• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan-boşanabilen kadınlar sizi çok kıskanıyorum .

Yapmıyon ki kavga edıyon burda.

Ben sadece bu mesajlara bakarak eşinizi çok temiz buldum. Üzüldüm de. Toparlamaya çalışıyor. Ben boşanma sürecinde (son aşamadayız) olan biri olarak mutsuz bir evlilikte durulmayacağını tecrübemle biliyorum. Bu çizdiğiniz resim size nasıl hissettiriyor bilmiyorum ama buradan bakınca toparlaması mümkün gibi görünüyor. Çift terapisi denemenizi öneririm. Ayrıca o size açıkça nedir sorun diye sorduğunda siz kaçamak cevap vermişsiniz. Buraya yazdığınız gibi ona da söyleyin. Bahsettiğiniz yakınlık olmadan elbette evlilik mümkün değil. Ama belki çözülebilirdir.. Mutlaka buraya yazdığınızın dışında da durumlar olabilir bu noktada olduğunuza göre ama bu mesajlar kıyamamak veya acımak değil, gayet dürüst düzgün, evliliği için çabalayan adam imajı çiziyor. Macera aramayın mevcut huzurunuzu koruyun derim ben. Tabii çözülmesi gereken mevzuları çözmekle başlayabilirsiniz. Her şey de o kadar umutsuz vaka değil.
Yapmayın bakın ben de böyle söyledigim için recm edildim hacda rükun eder gibi taşlandım ıslak odunla dövüldüm

Yıllardırrr buradayım henüz evli bile değildim site ile tanıştığımda , kimler geldi geçti evlendi boşandı .
17 yıldır evliyim , yıllardır aklımda boşanmak var .sadece var .
Bununla ilgili bi kaç kere ailelere kadar ulaşmış ama onlarında araya girmesiyle barışılmış bi kaç adım var . Tam bu
Arada milyonda bir görülen bi hastalığa yakalanmış zamanlaması da var .

Dısardan bakılınca harika bi evlilik . Ev araba dükkan . Gezme tozma çocuklar tatiller .kavga yok dövüş yok .

Ama içerde bi çok şey eksik . Cinsel hayatımız yıllardır yok .
Bunla ilg konum var zzaten konu açıp açıp adım atamıyorum . Bunu bile geçtim hani . Bunun için boşanıyorum bile diyemiyorum

4 üni mezunuyum. devlete atanamadım sadece.
Çalışıyorum . Çok yüksek değil maalesef maaş konusu . Birikim desen 3-5 altın çünkü herşeyi birlikte yaptık . Oralara gitti .
İş bulurum heryer de Ama yetememe korkusu , nasıl geçinirim korkusu , şehri değiştirme korkusu aile yanına dönüş
Bu rahatlığımın bozulacağı korkusu . Çocuklar

Cesaretsizligime bakıp bakıp sadece ağlıyorum .
1 tane yetmiyor 2 değil 3 çeşit antidepresan kullanıyorum . (Kimse bilmiyor )

Ps- gecenin bi yarısı yine bir efkar ile yazdım.
Aslında konum cinsellik olmayışı değil . O zaten yok ,istemiyorum .
Düzenin bozulacağı , yazık olacsgı . Çocukların durumu .
Evde kavga yok dövüş yok huzursuzluk yok
Ama bi şey eksik ona benden akan bişey yok . yıllardır hayatımda 17 yıl .evlilik öncesi de bi 5 senesi var . Artık çocuğum gibi şefkat var .
Ağır bi hastalıkla yaşıyor ayrıca bunu bilipte
yarıda bırakıp gidilmiyor .
Çocuğum gibi ne bileyim orda işte bi şekilde var .şefkat beslıyorum resmen

Sabah yine biraz konuştum hem cinsellik imalı ,istemediğimi ,çok zaman geçtiğini vs
işe gidince attığı mesaj .

