- 19 Aralık 2016
- 141
- 37
- 13
- 36
- Konu Sahibi eskibiri11
-
Ben kendi evimdeyim çalışıyorum bakıcımız var maddi olarak ailemden yardım alıyorum ailemde benle kalacak bir sürePeki şuan nerdesiniz yani kimible kalıyorsunuz bebeğinizi kime bırakıyorsunuz çalışıyormusunuz nasıl oluyor? Anlatırsanız sevinirim
Yalniz degilmisim ben bosanma davasi actim esime ve resmiyette henuz bosanmadik ailemin evine geldim ve biraydir burdayim evi terkettigimde kizim 8 aylikti simdi 9 oldu insallah mutlu oluruz hepimizdeİnşallah teşekkür ederim iyiyim zaten ama ailemde bende kalıyor ben yalnız kalıp düzenimi kırmak istiyorum bırakmıyorlar sizce erken mi daha ?
Hic sormayin ben istanbula gelin gitmistim ailem kayseride suan kayserideyim az olsun gormeyince kafam rahatti iki gundur icim aciyor cunku esim uc gun izin almis kayseriye akrabasina geldi kayinvalidemle resmen affedicekmisim kayinvalidem ve akrabalari geldi esim 45 uzaklastirmis oldugundan gelemiyor bizden izin istiyor bende gelmesin gormek istemedigimi belirttim tamamiyla bosanma davasi bitene kadar kafam rahat degil anliycaginiz ozur diliyorlar onun adina kopekler kadar pismanmis bebegimiz icin geri donucemisim .o bebek 9 aydir vardi ve doverkende vardi ben bir daha guvenip gidemem dedim off off ne zor alisana kadar zaman gecicek yeni oldugundan sanirim icim daraliyorHemen hemen aynı zamanlarda yaşamışız siz neler yapıyorsunuz alışmaya çalıştınız mı daha nı mutlusunuz
Malesef bende şiddet gördüm bende güvenemiyorum artık alışma süreci 6 ay 1 yıl sürüyormuş sabredeceğiz bir şekilde bakalım allah bize sabır versinHic sormayin ben istanbula gelin gitmistim ailem kayseride suan kayserideyim az olsun gormeyince kafam rahatti iki gundur icim aciyor cunku esim uc gun izin almis kayseriye akrabasina geldi kayinvalidemle resmen affedicekmisim kayinvalidem ve akrabalari geldi esim 45 uzaklastirmis oldugundan gelemiyor bizden izin istiyor bende gelmesin gormek istemedigimi belirttim tamamiyla bosanma davasi bitene kadar kafam rahat degil anliycaginiz ozur diliyorlar onun adina kopekler kadar pismanmis bebegimiz icin geri donucemisim .o bebek 9 aydir vardi ve doverkende vardi ben bir daha guvenip gidemem dedim off off ne zor alisana kadar zaman gecicek yeni oldugundan sanirim icim daraliyor
Canım 10 yıllık evliliğimi bitirdim.Merhaba arkadaşlar
Eşimle severek evlendik ama sanki severek değil gibi. Zamanla bazı şeyler değişti kıyamayan adam gitti yerine başkası geldi. Şiddetin sözlüsünüde fiziksel olanınıda gördüm ama sevdiğimden ve oğlum için ses çıkarmadım. Artık ona aşkla bakamıyorum mutlu değilim çünkü beni usandırdı yoruldum. Boşanmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Bebeğim 10 aylık hayatı nasıl olacak onu bana verirlermi bilemem. Çok korkuyorum öğrenciyim boşanırsam ailemin yanına gideceğim. Bana bir akıl verin bu hayatı yaşamak istemiyorum. Her gün bir ızdırap
Amin cumlemize sabir versin .insallah bizde mutlu olucaz onlardan kurtuldugumuz icin sevinmemiz lazim ama sonucta yiprandik arkamizda duran ailelerimiz var buna dua edelim cogu kisinin ailesi kabul etmiyor ve omur boyu cekmek zorunda kaliyorlar bu daha uzucu bir durumMalesef bende şiddet gördüm bende güvenemiyorum artık alışma süreci 6 ay 1 yıl sürüyormuş sabredeceğiz bir şekilde bakalım allah bize sabır versin
