- 20 Eylül 2017
- 950
- 1.360
- 63
Ben sizi kendime benzettim ben de bosaniyorum bu kararı her ağzıma aldığımda ağladı yalvardı seviyordum döndüm x kişisine sonra sorunlar vardı ya tedavi ya bosanma davasi dedim açtım dava ilk zamanlar kararsizdim şimdi eminim ne kadar zor olsa da bitecek benim için bu karar.onun da türlü türlü bağımlılıkları vardı.Kızlar bu adamın tedavi görmeye niyeti yok. Senelerce manen hem madden beni üzdü. Kendisine de söyledim gün içinde aramalarımı var mı yok. Aile boyu gezmelerimiz nadir.Tek başıma pazar, market, çocuklarla gezme ... Zaten alıştırdı sağolsun. Asosyal yapısı var ben ise dışa dönük biriyim. Zıt kutuplar bekarken çekip evliyken itiyor kesinlikle. Evet madden daha da zorlanacak. Ama atı alırken bana sordu mu? Ya da beni üzecek şeyler yaptığında bana acıdı mı? Sattığımız arabalar, evin paralarını tüketip tekrar borç batağına batarken benim bir ailem var mantıklı davranmayım, ailem benim zevklerimden daha önemli dedi mi? Demedi yeter yıllardır bitireceğim zaman bana yaptığı duygu sömürülerine ... Ne hali varsa görsün. Tartışmalarımız olmaz çocuklarla da daha kaliteli vakit geçirir. Adama acıya acıya resmen acınacak hale geldim.
Keşke eşiniz değişse ama değişmeyecek siz onu öyle kabul edecekseniz devam edin, hasta ama kabul etmiyor nasıl iyileşecek, dik durun yıllardır bu şekilde kandirmis ve ayrilmamissiniz hala öyle olacak sanıyor kafa geç basıyor zaten bağımlıların beyni farklı çalışıyor. Ama siz de vazgeçmek istemiyorsunuz ondan o yüzden biraz daha düşünün boşanmak cok zor ve sizin karar deniz gibi dalgalı. Iyi şanslar siz onemlisiniz bu hayatta