Boşanan kadınlar hayatta kalmayi başaramaz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Moms
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende yapamam edemem diyodum cesaretim yoktu aldatıldığımı öğrendim nasıl bir güçse Allah'ın izniyle açtım davamı kendi ayaklarımın üzerindeyim bundan sonra..
Aile destek çıkmıyormu ya benim sorunlarımdan bitanesi bu çevremdekilerin beni anlamaması yada köstek olmaları diyim

Anladım işte bende çocuk var onun geleceği için sağlam kararlar almalıyım yalnız olsaydım hiç bişey umrumda olmazdı
Çalışıyor musun
Ailen destek olur mu

Bende fransadayim canim almanya'yla hemen hemen ayni sosyal hizmetler var...oncellikle sunu belirteyim inan bana burda bosanan bayanlar maddi anlamda evlilerden daha iyi durumdalar her turlu imkandan faydalaniyorlar ve oncelik onlarin oluyor...bende 8 sene once bosanan bir bayanim ikinci evliligimi yaptim 7 senelik evliyim,yani bir sene yanliz yasadim ama maddi manevi hic bir sorun yasamadim ustelik 2 de cocugum vardi..tabi ilk aylar biraz zor geliyor yanlizlik her seye yetebilirmiyim endisesi vs ama inanki asilmayacak seyler degil en azindan suanki durumundan cok daha iyi,benim hic kimsem yoktu yine senin ailen var bakma simdi duygu somurusu yapiyorlar ve seni yildirmaya calisiyorlar onemli olan senin kararli ve dik durman canim,eger ailene kararli oldugunu guclu oldugunu gosterirsen onlarda durumu kabullenip arkanda dururlar once allaha sonra kendine guven, ya simdi yada hic bir zaman!!sonra cok pisman olursun iyi dusun...

Güzel şeyler yazmışsınız önce Allah'a inanıyorum Tabiki sonra kendime diecem ama maaleseffff olan cesaretimi kırıyorlar bi taraftan mutsuzum burda yalnızım ailem Türkiye'de kafamı karıştırıyorlar bakalım hayırlısı olsun

Aile destek çıkmıyormu ya benim sorunlarımdan bitanesi bu çevremdekilerin beni anlamaması yada köstek olmaları diyim

Çok şükür ailem destek onlarla kalıyorum. Çünkü ben çok genç evlendim üniversiteyi bile bitiremedim mesleğim falan yok. Ama karar aşaması bile zor ne kadar arkanda destek olsa da bitiremiyorsun kolay kolay. Aldatılmam beni çok soğuttu kararım da yardımcı oldu..
Ailenin yanına gitsen seni almazlar mı yani eve?

Bosandigin taktirde turkiye ye donmen icinmi baski yapiyorlar yoksa?sakin donme!burdaki imkanlari malesef orda bulamazssin ustune bide cevre baskisi olur dahada cekilmez olur hayat senin icin,dil biliyormusun peki?keske siddet gordugunde rapor alip polise sikayet etseydin uzaklastirma alirdi esin ve boylelikle davani acardin devlet ucretsiz avukat verirdi,sonrasinda sosyal hizmetler devreye girer seni bi yere yerlestirip is bulurlardi sana..bak hic birsey icin gec degil lutfen korkma biraz cesaret bak gerisi corap sokugu gibi gelecek..evlandinla tertemiz bir sayfa acip yeni bir duzen kurarsin..

Tutunur,yeniden evlenip 2 de bebe yapıverir(ben)!:)
Ben de Almanya dayım.Burada hersey daha kolay,yasalar tamamen senden yana,gecim sıkıntı sorunun da olmaz hic bir sekilde bu memlekette,neden korkuyorsunki!

Yok alırlar ama düşünsenize bunu hergün başınıza kakacaklar istemem oyüzden gitmeyi düşünmüorum

Yok alırlar ama düşünsenize bunu hergün başınıza kakacaklar istemem oyüzden gitmeyi düşünmüorum

Evet o çok moral bozucu bişey. Maddi manevi kendime yetebilirim diyorsan yap inan mutsuz evliliği sürdürmek daha kötü..

Dönemem zaten ne yapacamki Türkiye'de boşanacam boşanan kadın olarak rahatsız ederler beni laf çok olur hiç kaldıramam Ee sizin gibi tecrübeli insanların fikirlerini alınca cesaretleniorum saolun

Tutunur,yeniden evlenip 2 de bebe yapıverir(ben)!:)
Ben de Almanya dayım.Burada hersey daha kolay,yasalar tamamen senden yana,gecim sıkıntı sorunun da olmaz hic bir sekilde bu memlekette,neden korkuyorsunki!
Benim bosandigimda iki bebem vardi,iki bebede ikinciden yaptimhayat devam ediyor herseye ragmen:))bende soyluyorum yapabilir ayakta durabilir sadece biraz cesarete ihtiyaci var...

Dönemem zaten ne yapacamki Türkiye'de boşanacam boşanan kadın olarak rahatsız ederler beni laf çok olur hiç kaldıramam Ee sizin gibi tecrübeli insanların fikirlerini alınca cesaretleniorum saolun
Donme zaten...evett iste tamda bu cesaret!!tek ihtiyacin olan sey, o gucude evladindan alacaksin iste onun icin ayakta kalicaksin onu mutsuz bir ailede buyumekten kurtaricaksin, heleki siddet!!yazik gunah yavruya bunlara sahit olarak yasamak ne kadar etkiler gelecegini biliyormusun?yapma canim birak inceldigi yerden kopsun!

Bende öyle düşünüyorum inceldiği yerden kopsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…