Eki Görüntüle 3676879

Herşeyi bozup gidemiyorum. Keşke benı aldatmış olsa kumar oynasa
Hiç bi şey yokken istemiyorum sevmiyorum diye cekıp giden Cesaretli kadınlar sizi öpüyorum

Biraz mesajlaştık ve attığı mesajlar .
Böyle olunca hiç gildimiyor
Hastalık mı var neden cinsellik yok ?

Çok sevişgen bir çift değildik zaten . Peşpeşe 2 çocuğumuz oldu . Sonra onun yoğun çalışma dönemleri . Koptukca koptuk bu konuda beni kırdıgı bi kaç cümlesi oldu toparlanamadık ama yokluğu beni üzmüyor aramıyorum . Kendi ne yapıyor bilmiyorum .
Konuşsakta değişen bişey olmaz çünkü ben onla birlikte olmak istemiyorum . Adama şefkat duyuyorum sadece
hastalığı neki ? senin sefkatine kalmadı sevgi yoksa ,beğenmiyorsan adamı açık açık konuş insan sevmediğiyle sevişmek istemez

Tabii ki de yaparım canım kocama dünyanın en güzel yemeklerini yaparım ne oldu zoruna mı gitti 😄😄😄
Saat 8 oldu yemek mi kaldı?

Arkadaş taniyabilecegimi düşündüğü için trafikli konuyu yazdı niye bu kadar heyecanlısiniz?

Saat 8 oldu yemek mi kaldı?

Arkadaş taniyabilecegimi düşündüğü için trafikli konuyu yazdı niye bu kadar heyecanlısiniz?
Hay Allah’ım ya farklı farklı insanlar geliyor her seferinde ya ya neden bitmiyorsunuz arkadaşım kafayı mı yediniz ya şizofren misiniz

Hay Allah’ım ya farklı farklı insanlar geliyor her seferinde ya ya neden bitmiyorsunuz arkadaşım kafayı mı yediniz ya şizofren misiniz
Tamam seninle normal konusulmayacak belli oldu. Burası forum istedigimiz yere yaziyoruz 3 sayfa kavga eden ben miyim manyak kim acaba?

Ben 26 yaşındayım hiç evlenmedim aslında yorum yapmam doğru mu değil mi bilmiyorum fakat yine de bir şeyler söylemek istiyorum. Benim çevremden gördüğüm kadarıyla aşkta tutku da zamanla yitip gidiyor yerini saygı sevgi ve şefkate bırakıyor. Sanki sizde de bu şekilde olmuş gibi gözüküyor. Eşiniz size karşı çok nazik ve çabalamaya açık biri olarak gözüküyor. Çoğu şeyin yerinde ve düzenli olduğundan bahsetmişsiniz insanoğlunu tekdüze yaşam maalesef ki bir süre sonra mutlu etmiyor. Biraz sabırla bu durumun içerisinden çıkabilirsiniz birlikte eş terapisi ve cinsellik terapisi alabilirsiniz. Umarım durum düzelir ve çocuklarınızın da sizin de düzeniniz bozulmaz.

Offf of gerçek hayatta kimseye ağzını acamayan tipler gelip burada kaplan kesiliyor ya bitiyorum :D Git tedavi ol ya
Evet ben gerçek hayatta sizin gibi insanlarla aynı ortamda bulunmadığım için genelde kavga etme ihtiyacı da hissetmediğim için çok cevap vermiyorum açıkçası çok doğru söylüyosunuz ama siz çingene mahallesinde yaşadığınız için böyle kavgalardan kaoslardan beslenebiliyorsunuz belliki

Offf of gerçek hayatta kimseye ağzını acamayan tipler gelip burada kaplan kesiliyor ya bitiyorum :D Git tedavi ol ya
Evet ben gerçek hayatta kavga etmiyorum insanlarla öyle bir ortamda bulunmuyorum öyle bir çevrem yok kendi halimde yaşayan bir insanım sizin gibi çingene değilim yani:)

Back
X