• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan-boşanabilen kadınlar sizi çok kıskanıyorum .

Bence bu kadin bile değil 😬doğrusunu Allah bilir de bu resmen kadin düşmani gibi
Birde bunun yeni evli olmakla alakasınıda anlamadım ben aksine yeni evliyken daha hassas olmuyormuyduk ben hatırlıyorum ayrı koltuklarda oturunca yoksa artık beni sevmiyormu diye kuruyordum kendimi o cahil aklımla 😄😄

Bence bu kadin bile değil 😬doğrusunu Allah bilir de bu resmen kadin düşmani gibi
Eminim kadin olmadigina zaten. Kadinin cinsellik ihtiyacini sadece bir erkek bu kadar kucumser ve ‘dudukletmek’ gibi igrenc bi tabir kullanir. Cunku kadinlarin cinsel ihtiyaclari yoktur eger sevismek isterlerse ahlaksiz ve namussuz olurlar. Mazallah

Sevmemek diye bir şey var bundan haberiniz var mı? Saydığınız şeyler yok diye bir evlilikte durmak zorunda değil.
Ayrıca bana nedense bir erkek üye gibi geldiniz. Erkeklerle ancak bir erkek bu kadar empati kurabilir ve kadının sabır göstermesini söyleyebilir
İlla erkek olması gerekmiyor ki. Bu şekilde düşünen kadınlar da var. Belki aseksüellerdir, belki de zaten mantık evliliği yapmışlardır ve adamın nerde ne yaptığı kendileri için önemli değildir.

İlla erkek olması gerekmiyor ki. Bu şekilde düşünen kadınlar da var. Belki aseksüellerdir, belki de zaten mantık evliliği yapmışlardır ve adamın nerde ne yaptığı kendileri için önemli değildir.

Öyle kadınla var tâbi. Ama nedense bu üye bana erkekler gibi geliyor. Çok düz yorumlar yapıyor.

Ya ne alakası var ya neredeyse katil ilan edeceksiniz siz var ya az diilsiniz Bugün de ben miyim ya avınız çetemisiniz siz yeter be tek tek gelin Neyse ama direnecem savaşacağım sizinle sizin yüzünüzden siteden çıkmıycam bazen lazım oluyor bu site 🤣🤣

Back
X