Allah guzel yazilar yazsin sana.4 yaşında bi kızım var
İnsallah canım sağolAllah guzel yazilar yazsin sana.
Yeni evliydim daha 4 aylık.Ne umutlar Ne hayallerle girmiştim bu yola belkide sonunu bile bile..En ağırıda eşyalarımın gelişiydi yeni yerleştirmiştim onları o eve daha hiç kullanamadığımız çeyizlerimi görünce okadar üzüldümki anlatamam.Pislik canımı acıtmak için ona aldığım hediyeleri eşyaların içine koymuştu.Bi gömlek vardı aldığım adına özel onu en üste koymuş.Çöpe atsaydı,can acıtacakya tabi göndermeli.Hemen orda yanan sobaya attım.Diğer eşyalarıda attım.Çeyizlerim kolilerde duruyor.Rabbim hayırlı bir insan çıkarsın karşıma onunla kullanmayı nasip etsin İnşaallah.Velhasıl ilk bi ay kurtulduğum için onlardan pek umursamadım.Sonradan bi boşluğa düştüm çok acı çektim.Nasip dedim.Hep Rabbim'e sığındım.O şekilde rahatlıyordu içim 8 ay olacak İyiyim çok Şükür.Ara ara aklıma gelince canım biraz yanıyor.Keşke tamamen silinebilse.Oda olacak İnşaallah.Namazlarımı kılıp,dua ediyorum.Rabbim'e sığınıyorum.Şimdilerde dahada İyiyim.Hiç umrumda değil artık.zamanla ve Rabbime dayanmamla geçiyor, bitiyor acılar.O kaybetti.Önüme bakıyorum çok Şükür..Rabbim iyi İnsanlarla karşılaştırsın hepimizi İnşaallah.Huzur kokan yuvalarımız olsun İnşaallah Kardeşim....
Amin.... Rabbim Geçmişimizi tamamen unutturacak geleceğimizi aydınlatacak huzur verecek İnsanlarla karşılaştırsın bizi.Aminnn kardeşim amin. ..
O acıları çok iyi biliyorum bende.
İçim acirdi.
Bazen gece ansızın uykumdan uyanirdim etrafima bakinirdim nerdeyim ben noldu falan modunda.
Konduramazdim bana aşık olan o adamın yaptıklarına. Aklım almazdi.
Gecenin karanlığı ne göz yaslarima sahittir.
Rabbim bizi bundan sonra hayırlı insanlarla karsilastirsin inşallah .
Aynen...Artik sevmedigim saygi duymadigim istemedigim bir iliskiyi bitirmisim.bosanmak bundan fazlasi degildi benim icin.hayatimda toparlanma sureci adi altinda bir kayip yasayamayacagim icin yedim ictim gezdim eğlendim özüme döndüm
Sadece aynı şeyleri yaşayanlar birbirlerini çok İyi anlarlar canım benimde ailem çok baskıcı olduğu için pişmanlık duyduğum oldu en azından kendime ait bi yerim vardı dediğim oldu aynı senin gibi ama değmez onlara adam olsaydı zaten onunla olurdum. Ve aynı senin gibi eş olacak adam ayrıldığımda hiç çabalamadı bi kere ailesi ensesinden tutup getirmişti biliyordum.Yapmacık özür dilemesini yaptı.Ailemin gözünü boyamak için kendi ailesiyle birleşmiş beni kendi aileme kötülemeye kadar ulaştı yaptığı pislikler bende artık yeter dedim onun herkesten sakladığı bütün pislikleri ortaya döktüm ailemde öğrenince çok istedi ayrılmamı Bide sadece bi mesaj attı konuşalım mı diye.Çabası bukadardı ne mesajına cevap verdim ne inandım ona hattımı değiştirdim.Bidaha çabalamadı zaten üstelik yapabileceği okadar şey varken benim için çabalamayanı umursamayanı ben hiç umursamam dedim ve 1 ayda herşey bitti.Allah'a havale ettim sadece onu.İnşaallah öyle kişilerle karşılaşırız ki hep İyiki diyeceğimiz günler yaşarız.Allah'ın izniyle...Selma bakar çok üzüldüm, öyle iyi anliyorum ki senihele o esya olayi insanin nasilda içini acitiyor bilirim...
