• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan-boşanabilen kadınlar sizi çok kıskanıyorum .

Yıllardırrr buradayım henüz evli bile değildim site ile tanıştığımda , kimler geldi geçti evlendi boşandı .
17 yıldır evliyim , yıllardır aklımda boşanmak var .sadece var .
Bununla ilgili bi kaç kere ailelere kadar ulaşmış ama onlarında araya girmesiyle barışılmış bi kaç adım var . Tam bu
Arada milyonda bir görülen bi hastalığa yakalanmış zamanlaması da var .

Dısardan bakılınca harika bi evlilik . Ev araba dükkan . Gezme tozma çocuklar tatiller .kavga yok dövüş yok .

Ama içerde bi çok şey eksik . Cinsel hayatımız yıllardır yok .
Bunla ilg konum var zzaten konu açıp açıp adım atamıyorum . Bunu bile geçtim hani . Bunun için boşanıyorum bile diyemiyorum

4 üni mezunuyum. devlete atanamadım sadece.
Çalışıyorum . Çok yüksek değil maalesef maaş konusu . Birikim desen 3-5 altın çünkü herşeyi birlikte yaptık . Oralara gitti .
İş bulurum heryer de Ama yetememe korkusu , nasıl geçinirim korkusu , şehri değiştirme korkusu aile yanına dönüş
Bu rahatlığımın bozulacağı korkusu . Çocuklar

Cesaretsizligime bakıp bakıp sadece ağlıyorum .
1 tane yetmiyor 2 değil 3 çeşit antidepresan kullanıyorum . (Kimse bilmiyor )

Ps- gecenin bi yarısı yine bir efkar ile yazdım.
Aslında konum cinsellik olmayışı değil . O zaten yok ,istemiyorum .
Düzenin bozulacağı , yazık olacsgı . Çocukların durumu .
Evde kavga yok dövüş yok huzursuzluk yok
Ama bi şey eksik ona benden akan bişey yok . yıllardır hayatımda 17 yıl .evlilik öncesi de bi 5 senesi var . Artık çocuğum gibi şefkat var .
Ağır bi hastalıkla yaşıyor ayrıca bunu bilipte
yarıda bırakıp gidilmiyor .
Çocuğum gibi ne bileyim orda işte bi şekilde var .şefkat beslıyorum resmen

Sabah yine biraz konuştum hem cinsellik imalı ,istemediğimi ,çok zaman geçtiğini vs
işe gidince attığı mesaj .

Eki Görüntüle 3676879

Herşeyi bozup gidemiyorum. Keşke benı aldatmış olsa kumar oynasa
Hiç bi şey yokken istemiyorum sevmiyorum diye cekıp giden Cesaretli kadınlar sizi öpüyorum

Biraz mesajlaştık ve attığı mesajlar .
Böyle olunca hiç gildimiyor
Belli ki eşinizi sevmiyorsunuz ona karşı tutku ve aşkta beslemiyorsunuz. Evli kalarak sadece hem kendinize hemde eşinize zarar veriyorsunuz. Çocuklar için kurulu düzen için evlilik yürütülmez. Siz mutlu değilseniz çocuğunuzu da mutlu büyütemezsiniz. Ayrıca cinsellik uzun yıllardır yokmuş bu ikinizinde hakkı. Sadece şefkat içeren bir ilişki var isteseniz bile bir yakınlaşma olmaz zaten. Bence yıllardır göstermediğiniz cesareti göstermelisiniz. Kendinizin eşinizin çocuklarınızın iyiliği için. Evet yaşam zor ama istedikten sonra üstesinden gelinebilir. Aile evinde durmak istemiyorsanız kendinizi toparladıktan sonra minik bir ev açarsınız. Çocuklar sürekli bende kalırsa zorlanırım diyorsanız ortak velayette anlaşırsınız. Siz yeterki isteyip adım atın 1 adımınızla hayat size 5 adım gelir zaten. Eşiniz de hasta olabilir Allah şifasını versin ama ondan size bu saatten sonra eş değil sadece çocuklarınızın babası olur. Cesaret edemediğiniz için ona da yazık ediyorsunuz onuda kendinizi de özgür bırakın. Zaten adamda bir şeylerin farkında.

Eşiniz hiç boşanmak istedi mi cunku siz bence isteseniz de vicdan yapıp boşanamazsınız gibi geldi

Yorumlarınlarınla milletin sinirlerini bozan sizsiniz. Ayrıca boşayabiliyorsan gel boşa!
Cinsellik için koca boşayanı benim boşanmama gerek yok Çok sürmez zaten insanlık bitince postalarsın başka birinin koynuna girersin sen

Cinsellik için koca boşayanı benim boşanmama gerek yok Çok sürmez zaten insanlık bitince postalarsın başka birinin koynuna girersin sen
Ay normalde dahil olmazdım ama dayanamıcam gerçekten kadına saldırıp duruyorsun boştan ibaretsin sen cinsellik yaşamayı hak olarak görmeyebilirsin ama merak etme sen yaşamadığın için senin kocanda 2 gün sonra seni postalar başkasının koynuna girer bu kafayla.

