Sen bana güleryüzlü ol biz herşeyi başarırız diyor. Benim için bu evden çıkmamız lazım huzurumuz için. Onu kabul etmiyor. Kendi evimizden kurulu düzenimizden çıkamayız diyor.Tamam sen ona iyi olacaksın da o da garanti verebiliyor mu şikayet ettiğin şeyleri sana bir daha yaşatmayacağına. Sonuçta evlilikte bir denge var hep sen taviz verirsen yürümez ki.
İstiyorum ama Terapistlere verebileceğimiz para tek seanslık olur ancak.devletin de böyle bişeyi varmı bilmiyorum.Barışmayı düşünüyorsan, eşine şart koş evlilik terapistine gidin bence ..
Seninde güler yüzlü olabilmek için karşılık görmen lazım ama. Aile apartmanında falan mı oturuyorsunuz?Sen bana güleryüzlü ol biz herşeyi başarırız diyor. Benim için bu evden çıkmamız lazım huzurumuz için. Onu kabul etmiyor. Kendi evimizden kurulu düzenimizden çıkamayız diyor.
İşi yüzünden onu sadece 3 saat uyanık görebiliyorum. O üç saatte bulaşık bile yıkamıyorum onla oturayım diye. Böyle böyle ufak şeyler. Derdim oda benimle olmayı bu kadar istesin. Ama evli olunca böyle olmuyor demekki.
anlaşabilseydiniz boşanma aşamasına gelmezdiniz ki
eşiniz sizi suçluyor , sen böyle olsan ben de iyi olurdum diye
sizin o davranışlarınıza sebep olan eşiniz değil miydi, eşiniz iyi olsaydı da siz de hep iyi davransaydınız?
aranızda yaşananları konularınızı bilmiyorum
madem ki kafanız karıştı öncelikle eşinizi evden gönderin
sonra herşeyden uzaklaşıp bu boşanma durumuna gelinmesinde kimin hatası daha çok onları düşünün, kendinizi haksız buluyorsanız bir kez daha düşünün barışmayı
Eşim biliyor ki ben onu seviyorum o yüzden ayrılcağıma inanmıyor. Hala sen benimsin hiç ayrılabilirmisin mutlu olurmusun diyor.ben onun beni sevdiğini sadece böyle ayrılık zamanında görüyorumBoşanmak o kadar kolay değil. Eğer ikinizinde duzeltebileceginiz birşeyler varsa bosanmayın. Neden boşandığinızı bilmiyorum ama evladınız var. Ikinizde birbirinizi seviyorsanız bunu kendinize yapmayın.
Bende boşanıyorum sizi anlıyorum. Ama sonra keşke dememek icin elinizden geleni yapın.
Cekismeli bosaniyorsanız benim davamı 5 ay sonraya verdiler buda aklınızda bulunsun
Eşim biliyor ki ben onu seviyorum o yüzden ayrılcağıma inanmıyor. Hala sen benimsin hiç ayrılabilirmisin mutlu olurmusun diyor.ben onun beni sevdiğini sadece böyle ayrılık zamanında görüyorum
Çekilmeli evet. Evliliğin temekden sarsılması olarak açmıltım.Siz ilk başvurdunuz ilk mahkemeyimi 5 ay sonraya cerdi? Şehir neresiydi? Benim izmir . Burasıda yoğunluktan ileri atar gerhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?