Bende ayrildim, suan esim olacak insanla iletisimimiz hiç yok, hemde aylardir. Benim suçum ne ben kime ne yaptim diye düsündükce zoruma gidiyor. Kaç gece bu cevabi ararken agladim sabaha kadar. Ben bunu hakedecek ne yaptim ki...
Güya severek evlendik.hayir üni mezunu olmaman asla sorun degil demistim, neden olsunki önemli olan anlasmak dedim. Oda bana kesinlikle üçüncü sahislari karistirmamaliyiz dedi bende tabi ki orasi öyle dedim. Ve böylelikle iliskimiz basladi. Hersey rüya gibiydi ama rüyalar hemen biterya bir sene sürdü bu rüya. Sonra basladi kakmalar, meger beyefendi ne varsa içine atiyormus, içten içe öyle hasetmis ki inanin hiçbirsey anlamadim. Kendinden fazla kazaniyorum ve uni okudum diye çatliyormus meger ruhum duymamis. Hamilelik kilolarimi basa kakmalar begenmemeler falan...gözü disari kayiyordu, gördügü her kadinin benden daha iyi oldugunu söyleyip kalbimi kiriyordu.Birde evin mahremini herkese anlatiyormus, ordan burdan evimizin içindeki olan seyleri duyuyordum ama bana yalan söylüyordu ben söylemiyorum diye. Hamilelikte kötü davranmaya basladi. Meger bu kv den akil almadan duramiyormus. O yönetiyormus evimi resmen.o iyi ol diyince iyi olur, kötü ol onunla diyince kötü oluyormus. O kov demis kovdu beni suçum ney bilmiyorum bile..Sadece kv degil ne kadar akrabasi varsa hepsini evime karistirdi. Bana sormadan evime getirdi yeni dogum yapmis halimle lohusa lohusa kimse yardim etmedi hizmetçi oldum sancilarimla. Merhametsizler. Esim olacak sahis beni korumadi lazimdi. Herkese ezdiriyordu, herkese laf konusturdu ve onun bunun davasini sürüyordu. Bana kötülük yapilsa seyreder ve oda onlarla birlikte bana saldiriya geçerdi. Ama ben tek kelime etsem onlari savunurdu. Bana herkes istedigini yapacak ama kendi korumayacak. Birde dedikodu yapilmasina izin verdi arkamdan oda hep hakli dogru buldu. Ne isleri var bekarin lohusanin evinde, bana sorulmadan evime sokuyor kv elalemi hemde dedikodumu yapiorlar.Halim öyle kötüydüki anlatamam heryerim yara icinde sedef olmusum meger stresten. Ailem beni aldi bana sahip çikti. Bu kiz size emanetdi, emanete böyle mi baktiniz dediler. Birdaha da beni arayip sormadi esim olacak adam. En çok zoruma giden hiç savasmamasi...hiçbirsey yapmamadi. Bu kadar pasif biriymis meger. Aylardir annemgildeyim. Kendimi siginti gibi hissediyorum, sagolsun anneminde katkisi var bunda. Yeni geldigimde kizim siginti gibi bizdemi yasayacaksin, al evini toparlaninca dedi. Ben zaten bunu düsünüyorum, sadece toparlanmaya ihtiyacim var..gecen gün kavga ettik, benim neyim varsa gözüne batiyor kavga çikariyor. Kardeslerimin hicbirseyi gözüne batmaz...onun su sözü söyledigini duydum "basima bela olupta". Ben de evet biliyorum basina bela oldugumu dedim yüzüme vurup durma istersen herzaman eline ne geçiyor dedim.beni yalançilikla suçladi. Meger ona iftira atiyormussum da bana bidaha