Dilin eksik olsa bile yapa biliyorsun.orda turkler var bu islerle ugrasan bas vuruyosun onlar hallediyorlar bence arastir.bir suru buro var oyle yabancilarin problemlerini hall eden.niye bu kadar magdursun ki basarabilirsin bir sor arastirBilmiyorum canım nerelere basvuracagimi dilim eksik nasıl nereye gitcem
Sana özelden yazacağımBilmiyorum canım nerelere basvuracagimi dilim eksik nasıl nereye gitcem
Arkadaslar ben eşimden ayrılmak üzereyim berlinde yaşıyorum bir erkek çocuğum var 4 senelik evliyim anlasamıyoruz kaç kez denedik olmuor yurutemiyoruz evliliği mutsuzum!! Ben çocuğum için herşeyi yuttum bu zamana kadar hakaret şiddet artık kötü bi evlilikte ne varsa yaşadım..yalnız ailem bosanirsam ayakta duramayacagimi söylüyorlar tek başıma yapamazmisim buralarda eşimde intihar edersin diyor bütün cesaretimi kiriyorlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayim özellikle boşanan bayanlara soruyorum hayat nasıl gidiyor sizin için?
Helal olsun ellerinden öperim neneninNenem 60-70 sene once dedemden annem 1 yasindayken bosanmis. Bunu Allah Diyarbakir'inda köyde yapmis. Su an hala yasiyor.
Amin inşallah haklısınBence hic de zor değil avrupa da...benim dayımın kızı fransa da 3 çocukla boşandı..ve orda devlet ona is verdi çocuk parası veriyor...turkiye ye dönmedi..hayat guzel yasamaya değecek kadar kısa..kimse vazgeçilmez değil..ben kadın istedikten sonra herşeyi başarır düşüncesinde olan bir geliniz tüm:)...sevdiğin insanlarla kocaman mutlulukların olsun...
Allah razı olsun Can'ım çok saolunnBir dw bunu buldum göçmen kadınlar için:
almanya-danismanlık . eu / node / 806
Boşanalı 6 yıl olduArkadaslar ben eşimden ayrılmak üzereyim berlinde yaşıyorum bir erkek çocuğum var 4 senelik evliyim anlasamıyoruz kaç kez denedik olmuor yurutemiyoruz evliliği mutsuzum!! Ben çocuğum için herşeyi yuttum bu zamana kadar hakaret şiddet artık kötü bi evlilikte ne varsa yaşadım..yalnız ailem bosanirsam ayakta duramayacagimi söylüyorlar tek başıma yapamazmisim buralarda eşimde intihar edersin diyor bütün cesaretimi kiriyorlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayim özellikle boşanan bayanlara soruyorum hayat nasıl gidiyor sizin için?
Çocuk varmıBoşanalı 6 yıl oldu
Cok daha sağlıklı ve huzurlı bir sekılde ayakta kaldım
Siz neden kalamayacakmıssınız?
Çocuk yok canımÇocuk varmı
Anladım işte bende çocuk var onun geleceği için sağlam kararlar almalıyım yalnız olsaydım hiç bişey umrumda olmazdıÇocuk yok canım
4 sene evli kaldım ama eski eşimden cocuk yapma fikrine hiç sıcak bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?