Boşanan kadınlar hayatta kalmayi başaramaz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Moms
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bosanip sapa saglam ayakta duran guclerine hayranlik duydugum bir suru arkadasim var.
Umutsuzluga kapilma.
Elbet basarirsin.

Bilmiyorum canım nerelere basvuracagimi dilim eksik nasıl nereye gitcem
Dilin eksik olsa bile yapa biliyorsun.orda turkler var bu islerle ugrasan bas vuruyosun onlar hallediyorlar bence arastir.bir suru buro var oyle yabancilarin problemlerini hall eden.niye bu kadar magdursun ki basarabilirsin bir sor arastir

Konu sahibesi, olduğunuz yerde göçmen, Türkçe de konuşan avukat elbet vardır. Avukatlık paranız varsa Google da yaşadığınız yer avukat yazın, telefon edip bir randevu alın.Sizi doğru yerlere götürür.

Paranız yoksa da hiç problem değil. Boşluk koyarak yazdım aşağıdaki adresleri lütfen bitiştirerek yazın:

frauenberatung-tara . de / spr / tur.html

frauenzimmer-ev . de / Zufluchtwohnungen / TR

Bence hic de zor değil avrupa da...benim dayımın kızı fransa da 3 çocukla boşandı..ve orda devlet ona is verdi çocuk parası veriyor...turkiye ye dönmedi..hayat guzel yasamaya değecek kadar kısa..kimse vazgeçilmez değil..ben kadın istedikten sonra herşeyi başarır düşüncesinde olan bir geliniz tüm:)...sevdiğin insanlarla kocaman mutlulukların olsun...

Amin inşallah haklısın

Bir dw bunu buldum göçmen kadınlar için:

almanya-danismanlık . eu / node / 806

Boşanalı 6 yıl oldu
Cok daha sağlıklı ve huzurlı bir sekılde ayakta kaldım
Siz neden kalamayacakmıssınız?

Boşandıktan sonra en güzelzamanlar başladı ben ve çocuklarım için.
dil yetersiz diye sorun etme dil kursuna gidersin. 1 senede baya halledersin dili.
almanya'da mutlaka sosyal asistanlar vardır , oraya gider ve durumunuzu anlatırsanız a 'dan z'ye her probleminize yardım ederler.

Bende yapamam edemem diyodum cesaretim yoktu aldatıldığımı öğrendim nasıl bir güçse Allah'ın izniyle açtım davamı kendi ayaklarımın üzerindeyim bundan sonra..

Once bir is bulup cocugunu buyutup hayatını garanti ye alana kadar hayatina kimseleri alma yagmurdan kaçarken doluya tutulma yani Allah yar ve yardimcin olsun

Çocuk yok canım
4 sene evli kaldım ama eski eşimden cocuk yapma fikrine hiç sıcak bakamadım
Anladım işte bende çocuk var onun geleceği için sağlam kararlar almalıyım yalnız olsaydım hiç bişey umrumda olmazdı

Kac cocukla egitim yok meslek yok ayrilip hayatini devam ettiren o kadar kadin varken hem 1 cocugunuz var, hem Almanya'dasiniz... Aileniz baslarina kalmamaniz icin esiniz de gucunuzu kirmak icin soylemis bunlari. Yok oyle birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…