He ya bende de bir yadırgama olmadı degıl. Zira anamın evıne gelınce kapılara sıkıstırılmış icra kagıtlarını goremeyınce bı tuhaf oldum. Senınkı cok cok ıı yonde yadırgama olmuş. Maşallah:)Yalnızlığa çok alıştım.
Evliyken de çok yalnızdım zaten.
Boşandım,iyice tek başıma kaldım.
Öyle ki hayatıma birini almak da o kadar zorlandım ki ilk zamanlar kocacımın varlığı bile bir tuhaf geliyordu.
Sağolasın.He ya bende de bir yadırgama olmadı degıl. Zira anamın evıne gelınce kapılara sıkıstırılmış icra kagıtlarını goremeyınce bı tuhaf oldum. Senınkı cok cok ıı yonde yadırgama olmuş. Maşallah:)
cok sukur. etmezmiyim. Allah kurtardı dıe bakıorum olaya. Ama duydum o evlenmiş hırbo ustelık benım mobilyalarımda oturuolar. ben de veto yedım babadan ilişkim bitti. Olan kadınlara oluo...Sağolasın.
Senin de güzel yadırgamaların olmuş bak.
Şükret bence her elini açtığında,borçlu adamla uğraşmak da zor.
Özlemcim ,He ya bende de bir yadırgama olmadı degıl. Zira anamın evıne gelınce kapılara sıkıstırılmış icra kagıtlarını goremeyınce bı tuhaf oldum. Senınkı cok cok ıı yonde yadırgama olmuş. Maşallah:)
PUHAHAHA. Evt ya. EVKUR dan adamlar gelırdı bıde bilmem kaç mılyarlık telefo ıcın basvurdu arastırmaya geldık dıe. Neyı arastırıonuz calışmaz etmez sızmı odıcenız kurdan bıle vermeyınd erdım:)):):)Özlemcim ,
seninle aynı duyguları yaşamıştım 24 yaşında iken,ben de bir de elinde koca koca dosyaları olan adamlar gelirdi,kapının deliğinden bakardım,açsan bir türlü açmasan bir türlüNe çekmişim ben bee Valla huzura hidayete erdim,dünya bana cennet oldu
Al işte aynısıPUHAHAHA. Evt ya. EVKUR dan adamlar gelırdı bıde bilmem kaç mılyarlık telefo ıcın basvurdu arastırmaya geldık dıe. Neyı arastırıonuz calışmaz etmez sızmı odıcenız kurdan bıle vermeyınd erdım:)):):)
ahahahahah Allah canımı alsın sesli kahkaha attım millet bakıo delimiyim die. Yemınlen ben, bende arabayla takıp edıodum kuzenımle:):):):)Al işte aynısıBenimkinde kumar da vardı,adamı gece 3 lerde müfettiş gibi mekanlardan bulup getiriyodum,tam Mahmut Hocaya bağlamıştım valla
Ne trajikomik anılarımız varmış yaahahahahah Allah canımı alsın sesli kahkaha attım millet bakıo delimiyim die. Yemınlen ben, bende arabayla takıp edıodum kuzenımle:):):):)
ya benım senle bır araya gelmem lazım, cunku fecı kopuorum su andaNe trajikomik anılarımız varmış yaAllah bizleri gülmekten ayırmasın ,bir daha yaşatmasın inşallah zira artık külyutmam zaten
aynen bencede:)Bende de aynı şekilde valla,arada sohbet edelim bizi bizden başkası anlamaz
Ne kdarlık evlisiniz? nıe anlaşamıosunuz?kızlar sanırım ben de boşanacağım yakında az kaldı. eşimle hiç anlaşamıyoruz. bir de dönem dönem gözü dönüyor beni düşman gibi görüyor ya. neden anlamadım. kumarı içkisi yok ama. sizinkileri okuyunca bir nebze daha iyi gibi aslında. tek sorun bazen kendini kontrol edemiyor.
Ne kdarlık evlisiniz? nıe anlaşamıosunuz?
Ewet cnm. Cok şukur sabslıyım. Hep yanımdalarsiz baba evine mi döndünüz boşanınca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?