anne deme dedi. Güya dolabtaki esyalarima demismis çocuk kandiriyor sanki. Kulaklarimla duydum. Simdi küsüm onunla. Kendimi boslukta çok kötü çaresiz gereksiz hissediyorum. Ayri eve çikacagim mutlaka ama daha uygun birsey bulamadim ariyorum...ev büyük sorun o degil...ilk zamankinden daha iyiyim ama bu sekilde nasil toparlancam bilmiyorum. Bu olaydan önce de simarik kardesim yüzünden kavga çikmisti. Erkek diye ona çok düskünler, öyle saçma bir ayirim vardi bizde herzaman iste. Yemek yerkene bir tane köfte aldim, o da "birak onu , o senin hakkin degil abim isten gelecek" diye tersledi.bu evde beni siginti gibi görüp herseyi kiskaniyorsun dedim. Kardesim gidip babama anlatmis. Nedir benim bundan çektigim dedigini duydum. Oda anneme ve topluca bütün ev halki (diger kardesim haric) benimle bir ay boyunca konusmadilar. Onlara ne oluyorsa sanki. Benim zor zamanimda yanimda olmalari gerekirken böyle seyler yapiyorlar. Onlara yük olmamak için yiyeceklerimi ihtiyaçlarimi kendim aliyorum. Kirk yilda bi tane köfte aldim elime annem yapmisti o da laf oldu. En kücük sey bu sekil büyüyor. Birdaha hiç bir seye seslenmesem acaba daha mi huzurlu olurum. Neredeyse "keske ayrilmasaydim" demek üzereyim. Kiymet bilmedi evet ama en azindan kendime ait bi yerim vardi. Bu sekil artik nasil atlaticaksam.
Çok üzüldümSelma bakar çok üzüldüm, öyle iyi anliyorum ki senihele o esya olayi insanin nasilda içini acitiyor bilirim...
Bende ayrildim, suan esim olacak insanla iletisimimiz hiç yok, hemde aylardir. Benim suçum ne ben kime ne yaptim diye düsündükce zoruma gidiyor. Kaç gece bu cevabi ararken agladim sabaha kadar. Ben bunu hakedecek ne yaptim ki...
Güya severek evlendik.hayir üni mezunu olmaman asla sorun degil demistim, neden olsunki önemli olan anlasmak dedim. Oda bana kesinlikle üçüncü sahislari karistirmamaliyiz dedi bende tabi ki orasi öyle dedim. Ve böylelikle iliskimiz basladi. Hersey rüya gibiydi ama rüyalar hemen biterya bir sene sürdü bu rüya. Sonra basladi kakmalar, meger beyefendi ne varsa içine atiyormus, içten içe öyle hasetmis ki inanin hiçbirsey anlamadim. Kendinden fazla kazaniyorum ve uni okudum diye çatliyormus meger ruhum duymamis. Hamilelik kilolarimi basa kakmalar begenmemeler falan...gözü disari kayiyordu, gördügü her kadinin benden daha iyi oldugunu söyleyip kalbimi kiriyordu.Birde evin mahremini herkese anlatiyormus, ordan burdan evimizin içindeki olan seyleri duyuyordum ama bana yalan söylüyordu ben söylemiyorum diye. Hamilelikte kötü davranmaya basladi. Meger bu kv den akil almadan duramiyormus. O yönetiyormus evimi resmen.o iyi ol diyince iyi olur, kötü ol onunla diyince kötü oluyormus. O kov demis kovdu beni suçum ney bilmiyorum bile..Sadece kv degil ne kadar akrabasi varsa hepsini evime karistirdi. Bana sormadan evime getirdi yeni dogum yapmis halimle lohusa lohusa kimse yardim etmedi hizmetçi oldum sancilarimla. Merhametsizler. Esim olacak sahis beni korumadi lazimdi. Herkese ezdiriyordu, herkese laf konusturdu ve onun bunun davasini sürüyordu. Bana kötülük yapilsa seyreder ve oda onlarla birlikte bana saldiriya geçerdi. Ama ben tek kelime etsem onlari savunurdu. Bana herkes istedigini yapacak ama kendi korumayacak. Birde dedikodu yapilmasina izin verdi arkamdan oda hep hakli dogru buldu. Ne isleri var bekarin lohusanin evinde, bana sorulmadan evime sokuyor kv elalemi hemde dedikodumu yapiorlar.Halim öyle kötüydüki anlatamam heryerim yara icinde sedef olmusum meger stresten. Ailem beni aldi bana sahip çikti. Bu kiz size emanetdi, emanete böyle mi baktiniz dediler. Birdaha da beni arayip sormadi esim olacak adam. En çok zoruma giden hiç savasmamasi...hiçbirsey yapmamadi. Bu kadar pasif biriymis meger. Aylardir annemgildeyim. Kendimi siginti gibi hissediyorum, sagolsun anneminde katkisi var bunda. Yeni geldigimde kizim siginti gibi bizdemi yasayacaksin, al evini toparlaninca dedi. Ben zaten bunu düsünüyorum, sadece toparlanmaya ihtiyacim var..gecen gün kavga ettik, benim neyim varsa gözüne batiyor kavga çikariyor. Kardeslerimin hicbirseyi gözüne batmaz...onun su sözü söyledigini duydum "basima bela olupta". Ben de evet biliyorum basina bela oldugumu dedim yüzüme vurup durma istersen herzaman eline ne geçiyor dedim.beni yalançilikla suçladi. Meger ona iftira atiyormussum da bana bidaha anne deme dedi. Güya dolabtaki esyalarima demismis çocuk kandiriyor sanki. Kulaklarimla duydum. Simdi küsüz. Kendimi boslukta çok kötü çaresiz gereksiz hissediyorum. Ayri eve çikacagim mutlaka ama daha uygun birsey bulamadim ariyorum...ev büyük sorun o degil...ilk zamankinden daha iyiyim ama bu sekilde nasil toparlancam bilmiyorum. Bu olaydan önce de simarik kardesim yüzünden kavga çikmisti. Erkek diye ona çok düskünler, öyle saçma bir ayirim var bizde herzaman iste. Yemek yerkene bir tane köfte aldim, o da "birak onu , o senin hakkin degil abim isten gelecek" diye tersledi.bu evde beni siginti gibi görüp herseyi kiskaniyorsun dedim. Kardesim gidip babama anlatmis. Nedir benim bundan çektigim dedigini duydum. Oda anneme ve topluca bütün ev halki (diger kardesim haric) benimle bir ay boyunca konusmadilar. Onlara ne oluyorsa sanki. Benim zor zamanimda yanimda olmalari gerekirken böyle seyler yapiyorlar. Onlara yük olmamak için yiyeceklerimi ihtiyaçlarimi kendim aliyorum. Kirk yilda bi tane köfte aldim elime annem yapmisti o da laf oldu. En kücük sey bu sekil büyüyor. Birdaha hiç bir seye seslenmesem acaba daha mi huzurlu olurum. Neredeyse "keske ayrilmasaydim" demek üzereyim. Kiymet bilmedi evet ama en azindan kendime ait bi yerim vardi. Bu sekil artik nasil atlaticaksam.
: (((üzüldüm.Selma bakar çok üzüldüm, öyle iyi anliyorum ki senihele o esya olayi insanin nasilda içini acitiyor bilirim...
