- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
Merhaba kk, konularımı bilenler biliyor , borçlarımı hallettim, ev tuttum ve taşındım biraz izole bir yerde evim etrafta köpek çok ama olsun rabbim bir kolaylık verecek inşallah , şimdi sora geldi boşanmaya , Perşembe davamı açıyorum avukatımla beraber. Huzurluyum şükürler olsun mutluyum da . Oğlum da mutlu güzel bir evim var şu an allah geçinmeyi nasip etsin inşallah rabbim ailem ya da eski eş kişisinin eline düşürmesin inşallah bir daha beni.
Ama içimde bir boşluk var çok uzun zamandır vardı ancak ne hep sorunlarım vardı ya , anlayamıyordum .
Şimdi anlıyorum ki kadınlığımı , önemimi, güzel olduğumu, korunma kollanma ihtiyacımı , sevilmeyi unutmuşum . Sanki hayat hep böyle devam edecek gibi geliyor resmen bana ne olacak bilmiyorum . Boşanan hanımlar sizde durum nedir. Hayat nasıl gidiyor.
Ama içimde bir boşluk var çok uzun zamandır vardı ancak ne hep sorunlarım vardı ya , anlayamıyordum .
Şimdi anlıyorum ki kadınlığımı , önemimi, güzel olduğumu, korunma kollanma ihtiyacımı , sevilmeyi unutmuşum . Sanki hayat hep böyle devam edecek gibi geliyor resmen bana ne olacak bilmiyorum . Boşanan hanımlar sizde durum nedir. Hayat nasıl gidiyor.