Ay normalde dahil olmazdım ama dayanamıcam gerçekten kadına saldırıp duruyorsun boştan ibaretsin sen cinsellik yaşamayı hak olarak görmeyebilirsin ama merak etme sen yaşamadığın için senin kocanda 2 gün sonra seni postalar başkasının koynuna girer bu kafayla.
Cinsellik bitebilir evliliklerde her şey olabilir düzelir sonra ben böyle bakıyorum benimle aynı düşünceye sahip olmak zorunda değilsiniz ben kimseye saldırmıyorum aksine hepiniz bana saldırıyorsunuz ben boşanmayı doğru bulmuyorum bence evliliği kurtarmak daha doğru

Ne kadar terbiyesiz bir hayal gücü var öyle..
Benim hayatım senin kirli senaryolarına göre dönmüyor.
Şimdi iğrenç fantazilerini al ve sen defol buradan!

Çok sevişgen bir çift değildik zaten . Peşpeşe 2 çocuğumuz oldu . Sonra onun yoğun çalışma dönemleri . Koptukca koptuk bu konuda beni kırdıgı bi kaç cümlesi oldu toparlanamadık ama yokluğu beni üzmüyor aramıyorum . Kendi ne yapıyor bilmiyorum .
Konuşsakta değişen bişey olmaz çünkü ben onla birlikte olmak istemiyorum . Adama şefkat duyuyorum sadece
Yokluğu sizi üzmüyor aramıyorsunuz belki ama evlilikte cinselliğin olmaması soğukluğa sebep oluyor. Bir çifti bir arada tutan önemli bir paylaşım çünkü. Sadece ihtiyaç değil.

Ne kadar terbiyesiz bir hayal gücü var öyle..
Benim hayatım senin kirli senaryolarına göre dönmüyor.
Şimdi iğrenç fantazilerini al ve sen defol buradan!
Fantazi dünyası geniş olan sensin ben değilim cinselliği hayatının merkezine koymuş olan sensin ben değilim Cinsellik yaşamıyorsanız kocanızı boşayın diyen sensin ben değilim ve ben hala sizinle aynı şekilde düşünmediğim için taşlanıyorum çok garip gerçekten düşünmüyorum aynı şekilde düşünmek zorunda değilim cinsellik için koca bırakılmaz

Cinsellik bitebilir evliliklerde her şey olabilir düzelir sonra ben böyle bakıyorum benimle aynı düşünceye sahip olmak zorunda değilsiniz ben kimseye saldırmıyorum aksine hepiniz bana saldırıyorsunuz ben boşanmayı doğru bulmuyorum bence evliliği kurtarmak daha doğru
Bir evliliğin yapıtaşı sevgi saygı ve cinsellik bunlardan herhangi biri bile biterse o iş evlilikten çıkar ev arkadaşlığına döner. Konu sahibi zaten 3 senedir cinsellik olmadığını eşi hasta olduğundan düzenini de bozmak istemediğinden boşanamadığını söylemiş. Bu evlilik değil artık zaten. Kimse size de saldırmıyor ayrıca dediğiniz gibi herkes aynı düşüncede olmak zorunda değil ve sizde size katılmayan birine saldırıyorsunuz başka bir şey değil.

Fantazi dünyası geniş olan sensin ben değilim cinselliği hayatının merkezine koymuş olan sensin ben değilim Cinsellik yaşamıyorsanız kocanızı boşayın diyen sensin ben değilim ve ben hala sizinle aynı şekilde düşünmediğim için taşlanıyorum çok garip gerçekten düşünmüyorum aynı şekilde düşünmek zorunda değilim cinsellik için koca bırakılmaz
Sizin kocanıza acıdım ben yaw cinsellik düşmanı bir karısı var ..Inşallah kocanız Sizi bu yüzden boşar hanfendi🙏

Sizin kocanıza acıdım ben yaw cinsellik düşmanı bir karısı var ..Inşallah kocanız Sizi bu yüzden boşar hanfendi
Cinsellik düşmanı karısı mı var ya siz iyi misiniz ya neler söylüyorsunuz ya ben sizin kocanızı açıyorum asıl cinsellik yaşamadığı için tekme atacak bir kadınla evlilar kocanızı söyleyin sahip çıksınlar şeylerine Allah muhafaza başına bir şey gelirse bitti karıları gider başka adamların koynuna girer

Defolup gidermisin!

Cinsellik düşmanı karısı mı var ya siz iyi misiniz ya neler söylüyorsunuz ya ben sizin kocanızı açıyorum asıl cinsellik yaşamadığı için tekme atacak bir kadınla evlilar kocanızı söyleyin sahip çıksınlar şeylerine Allah muhafaza başına bir şey gelirse bitti karıları gider başka adamların koynuna girer
Merak etme çok güzel cinsel hayatımız var..ve sen o agzini bır topla sen girersin başkalarının koynuna terbiyesiz kadın defol ya yazma bana

Merak etme çok güzel cinsel hayatımız var..ve sen o agzini bır topla sen girersin başkalarının koynuna terbiyesiz kadın defol ya yazma bana
Arkadaşım işiniz gücünüz cinsellik ya başka bir şey düşünmüyor musunuz bir de gelmişsin cinsel hayatını burada reklam yapıyorsun ya gerçekten sizin seviyenize inmem ben daha fazla uzatmıyorum

Ya bu terbiyesiz kadini şikayet edemiyoruz mu ya nasıl yapılır?

Haydi güle güle iyi olduğu icin reklam da ederim sana ne
Arkadaşım işiniz gücünüz cinsellik ya başka bir şey düşünmüyor musunuz bir de gelmişsin cinsel hayatını burada reklam yapıyorsun ya gerçekten sizin seviyenize inmem ben daha fazla uzatmıyorum

Back
X