Güya severek evlendik.hayir üni mezunu olmaman asla sorun degil demistim, neden olsunki önemli olan anlasmak dedim. Oda bana kesinlikle üçüncü sahislari karistirmamaliyiz dedi bende tabi ki orasi öyle dedim. Ve böylelikle iliskimiz basladi. Hersey rüya gibiydi ama rüyalar hemen biterya bir sene sürdü bu rüya. Sonra basladi kakmalar, meger beyefendi ne varsa içine atiyormus, içten içe öyle hasetmis ki inanin hiçbirsey anlamadim. Kendinden fazla kazaniyorum ve uni okudum diye çatliyormus meger ruhum duymamis. Hamilelik kilolarimi basa kakmalar begenmemeler falan...gözü disari kayiyordu, gördügü her kadinin benden daha iyi oldugunu söyleyip kalbimi kiriyordu.Birde evin mahremini herkese anlatiyormus, ordan burdan evimizin içindeki olan seyleri duyuyordum ama bana yalan söylüyordu ben söylemiyorum diye. Hamilelikte kötü davranmaya basladi. Meger bu kv den akil almadan duramiyormus. O yönetiyormus evimi resmen.o iyi ol diyince iyi olur, kötü ol onunla diyince kötü oluyormus. O kov demis kovdu beni suçum ney bilmiyorum bile..Sadece kv degil ne kadar akrabasi varsa hepsini evime karistirdi. Bana sormadan evime getirdi yeni dogum yapmis halimle lohusa lohusa kimse yardim etmedi hizmetçi oldum sancilarimla. Merhametsizler. Esim olacak sahis beni korumadi lazimdi. Herkese ezdiriyordu, herkese laf konusturdu ve onun bunun davasini sürüyordu. Bana kötülük yapilsa seyreder ve oda onlarla birlikte bana saldiriya geçerdi. Ama ben tek kelime etsem onlari savunurdu. Bana herkes istedigini yapacak ama kendi korumayacak. Birde dedikodu yapilmasina izin verdi arkamdan oda hep hakli dogru buldu. Ne isleri var bekarin lohusanin evinde, bana sorulmadan evime sokuyor kv elalemi hemde dedikodumu yapiorlar.Halim öyle kötüydüki anlatamam heryerim yara icinde sedef olmusum meger stresten. Ailem beni aldi bana sahip çikti. Bu kiz size emanetdi, emanete böyle mi baktiniz dediler. Birdaha da beni arayip sormadi esim olacak adam. En çok zoruma giden hiç savasmamasi...hiçbirsey yapmamadi. Bu kadar pasif biriymis meger. Aylardir annemgildeyim. Kendimi siginti gibi hissediyorum, sagolsun anneminde katkisi var bunda. Yeni geldigimde kizim siginti gibi bizdemi yasayacaksin, al evini toparlaninca dedi. Ben zaten bunu düsünüyorum, sadece toparlanmaya ihtiyacim var..gecen gün kavga ettik, benim neyim varsa gözüne batiyor kavga çikariyor. Kardeslerimin hicbirseyi gözüne batmaz...onun su sözü söyledigini duydum "basima bela olupta". Ben de evet biliyorum basina bela oldugumu dedim yüzüme vurup durma istersen herzaman eline ne geçiyor dedim.beni yalançilikla suçladi. Meger ona iftira atiyormussum da bana bidaha anne deme dedi. Güya dolabtaki esyalarima demismis çocuk kandiriyor sanki. Kulaklarimla duydum. Simdi küsüz. Kendimi boslukta çok kötü çaresiz gereksiz hissediyorum. Ayri eve çikacagim mutlaka ama daha uygun birsey bulamadim ariyorum...ev büyük sorun o degil...ilk zamankinden daha iyiyim ama bu sekilde nasil toparlancam bilmiyorum. Bu olaydan önce de simarik kardesim yüzünden kavga çikmisti. Erkek diye ona çok düskünler, öyle saçma bir ayirim var bizde herzaman iste. Yemek yerkene bir tane köfte aldim, o da "birak onu , o senin hakkin degil abim isten gelecek" diye tersledi.bu evde beni siginti gibi görüp herseyi kiskaniyorsun dedim. Kardesim gidip babama anlatmis. Nedir benim bundan çektigim dedigini duydum. Oda anneme ve topluca bütün ev halki (diger kardesim haric) benimle bir ay boyunca konusmadilar. Onlara ne oluyorsa sanki. Benim zor zamanimda yanimda olmalari gerekirken böyle seyler yapiyorlar. Onlara yük olmamak için yiyeceklerimi ihtiyaçlarimi kendim aliyorum. Kirk yilda bi tane köfte aldim elime annem yapmisti o da laf oldu. En kücük sey bu sekil büyüyor. Birdaha hiç bir seye seslenmesem acaba daha mi huzurlu olurum. Neredeyse "keske ayrilmasaydim" demek üzereyim. Kiymet bilmedi evet ama en azindan kendime ait bi yerim vardi. Bu sekil artik nasil atlaticaksam.
