Boşanan kadınlar nasıl geçiniyorsunuz

İstanbul'da yaşıyorum kiralar 1000 civarı
Yokluk korkum yok ama yetişme korkusu var
oooo istnabulsa zor söyle yap okulların cevrelerinde oda arkadası ev arkadası arayan kızlar olur öyle bisey yap mesela 3 kisi kalıyoalrdır 1 , cıkar kirayı böler aylık 300 yada 400 verirsin ilanlara öyle bak ev arkadası arayan diye kız olsun tabi yoksa tek basına kira fautalar yapamazsın

ailen neden degil peki

benim arkadaaşım ayrıldı
ve bir süre apart tarzı öğrenci evinde kızlarla yaşadı biraz birikim yapıncada ayrı eve çıktı
yani kira faturalar yarı yarıya olduğu için birikim yapma fırsatınız olur belki
hakkınızda hayırlısı olur inşallah

İstanbul'da yaşıyorum kiralar 1000 civarı
Yokluk korkum yok ama yetişme korkusu var
Istanbul, prestijli bir işi olmayanlar için yaşaması zor bir şehir. Samsun, Kayseri, Konya gibi şehirlerde insanlar asgari ücretle çoluk çocuk ev geçindiriyor. Bi engeliniz yoksa şehir değiştirmek mantikli

Kadın sığınma evleri için gördüğün fiziksel şiddeti kanıtlamak gibi bir durum yok. Psikolojik şiddet de şiddettir. Bazen daha kötüdür fizikselden. Ha yer yoktur öncelik tabi onlar alınıyor. En azından iş bulana kadar kalabilirsiniz hatta iş bulmak için yardımcı oluyorlar. Yeter ki siz cesur olun kararlı olun. Alo 183 ü arayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Ama kanıt aranmıyor bu net.
Evet kanıt aranmıyor.Öncelik falanda yok. Haftada iki gün izniniz var sabah 9da çıkıp akşam 5te orda olunacak.Yemek saaatleri belli sigara içiyorsanız belli saatlerin dışında içemezsiniz.yani kendi düzeninizi kurmaya çalışırsanız daha iyi olur.Allah yardımcınız olsun...

Istanbul, prestijli bir işi olmayanlar için yaşaması zor bir şehir. Samsun, Kayseri, Konya gibi şehirlerde insanlar asgari ücretle çoluk çocuk ev geçindiriyor. Bi engeliniz yoksa şehir değiştirmek mantikli
Bende düşünüyorum aslında İzmir Antalya gibi bir yere yerleşmeyi ama ilk etapta evden ayrılmalı yım

benim arkadaaşım ayrıldı
ve bir süre apart tarzı öğrenci evinde kızlarla yaşadı biraz birikim yapıncada ayrı eve çıktı
yani kira faturalar yarı yarıya olduğu için birikim yapma fırsatınız olur belki
hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Çok teşekkür ederim dualarınız için ❤️
İstanbul'da apartlar da 1000 -1100gibi bir fiyat çekiyorlar öğrenci olmadigim için

oooo istnabulsa zor söyle yap okulların cevrelerinde oda arkadası ev arkadası arayan kızlar olur öyle bisey yap mesela 3 kisi kalıyoalrdır 1 , cıkar kirayı böler aylık 300 yada 400 verirsin ilanlara öyle bak ev arkadası arayan diye kız olsun tabi yoksa tek basına kira fautalar yapamazsın

ailen neden degil peki
Sorunlu bir aile yapım var maalesef
Annem beter babam daha beter insanlar bu yüzden onlardan yardım istesem de etmezler

Back
X