Boşanan çalışan anneler neler yasadiniz

Örneğin dava açıp ailemin yanina gitsem ,e
istanbulda bakıcı maaşları da çok düşük değil size kalanla geçinebilecek misiniz?
ev var mı? kira ödeyecek misiniz?
Evet haklısınız . Kiram fazla değil ancak zor zamanlarda ek iş yaparak ( tez yazıyorum ) gecimime katkı sağlıyorum

Doğru çocuk için istemek lazım.

Şahit derken mesela sırf anlaşamadığınizi anlatacak birileri mı olmalı yoksa somut biseyler görmeli mi ?
Kp ve babanız nasıl şahitlik yaptılar mesela
Çok teşekkürler yorumlariniz için ayrıca

Belki biraz daha güç toplamak adına bi kaç ay evde ayrı odalarda yaşasanız?
O sırada bu boşanma hengamesinden önce maddi manevi hazır olsanız?

Bir de ne kadar sürdü 3. Celsede boşandım demissiniz . 1 yıl gibi mı ? Gerçi her davaya göre farklıdır ama .. ohal kapsamında olmak, yargının yoğun olması , boşanma davalarinin daha uzun süreye verilmesine neden olur mu acaba? Kafamda deli sorular

Cekismeli davalar minimum uc celse suruyor, mayista actigim dava ocakta karara baglanmisi. Ohal aile mahkemelerini de vurdu mu inanin bilemedim.

Kamuda çalışıyorum . Yatılı bakıcı tutamam maddi imkanım yetmez ama gündüz kalabilen bir bakıcı tutabilirim . Krese verene kadar biraz kit kanaat yeter ama zaten şuanda da eşimden bir fayda yok bana .
Ailenin yanına tayin iste, geçici görevlendirme gibi. Beni büyüyene kadar kadar ailen bakar, sonra kreşe verirsin. Veya iki yıl ücretsiz izin halkın var onu kullanabilirsin ailene dönüp.

Çok teşekkür ederim değerli fikirleriniz için .. bakalım .. gelişmeleri yazarım ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…