Yıllardırrr buradayım henüz evli bile değildim site ile tanıştığımda , kimler geldi geçti evlendi boşandı .
17 yıldır evliyim , yıllardır aklımda boşanmak var .sadece var .
Bununla ilgili bi kaç kere ailelere kadar ulaşmış ama onlarında araya girmesiyle barışılmış bi kaç adım var . Tam bu
Arada milyonda bir görülen bi hastalığa yakalanmış zamanlaması da var .
Dısardan bakılınca harika bi evlilik . Ev araba dükkan . Gezme tozma çocuklar tatiller .kavga yok dövüş yok .
Ama içerde bi çok şey eksik . Cinsel hayatımız yıllardır yok .
Bunla ilg konum var zzaten konu açıp açıp adım atamıyorum . Bunu bile geçtim hani . Bunun için boşanıyorum bile diyemiyorum
4 üni mezunuyum. devlete atanamadım sadece.
Çalışıyorum . Çok yüksek değil maalesef maaş konusu . Birikim desen 3-5 altın çünkü herşeyi birlikte yaptık . Oralara gitti .
İş bulurum heryer de Ama yetememe korkusu , nasıl geçinirim korkusu , şehri değiştirme korkusu aile yanına dönüş
Bu rahatlığımın bozulacağı korkusu . Çocuklar
Cesaretsizligime bakıp bakıp sadece ağlıyorum .
1 tane yetmiyor 2 değil 3 çeşit antidepresan kullanıyorum . (Kimse bilmiyor )
Ps- gecenin bi yarısı yine bir efkar ile yazdım.
Aslında konum cinsellik olmayışı değil . O zaten yok ,istemiyorum .
Düzenin bozulacağı , yazık olacsgı . Çocukların durumu .
Evde kavga yok dövüş yok huzursuzluk yok
Ama bi şey eksik ona benden akan bişey yok . yıllardır hayatımda 17 yıl .evlilik öncesi de bi 5 senesi var . Artık çocuğum gibi şefkat var .
Ağır bi hastalıkla yaşıyor ayrıca bunu bilipte
yarıda bırakıp gidilmiyor .
Çocuğum gibi ne bileyim orda işte bi şekilde var .şefkat beslıyorum resmen
Sabah yine biraz konuştum hem cinsellik imalı ,istemediğimi ,çok zaman geçtiğini vs
işe gidince attığı mesaj .
Eki Görüntüle 3676879
Herşeyi bozup gidemiyorum. Keşke benı aldatmış olsa kumar oynasa
Hiç bi şey yokken istemiyorum sevmiyorum diye cekıp giden Cesaretli kadınlar sizi öpüyorum
Biraz mesajlaştık ve attığı mesajlar .
Böyle olunca hiç gildimiyor