- 31 Ağustos 2017
- 226
- 291
- 53
- Konu Sahibi Nickbulamadimya
Düzeltme :yanlış anlaşılmasın şu an çalışıyorum ama asgari ücretle nasıl yeterim bilmiyorum masrafim zaten yok. Sadece kira faturalar emin değilim bunun için fikirlerinize ihtiyacım var
Merhaba
Konuya nasıl girmeliyim bilmiyorum ,
Boşanan hanımlar nasıl geciniyorsunuz ihtiyaçlarıniza yetiyor mu geliriniz
Daha önce yaşyanlarin deneyimine çok ihtiyacım var
Şuan çok caresizim , piskolojik olarak hem kayınvalide ve eşimden şiddet görüyorum artık eşimden boşanmayı düşünüyorum fakat gidecek yerim kesinlikle yok kadın sığınma evlerinde ise çocuklu ve fiziksel olarak şiddet gördüğünü ispatlayan kadınlara öncelik veriliyormuş sadece bir kaç gün kalacağım bir arkadaşım var
Hayata nerden başlayacağım bilmiyorum
Keşke yıllar önce kariyer yapacağım işimi eşim istiyor diye asgari ücretli başka bir işle degistirmeseydim
Merhaba
Konuya nasıl girmeliyim bilmiyorum ,
Boşanan hanımlar nasıl geciniyorsunuz ihtiyaçlarıniza yetiyor mu geliriniz
Daha önce yaşyanlarin deneyimine çok ihtiyacım var
Şuan çok caresizim , piskolojik olarak hem kayınvalide ve eşimden şiddet görüyorum artık eşimden boşanmayı düşünüyorum fakat gidecek yerim kesinlikle yok kadın sığınma evlerinde ise çocuklu ve fiziksel olarak şiddet gördüğünü ispatlayan kadınlara öncelik veriliyormuş sadece bir kaç gün kalacağım bir arkadaşım var
Hayata nerden başlayacağım bilmiyorum
Keşke yıllar önce kariyer yapacağım işimi eşim istiyor diye asgari ücretli başka bir işle degistirmeseydim

Son düzenleme: