- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
Eğer bu bi aylık evlilikten ögrenmeniz gerekeni öğrendiyseniz, hatalarınızdan ders çıkardıysanız tekrar mutlu da olursunuz, istiyorsanız evli ve çocuklu da.Merhaba kızlar,
Şuan boşanma aşamasındayım.1 aylık bir evliliğim oldu.
Çok kaygılıyım, çok huzursuzum, hayattan çok korkuyorum. Birdaha kimse beni sevmez istemez Benimde bir evladım olamayacak diye korkuyorum. İçimdeki yaralar hiç geçmeyecek iyileşemeyeceğim eskisi gibi gülemem diye korkuyorum.çünkü ben bir ailem olsun çok istiyordum. Aile benim için çok önemli.ama tüm hayallerim, özene bezene sectiğim gelinliğim tek tek uğraştığım çeyizim günlerce biz oturucaz diye ellerim yara olana kadar temizlediğim evim düğünde babamın yaş dolmuş gözleri hepsi ama hepsi iki yüzlü şeytan bir adam ve o adamın annesi tarafından Yakıldı yıkıldı...
Nasıl gececek? Nasıl bitecek? Nasıl unutulacak? Napmak lazım?
1. Ailesiyle tanışınca-Nişanlanınca-Evlenince-Çocuk Olunca Düzelir diye görmezden geldiginiz, çözmeden "Aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey" tadında halı altına süpürdügünüz küçük görünen sorunların düzelmek yerine büyüyüp dağ gibi karşınıza dikileceğini ögrendiniz mi mesela? Gelinlikten nişanlıktan nerelere gelmiş olaylar, her seferinde daha da büyümüş ama siz deve kuşu misali kafamı kuma gömersem bana bi şey olmaz sanmışsınız.
2.Kendi kararlarını vermeyi ögrenememiş, kendi seçimlerinin arkasında durmayı bilmeyen, çevresine karşı sınırlarını koruyamayan bi adamı manipüle edecek bi anne, kardeş, arkadaş daima bulunur. Bu da öyle kolay kolay düzelecek bi sorun degildir, en fazla onu yöneten kişi siz olursunuz, yani ipini annesinden alır siz tutarsınız ama o adam olmus olmaz. İpleri çalacak yeni birine bakar iş. Üstelik gelişmemiş bi kişiligi ben düzelteyim diye girdiginiz yolun da 1 ay içinde kendini mahkemede bulmak gibi riskleri vardır, ona da değmez. Bunun farkına vardınız mı?
3.Son olarak "Git annenin evine seni eğitsinler, sonra da ben bi testten geçireyim" gibi bi aşağılamayı uğruna kabul ettiginiz adamın sizi dımdızlak bırakabilecegini; gururundan, kendinden vazgeçmenin kazançlı bi yanı olamayacagını anladınız mı? Bu çabalamak falan değil, anneni kapımızın dışında tut ben kendi evimi çeker çeviririm diyebilseydiniz adamın gözünde de bi degeriniz kalırdı.
Sonuç olarak endişelenmeyin, siz aynı çukura ikinci kez düşmeyin, bu sefer de ben boşanmış bi kadınım diye kendinizi ezdirmeyin; gururunuzu, özgüveninizi koruyun yeter. Sonrası güzel olacak bakın görün