuğum var çok şükür ama halada kocam peşinde hep sevişmek ister
B Blanc12 ile D Delibiranne aynı kişiSenin şehvet Sevdan yüzünden birbirimize girdik konuşma bence sen Başlayacağım kalbine de sana da şimdi ya
Beni çok güzel anladınız teşekkür ederim aslımda terapi aldım ama bu sefer kendime daha çok kızdım çünkü terapiye gidip gidip çözüm bulamadım ,Siz terapi almayı düşünmez misiniz? Bence sizin de kafanız karışmış. Benim anladığım boşanmak istiyorsunuz ama rahatınızın bozulacağı için ve eşinizin hastalığı yüzünden boşanamıyorsunuz. Sizi yargılamıyorum. Çünkü kötü olsa bırakır gidersin ama böyle rahatı ve cocuklarınızın rahatını sırf kendi istekleriniz için bırakmak istememeniz de normal. Arada seyler için seçim yapmak zordur. Ama bir seçim yapıp ordan devam etmelisiniz. Madem maddi gücünüz var, terapi alsanız sizin için çok güzel olur. Sevgiler
Derdini s..Sizi öyle kıskanıyorum ki . Maalesef peşimde koşan birisi olmadı hiç :)
Cinsel aktifliğimiz yoktu ama çocuk yapacak kadar vardı .Esiniz zaten hasta kemoterapi aliyormus bu durumda bile acaba ben mi yanlis anladim?
Esiniz hasta ise saf kötülüksün derim. Degilse de cocuklardan öncen cinsel aktifliginiz yokmus niye 2ci cocuk yaptin o zaman? Esiniz zaten yapici olmaya calisiyor sana karsi. Sizde cinselde cinsel tutturmussun almis basini gideceksin, cocuklarin düzeni bozmanin ne geregi var? 3 dakikalik zevk icin bosamaya göze aliyorsan git bosan.
Aslında konu salt cinsellik değil siz neden öyle düşündünüz ki? Ben de cinsellik olmayan evliliği bitirmem, adam çok iyi karakterliyse ve birbirimizi seviyor olmamız şartıyla tabii.. bu kişiye göre değişen bir şeydir. Ama farkındaysanız konu sahibi kocamı sevmiyorum diyor. Sevmediğiniz birine sarılmak ister misiniz, birlikte uyumak falan? 3 yıllık evliyim eşimi seviyorum diyorsunuz düşünün ki sevmiyorsunuz zaman içinde soğudunuz vs yine de evli kalacak mısınız? Empati yapın öyle cevaplayın, inat uğruna bir taraf olmayın, evlilik sevgi/sıcaklık olmadan yürümez..Pardon bebeğim var dememiş iki çocuğum var hiçbir sorunum yok mutluyum demiş Yani ben hala sadece cinsellik için evliliğin bitmesine karşıyım doğru bulmuyorum isteyen boşanır :))
O nasıl olıyo abla yaCinsel aktifliğimiz yoktu ama çocuk yapacak kadar vardı .
Cinsellik yoktu ama çocuk yaptık diyor o nasıl oluyor peki çocuk yapacak kadar vardı diyor ya siz gerçekten iyi misiniz ya empati yapınca ben cinsellik yokken çocuk yapamam ben empati yaptığım zaman cinsellik olmadığı zaman çocuk yapamıyorumAslında konu salt cinsellik değil siz neden öyle düşündünüz ki? Ben de cinsellik olmayan evliliği bitirmem, adam çok iyi karakterliyse ve birbirimizi seviyor olmamız şartıyla tabii.. bu kişiye göre değişen bir şeydir. Ama farkındaysanız konu sahibi kocamı sevmiyorum diyor. Sevmediğiniz birine sarılmak ister misiniz, birlikte uyumak falan? 3 yıllık evliyim eşimi seviyorum diyorsunuz düşünün ki sevmiyorsunuz zaman içinde soğudunuz vs yine de evli kalacak mısınız? Empati yapın öyle cevaplayın, inat uğruna bir taraf olmayın, evlilik sevgi/sıcaklık olmadan yürümez..
Çocuk penisin rahme boşalması sonucu olan bir şey, tek sefer yeterli çoğu zaman. Cinsellik hiç yok değil, yılda bir de olsa çocuk olur.O nasıl olıyo abla ya
Cevap vermiş..Cinsellik yoktu ama çocuk yaptık diyor o nasıl oluyor peki çocuk yapacak kadar vardı diyor ya siz gerçekten iyi misiniz ya empati yapınca ben cinsellik yokken çocuk yapamam ben empati yaptığım zaman cinsellik olmadığı zaman çocuk yapamıyorum
Cinsel aktifliğimiz yoktu ama çocuk yapacak kadar vardı .
Nasıl yani çocuk yapılırken cinsellik yaşanmış olmuyor mu Bir şeyler yaşanmalı ki çocuk olsun Zaten cinselliktir hem istemiyorum diyor hem de bunu yapıyor zorla mı olmuş yaniÇocuk penisin rahme boşalması sonucu olan bir şey, tek sefer yeterli çoğu zaman. Cinsellik hiç yok değil, yılda bir de olsa çocuk olur.
Ablacım siz aseksüel falan mısınız? Ayda yılda bir olan şey neyine yetsin?Nasıl yani çocuk yapılırken cinsellik yaşanmış olmuyor mu Bir şeyler yaşanmalı ki çocuk olsun Zaten cinselliktir hem istemiyorum diyor hem de bunu yapıyor zorla mı olmuş yani
Hanımefendi son çocuk 11 sene önce yapılmış off lütfen konu sahibinin yorumlarını okuyun yahu 8 senedir cinsellik yok ayrıca sadece cinsellik değil sevmiyorum adamı diyor..Nasıl yani çocuk yapılırken cinsellik yaşanmış olmuyor mu Bir şeyler yaşanmalı ki çocuk olsun Zaten cinselliktir hem istemiyorum diyor hem de bunu yapıyor zorla mı olmuş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?