BOŞANANLAR BOŞANDIKTAN SONRA BAŞLARINA GELEN OLUMSUZLUKLARI YAZABÌLIRMI

bitter34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
99
36
18
35
Bosananan kk uyeleri bosandıģiniza pismanmisiniz bosandiktan sonra hangi zorluklarla karsilastiniz...

valalhi boşandıktan sonra bi, hafifledim bacım, kımsenın arkasını toplamak zorunda kalmadım, borcunu odemek zorunda da kalmadım, kımseye ıs aramak zorunda da kalmadım, koltukların arkalarından içki şişeleride bulmadım vb:) Boşanalı oldu baya. Deli gibi sevdiğim adamın babası benı ıstemedı evlenıp ayrıldım dıe. isteyeydi iyiydi. boşandıktan sonra başıma gelen en buyuk olumsuzluk bu:)

Yalnızlığa çok alıştım.
Evliyken de çok yalnızdım zaten.
Boşandım,iyice tek başıma kaldım.
Öyle ki hayatıma birini almak da o kadar zorlandım ki ilk zamanlar kocacımın varlığı bile bir tuhaf geliyordu.

He ya bende de bir yadırgama olmadı degıl. Zira anamın evıne gelınce kapılara sıkıstırılmış icra kagıtlarını goremeyınce bı tuhaf oldum. Senınkı cok cok ıı yonde yadırgama olmuş. Maşallah:)

Sağolasın.
Senin de güzel yadırgamaların olmuş bak.
Şükret bence her elini açtığında,borçlu adamla uğraşmak da zor.

Sağolasın.
Senin de güzel yadırgamaların olmuş bak.
Şükret bence her elini açtığında,borçlu adamla uğraşmak da zor.
cok sukur. etmezmiyim. Allah kurtardı dıe bakıorum olaya. Ama duydum o evlenmiş hırbo ustelık benım mobilyalarımda oturuolar. ben de veto yedım babadan ilişkim bitti. Olan kadınlara oluo...

Özlemcim ,

seninle aynı duyguları yaşamıştım 24 yaşında iken,ben de bir de elinde koca koca dosyaları olan adamlar gelirdi,kapının deliğinden bakardım,açsan bir türlü açmasan bir türlü Ne çekmişim ben beeValla huzura hidayete erdim,dünya bana cennet oldu

PUHAHAHA. Evt ya. EVKUR dan adamlar gelırdı bıde bilmem kaç mılyarlık telefo ıcın basvurdu arastırmaya geldık dıe. Neyı arastırıonuz calışmaz etmez sızmı odıcenız kurdan bıle vermeyınd erdım:)):):)

Al işte aynısı Benimkinde kumar da vardı,adamı gece 3 lerde müfettiş gibi mekanlardan bulup getiriyodum,tam Mahmut Hocaya bağlamıştım valla

Al işte aynısı Benimkinde kumar da vardı,adamı gece 3 lerde müfettiş gibi mekanlardan bulup getiriyodum,tam Mahmut Hocaya bağlamıştım valla
ahahahahah Allah canımı alsın sesli kahkaha attım millet bakıo delimiyim die. Yemınlen ben, bende arabayla takıp edıodum kuzenımle:):):):)

ahahahahah Allah canımı alsın sesli kahkaha attım millet bakıo delimiyim die. Yemınlen ben, bende arabayla takıp edıodum kuzenımle:):):):)
Ne trajikomik anılarımız varmış ya Allah bizleri gülmekten ayırmasın ,bir daha yaşatmasın inşallah zira artık külyutmam zaten

Bende de aynı şekilde valla,arada sohbet edelim bizi bizden başkası anlamaz

kızlar sanırım ben de boşanacağım yakında az kaldı. eşimle hiç anlaşamıyoruz. bir de dönem dönem gözü dönüyor beni düşman gibi görüyor ya. neden anlamadım. kumarı içkisi yok ama. sizinkileri okuyunca bir nebze daha iyi gibi aslında. tek sorun bazen kendini kontrol edemiyor.

Ne kdarlık evlisiniz? nıe anlaşamıosunuz?

1 yıl oldu ağustosta. ya ben biraz kıskancım açıkçası ama eşim de biraz fazla rahat. etrafa rahatça bakabiliyor. kızdığımda da bakmadım diye yemin ediyor. genel konumuz bu oluyor kavgalarda. ama son sefer farklı oldu. dini nikahımız var bizim ve boşanmayla ilgili konuşuyorduk. (birkaç gün önce kavga etmiştik boşanacağım demişti ama barıştık sonra onu konuşuyorduk.) o arada boş ol dedi üç kez. ben de şok içinde dönüp baktım dini nikahı bozdun diye. o da hayır şaka yaptım falan dedi ama. şakası olmazmış onun. ben çok tepki verince özür diledi. sonra da başladı saçmalamaya bizim önem verdiğimiz şeylere o önem vermezmiş de, yok dinmiş peygambermiş saçmalamaya başladı bayagı. neyse en son dini nikah yapacaksın o zaman tekrar dedim. önce tamam dedi aradan zaman geçti yapmayacağım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…