İyiki de yazmisiniz birkez daha bosanicagim icin mutluyum bunlari okuyunca .cunku kizim cok kucuk oda ilerde sizlerin cektiklerini cektircektim kendim yasadigim yetmiyor gibiallah hepinize güç kuvvet versin yolunuzu acık etsin
benim babamda anneme bize siddet hep uyguladı
keske bıraksaydı ayrılsaydı ruh hastasydı babam bizi çokkkkk üzdüü
gençliğimizi çocuklugumuzu anamızdan emdiğimizi burnumuzdn getirdi küçücük beyniyle
annemimn gidecek ailesi yoktu hiçkimsesi yoktu ev kadınıydı
gidemedi cekti babam kişisini tabi bizde cektik stres sinir mutlu birgün yasatmadı hakkımı ona helal etmiyorm hiçbir kardseim etmiyor
bizler büyüdük evlendik ev bark sahbi olduk bizlerden korkuyor sesi cıkmıyor emekli oldu pustu evde yalnız kalınca
annem simdi daha rahat hiçbişeye karısmıyor ama ben ve kardeslerim onu affetmiş gibi annemin hatrı için davranıyorz yoksa hiçbirimz unutmadk bizleri aglattıgı yapma dediğimz günleri
yaram deşelendi yazdım da yazdım kusura bakmayın
Merhaba arkadaşlar
Eşimle severek evlendik ama sanki severek değil gibi. Zamanla bazı şeyler değişti kıyamayan adam gitti yerine başkası geldi. Şiddetin sözlüsünüde fiziksel olanınıda gördüm ama sevdiğimden ve oğlum için ses çıkarmadım. Artık ona aşkla bakamıyorum mutlu değilim çünkü beni usandırdı yoruldum. Boşanmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Bebeğim 10 aylık hayatı nasıl olacak onu bana verirlermi bilemem. Çok korkuyorum öğrenciyim boşanırsam ailemin yanına gideceğim. Bana bir akıl verin bu hayatı yaşamak istemiyorum. Her gün bir ızdırap
Sebep neyDi acaba çok zorlandnzmi nasıl devam.ettiniz ailenizn yanınami gittiniz yoksa tek basinizami yasadinizÜç aylıktı kızım boşandığımda çok zor bir süreç ama ayrılmasaydım ya katil, ya ruh hastası olacaktım ya da o beni öldürecekti. çok şükür boşandım ve kızımın mutlu bir annesi var
Sebebini anlatsam rahat 5 sezonluk dizi çıkarSebep neyDi acaba çok zorlandnzmi nasıl devam.ettiniz ailenizn yanınami gittiniz yoksa tek basinizami yasadiniz
Ne yaptiniz durumunuz nasil merak ediyorum..hakkinizda hayirlis olsun..Hic sormayin ben istanbula gelin gitmistim ailem kayseride suan kayserideyim az olsun gormeyince kafam rahatti iki gundur icim aciyor cunku esim uc gun izin almis kayseriye akrabasina geldi kayinvalidemle resmen affedicekmisim kayinvalidem ve akrabalari geldi esim 45 uzaklastirmis oldugundan gelemiyor bizden izin istiyor bende gelmesin gormek istemedigimi belirttim tamamiyla bosanma davasi bitene kadar kafam rahat degil anliycaginiz ozur diliyorlar onun adina kopekler kadar pismanmis bebegimiz icin geri donucemisim .o bebek 9 aydir vardi ve doverkende vardi ben bir daha guvenip gidemem dedim off off ne zor alisana kadar zaman gecicek yeni oldugundan sanirim icim daraliyor
Seneler gectı ama yınede cok olmadı buraya donelı cok sukur temmuz 2017de bosandım kızım buyudu 2 bucuk yasında elhamdulillah mutsuz degıl eskısınden mutluyum aılemleyım lıseyı tam bıtırmemıstım acıktan lıse okuyordum bu yıl mezun oldum ve bır ıse gırme asamasındayım Rabbım herkesı mutlu etsın musmutluNe yaptiniz durumunuz nasil merak ediyorum..hakkinizda hayirlis olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?