Arkadaslar ben eşimden ayrılmak üzereyim berlinde yaşıyorum bir erkek çocuğum var 4 senelik evliyim anlasamıyoruz kaç kez denedik olmuor yurutemiyoruz evliliği mutsuzum!! Ben çocuğum için herşeyi yuttum bu zamana kadar hakaret şiddet artık kötü bi evlilikte ne varsa yaşadım..yalnız ailem bosanirsam ayakta duramayacagimi söylüyorlar tek başıma yapamazmisim buralarda eşimde intihar edersin diyor bütün cesaretimi kiriyorlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayim özellikle boşanan bayanlara soruyorum hayat nasıl gidiyor sizin için?
Arkadaslar ben eşimden ayrılmak üzereyim berlinde yaşıyorum bir erkek çocuğum var 4 senelik evliyim anlasamıyoruz kaç kez denedik olmuor yurutemiyoruz evliliği mutsuzum!! Ben çocuğum için herşeyi yuttum bu zamana kadar hakaret şiddet artık kötü bi evlilikte ne varsa yaşadım..yalnız ailem bosanirsam ayakta duramayacagimi söylüyorlar tek başıma yapamazmisim buralarda eşimde intihar edersin diyor bütün cesaretimi kiriyorlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayim özellikle boşanan bayanlara soruyorum hayat nasıl gidiyor sizin için?
Eger bir isin varsa gelirin varsa tabikide basarirsin.Ailen de destek cikmali bence ilk bosanan sen degilsin.Mutsuzsan hayatini yeniden neden mutlu bir sekilde kurmayasin.Bir kadin isterse her seyi basarirArkadaslar ben eşimden ayrılmak üzereyim berlinde yaşıyorum bir erkek çocuğum var 4 senelik evliyim anlasamıyoruz kaç kez denedik olmuor yurutemiyoruz evliliği mutsuzum!! Ben çocuğum için herşeyi yuttum bu zamana kadar hakaret şiddet artık kötü bi evlilikte ne varsa yaşadım..yalnız ailem bosanirsam ayakta duramayacagimi söylüyorlar tek başıma yapamazmisim buralarda eşimde intihar edersin diyor bütün cesaretimi kiriyorlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayim özellikle boşanan bayanlara soruyorum hayat nasıl gidiyor sizin için?
Yok çalısmiyorum maalesefEger bir isin varsa gelirin varsa tabikide basarirsin.Ailen de destek cikmali bence ilk bosanan sen degilsin.Mutsuzsan hayatini yeniden neden mutlu bir sekilde kurmayasin.Bir kadin isterse her seyi basarir
Bilmiyorum canım nerelere basvuracagimi dilim eksik nasıl nereye gitcemYapman gereken ilk is bulmak.Almanyada kadinlari savunma dernekleri var onlardan yardim ala bilirsin.is bulana kadar da devlet destek cikiyor neden yararlanmiyorsun?
Benim eski eşimde derdi yapazsın beni boşıyamazsın dedi hamileyken ayrıldım doğum yaptım boşandım.Vallaha herşey çok daha güzel benimde oğlum var sarıldık birbirimize ailemle birlikte yaşıyoruz.Çok şükür huzurumuz yerinde.Arkadaslar ben eşimden ayrılmak üzereyim berlinde yaşıyorum bir erkek çocuğum var 4 senelik evliyim anlasamıyoruz kaç kez denedik olmuor yurutemiyoruz evliliği mutsuzum!! Ben çocuğum için herşeyi yuttum bu zamana kadar hakaret şiddet artık kötü bi evlilikte ne varsa yaşadım..yalnız ailem bosanirsam ayakta duramayacagimi söylüyorlar tek başıma yapamazmisim buralarda eşimde intihar edersin diyor bütün cesaretimi kiriyorlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayim özellikle boşanan bayanlara soruyorum hayat nasıl gidiyor sizin için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?