Aynen..Kimbilir belki bizim üzüldüğümüzün çeyreği üzülmemişlerdir.Umursamamışlardır.En doğrusu Allah'a havale edip önümüze bakmak.Geçmişe takıldıkça önümüzü göremeyizki.Bilemeyiz ki ne güzelliklerin bizi beklediğini...Sabrın Sonu selamettir İnşaallahHanımlar zor bir süreç, ama dik durun, mutlu olmak için ne gerekiyorsa yapın, zor bir evlilikten sonra yaşanan hayat gibisi yok.. ama önce sizin güçlü olmanız lazım.. kötü olan her şey geçecek, ex'lerle doğmadık, onlarla ölmeyeceğiz de. Bir tek kendimiz varız, geri kalanlar misafir unutmayın...
sanslisn ailen destekkBoşanma sürecinde çok zor çok sıkıntılı stresli günler geçirdim.
Ama bu büyük travmadan başarılı ve sağlıklı cikabildiysem annem babam abim sayesinde.
Hep destek oldular yanımda oldular.
Çok sevdiğim ve beni çok sevdiğine inandığım adamın serefsizlikleri yüzünden bitiyordu. Aldatma yoktu ailesi yüzünden di.
Verdiğim emeği fedakarlığı hak etmediğini gördüğüm için zamanla iyileştim.
Boşanma sürecinden önce sevgimi saygimi bitirdiği için kolay oldu.
Acimi zamanla unuttum.
Şimdi bir hiç benim için.
Çoook mutluyum.
Neden ayrıldınız çok üzüldüm Allah çöm yüzünü güldürsün hıc ummadığın yerden bı kaşı açılır merak eyme
konularıma bakabilirsiniz , sanki boşanacağım içime doğmuş da son 4 ayini burda dertleserek geçirdim .Cok zor bi durum bende aynı sizin gibi düşünüyorum ve sanki hiç toparlanamiyacam gibime geliyor Allahtan sabır dilemekten başka bişey yapamıyorum... yanlış alamazsanız neden boşandiniz
çeyizimi toplarken bu kadar üzülmemiştim , eşyaları alınca ev diye bisey kalmadı ve o an Anladim biz diye birşey de kalmadı .en kotusu o esyalari toplamak ölum gibi birsey
Çok üzüldüm halinize allah Hayirli kapılar açsın size. Aile konusunda şanslıyım 3 hafta oldu bütün bacılar kardeşler gündüz eve dolusuyorlar gece biri mutlaka yanımda kalıyor .Selma bakar çok üzüldüm, öyle iyi anliyorum ki senihele o esya olayi insanin nasilda içini acitiyor bilirim...
Allah yardimcin olsun cok uzuldm.ins en kisa zamaninda atlatirsn ama emin ol cektigin bu sikintilarin sonunda en guzel mukafatni alacksin Allah buyukSelma bakar çok üzüldüm, öyle iyi anliyorum ki senihele o esya olayi insanin nasilda içini acitiyor bilirim...
Çok üzüldümAllah yardımcınız olsun. İnşallah sizi öyle bir düzlüğe çıkarır ki, düşmanlar bile dost olmak ister hale gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?